Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:57:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134027 пъти)

Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #315 -: февруари 18, 2008, 13:16:21 »

Нашата сватба ще е на 31.05.2008г. Първоначално щеше да е септември 2007 но ни беше много динамична година и неможахме да намерим време да си организираме нещата, после определихме друга дата -10.05 но в последствие се оказа работен ден, и най накрая се спряхме на 31.05 yahoo
Активен
polly_84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #316 -: март 01, 2008, 13:00:25 »

А аз избрах нашата  weddingday да е на 26.07.2008г.,тъй като на 21.12. се запознахме,а на 5.01. ми предложи,месецът е юли,тъй като вече ще съм се дипломирала,а и е хубав летен месец..Но май милото иска да е на 25.07,което на мен не ми харесва особено,защото е петък,но ще видим как ще се разберем
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 01, 2008, 18:48:26 »

При нас пък,понеже той ми предложи  *YAHOO*на рожденния ден на баща си през месец май на мин.год.,реших,че сватбата можем да направим на рожденния ден на моя баща,който беше през септември.Но не стана така... :(Защото заведението,което си избрахме беше на открито и трябваше да се съобразим с времето (имаше вероятност до тогава да се влоши-все пак щеше да е края на септември).Сменихме датата с 15 септ. yahoo(тогава имаме годишнина от както сме заедно  любов заедно-щяха да станат 9 год. twohearts),но и тя отпадна,защото заведението работеше до края на август sad.И естествено остана за месец август...Избрахме последната седмица на месеца в събота и отидохме да подадем документите в съвета,защото щяха да идват на място да ни венчаят weddingday.Всичко до тук добре,но на излизане от съвета решихме да се обадим в заведението,за да потвърдим деня и всичко идваше на място,но,когато годеникът ми звънна и на оркестъра се оказа,че те имали в събота ангажимент за др.сватба cray  :(Наложи се за пореден път да променим датата и остана 26 август(неделя) Bravo.Така,че оставям на вас да прецените колко пъти променяхме датата.Но не съжеляваме на самият ден имахме и дъждец rains и слънце danceg-абе беше страхотно. Bravo Bravo Bravo
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #318 -: март 05, 2008, 11:12:02 »

Аз винаги съм искала да правя ранна юнска сватба, но родителите на моето коте са в чужбина и им е по-удобно юли, та така се спряхме на 05.07.2008 smile
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #319 -: март 14, 2008, 13:36:43 »

Здравейте и от мен при нас нещата протекоха така:милото ми предложи на 01.11.07г.тогава правехме 5 години заедно :yes:и като заговарих ме за дата и двамата искахме да е през май,но туткане моткане докато отидем да запазим дата и то стана февруари,а ни трябваше и време за подготовка и решехме 07.06,нооооооооооо братовчетка ми ни съобщи че заминават за Виена с приятеля й за Р.Д ( а без нея немога освен че много я обичам и доста ми памага за свадбата) :msel:и та записах ме дата 05.07.08г.нашият ден  Dance2
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 14, 2008, 14:06:09 »

Решихме да е март, защото е нашия месец!Просто трябваше да изберем на неговия или на моя Рожден ден да я направим и накрая избрахме неговия, защото се падаше събота smile
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 26, 2008, 16:21:44 »

В моя случай трябваше да се съобразявам с идването на родителите тъй като те пристигат на 6.07 решихме сватбата да е на 19.07 хем и те да имат време да се съвземат малко и да се ориентират give_rose
Активен
kateto
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #322 -: март 26, 2008, 16:32:53 »

При нас някак си беше много лесно. Искахме да е август, но и двамата сме родени август и сме през две седмици и просто разделихме на две и се получи 19.08 Wink Та тогава сме Wink yahoo heart Girl_hide danceg
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: март 26, 2008, 16:49:25 »

Аз пък много исках да е октомври, но той категорично отказа, защото тогава и аз, и майка му и тъща му /т.е. майка ми Wink / сме рожденички и му идва малко нанагорно. pleasantry Решихме да е на 7 март 2008 г.! "7" е любимото ни число и на двамата! Но............................март тази година нямахме време да за организираме нещата, а  за догодина не ни се чакаше sad ! Та така най накрая решихме да е ноември... и първата събота е 1.11 - Ден на будителите - НЕ, празник е, не става! 8.11 - Архангел Михаил -ДА, това е нашия ден!!! yahoo yahoo yahoo
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #324 -: март 26, 2008, 16:58:24 »

И нас това с избора на дата ни вълнува, но сме си планирали сватба чааак за 2009 година  girl_wink като едно е сигурно, искаме да е лятото  Sunshine Скоро гледах календара за следващото лято и проследих съботите. Ние сме заедно от 25.07.2006 и догодина тази дата се пада събота  Wink Тогава му я показах на патето и той каза само: "Ами супер, това е значи!" ... но все пак, нека наближи края на 2008-ма и тогава пак ще премислим съботните дни  Wink Ако остане тази дата, поне ще ни носи и някакъв сантимент и ще ни бъде годишнина и от събирането ни заедно и от сватбата twohearts
« Последна редакция: март 26, 2008, 17:00:27 от Katitka » Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 23, 2008, 10:16:03 »

Ами как - единственият критерий беше възможността родителите ми да се приберат в БГ.
По принцип още отдавна съм им казала, да гледат да е май, юни или юли (ама аз голям избор им дадох, няма що) по възможност.
Ама ето, че не стана така и сега за август остана. sad
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 23, 2008, 10:21:36 »

Аз бих съобразила датата с много неща - фази на луната, положение на луната в различните зодиакални знаци, вибрация на датата, ден от седмицата и т.н.
Не е хубаво човек да предприема нови начинания при разсип на луна. Хубаво е новото начало да се поставя при новолуние или при пълнене на луната. Според астрологията не е хубаво да се сключва брак при положение на луната в подвижните знаци.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 23, 2008, 10:39:39 »

ами честно казано ние не сме умували много-много за датичката ни - единствените ми желания бяха да са при нарастваща луна и да не са по време на пости, за да можем да имаме и църковен брак (на който всъщност държа повече от гражданския) и така... Милото ми предложи на Нова година и алтернативите бяха две - преди или след раждането на бебчо...
Решихме, че искаме да сме "едно цяло", когато дойде дългоочаквания момент през м. юли и започнахме да гледаме календара - оказа се, че църковните бракове са позволени до 9 март. Спряхме се на 8 март, което пък беше и точно на нарастваща луна. Малко по-късно се сетихме, че на 8-мо число са се случили най-важните моменти в нашия живот, а именно: на 8.12.2002 се запознахме, а на 8.11.2007 разбрах , че съм бременна и така се оказа съвсем случайно (или пък не girl_wink), че и на 8.03.2008 станахме семейство yahoo и затворихме цикъла от трите осмици. А това според китайците е най-щастливата комбинация, защото "осем" на китайски звучи като "просперирам" и малко извън темата - затова например Олимпийските игри в Пекин тази година започват на 08.08.2008 в 8 ч. вечерта.  blum
« Последна редакция: април 23, 2008, 10:46:18 от Harmonia » Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 23, 2008, 10:47:44 »

Offtopic Offtopic :offtopic:Хармония направо ми четеш мислите, тази сутрин стоях и си размишлявах точно върху това за откриването на олимпийските игри на  08.08.2008 и че китайците неслучайно са избрали тази дата. 8+8+2+8=26= 2+6 пак 8, но пък тогава луната се намира в Скорпион, което за олимпийските игри е добре, но не и за сключване на брак  DANCE pardon
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 23, 2008, 10:53:04 »

Offtopic Offtopic OfftopicХармония направо ми четеш мислите, тази сутрин стоях и си размишлявах точно върху това за откриването на олимпийските игри на  08.08.2008 и че китайците неслучайно са избрали тази дата. 8+8+2+8=26= 2+6 пак 8, но пък тогава луната се намира в Скорпион, което за олимпийските игри е добре, но не и за сключване на брак  DANCE pardon

blush girl_wink girl_wink

пускам и едно линкче, за тези които се интерсуват от влиянието и местоположението на Луната. Хубавото е , че този лунен календар е за мнго години напред и назад ...

http://calendar.astromobile.ru/

тук също има много хубава информация:

http://www.beinsadouno.com/astro/moon_horoscope.php
http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

и все пак, човек не може да се съобрази с всички "изисквания", така че не му мислете прекалено, защото така или иначе няма случайни неща...
« Последна редакция: април 23, 2008, 10:57:18 от Harmonia » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: