Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:22:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр (Прочетена 151654 пъти)
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
Re:Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декем
«
Отговор #390 -:
юни 14, 2014, 08:35:22 »
Аз се чувствам добре, но матката ми била чувствителна и за да се успокои и да няма контракции трябва предимно да си почивам. И аз не знам от какво се получиха, но като се замисля си я карах както преди да забременея, понеже съм добре и явно ми е дошло в повече. Е, сега вече се пренастройвам към лекия ритъм.
Тия жега хич не са приятни, нито ми се яде, бързо се уморявам.
Вечер е най-прохладно, поне тук край морето, но пък има страшно много комари и дребни мушички.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #391 -:
юни 14, 2014, 10:25:19 »
Момичета, благодаря за подкрепата!
За щастие, всичко е наред. Бебчо си спинка и докторката каза, че е много спокойно. Видях му гръбначето и сърчицето как тупка силно. Каза, че е нормално да не го усещам, а само от време на време. Чак след 24г.с. трябва да го усещам редовно. Много се успокоих, даже докато ме гледаше ми би един приличен шут с крачето (видях го на екрана), но нищо не усетих
Иначе за подуванията ми каза, че е нормално за всички бременни, особено като има такива температурни разлики. По принцип бременните трудно се аклиматизирвали на такива разлики - от студ към топло или обратното. Каза, че ако само глезените се подуват да не се притеснявам, но ако подуването се качи и нагоре (проверява се като по костта се натиска с пръстче кожата. Ако остава вдлъбнатина трябва да се наблюдава). Каза все пак да си направя едно изследване на урината за албумина дали е в границите и така.
Много се успокоих, а като видях и бебчо направо сърцето ми се напълни със щастие
Noir
, почивай си. Знам колко е неприятно да лежиш само, но пък каузата си заслужава
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #392 -:
юни 14, 2014, 18:35:37 »
ani_ogbg
, радвам се, че всичко е нормално.
Аз също много се подувах, двете деца бяха в края на август. В последните дни ходех само по чехли и една широка рокля. За всеки случай да те предупредя - след раждане веднага започна адско потене. Ама потене да ти види окото - три нощници и няколко чифта завивки станаха вир вода. Като ме изписваха, роднините не можаха да ме познаят, че бях оставила 15 кг. в болницата. то и бебетата бяха по 4 и 4.5кг., но и голямо отводняване падна.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #393 -:
юни 15, 2014, 21:26:36 »
Момичета 2 дена е по прохладно и се чувствам по добре както Noir каза и тук при нас вечерите са добре ама комарите ще те вдигнат направо ужасни са цялата съм наядена.Да ви се оплача саммо снощи като си лягах като ме почнаха едни киселини направо ме изгориха и лошо ми стана беше много неприятно,днес по ендо време пак ,но изчезнаха.Вие имате ли и как се справяте с тях в бременния период
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #394 -:
юни 16, 2014, 10:02:01 »
jasmine, аз не съм имала киселини, но пробвала ли си да хапнеш една ябълка, препечена филийка или солети? Нещо, което да обере киселините? Газирано също помага
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #395 -:
юни 16, 2014, 10:38:53 »
Жасмин, киселото мляко на мен много ми помага срещу киселини. Както е казала и Ноар и ябълка е много добре, хляб не е много добра идея, защото е тежка храна и може да влоши положението (поне при мен го влошава).
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #396 -:
юни 16, 2014, 10:51:50 »
И аз ям много кисело мляко и, съвпадение или не, досега не съм имала киселини, с изключение на един път, но тогава се бх набумкала яко с баница
Киселото мляко е прекрасно и за предпазване от инфекции на уринарния тракт, между другото!
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #397 -:
юни 16, 2014, 11:01:42 »
До момента нямам такива оплаквания. Знам, че газираното помага, защото това помага на мъжа ми.
Иначе и аз си хапвам кисело млекце, особено като свекърите ми донесат домашничко
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #398 -:
юни 16, 2014, 11:03:55 »
Мами, аз бях миналата седмица с едни болки в средата ниско долу, повтарящи се и остри. Ходих на док в четвъртък и каза, че ако не се спрат, ще ме хоспитализира. Предписа ми Магнерот и за щастие в петък беше леко смъдене и отзвук на болки. Така се стресирах, че в събота и неделя само лежах и съм добре сега, даже на работа. Не ми каза от какво бяха, но предолагам са били нещо като контракции, защото не се чустваха като обикновените разтягания на матката, които усещам.
Оплаках ви се
Иначе и аз се чуствам добре, което естествено води до това да забравя, че съм бременна и да се натоварвам като преди, което ми е грешката явно.
Ани, радвам се че бебчо и ти сте добре
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #399 -:
юни 16, 2014, 11:11:41 »
Адичко, ако можеш си вземи болничен, защото тези болки (вече от опит и съвети тук) знам, че не са шега. Аз и с контракциите ходих 2 дена на работа, но положението не беше добро и сега си почивам вкъщи.
Разликата е огромна - нямам контракции, напрежение и неразположения, Магнерота си го пия редовно и основно си почивам. И съм ограничила разходките до минимум - 10 - 15 минути в квартала, че и в къщи само ми се стяга душата.
Пази се много!
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #400 -:
юни 16, 2014, 11:23:30 »
Опитвам се, ходя бавничко, без да бързам, почивам си, но доктора каза ако спрат болките да си пия магнерота до следващата консултация на 7.7 и да си почивам от време на време, че няма проблем за работа. Дано да нямам проблем
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #401 -:
юни 16, 2014, 11:29:23 »
Ади, въобще не искам да те плаша, но аз бях хоспитализирана за месец и половина точно заради такива болки. Важното е обаче, че щом докторът ти е преценил, значи спазвай инструкциите му и си почивай.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #402 -:
юни 16, 2014, 13:05:59 »
момичета аз като цяло ям много ябълки явно тогава нещо ми стана може би защотот пих много кока кола ли незнам,но менюто ми напоследък е много ябълки,домати и бисквити мираж
днес четох ,че ни чакат температури над 40 градуса и се чудя как ще ги изкарам иначе от утре и аз излизам болничен първия който ее 14 дена
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #403 -:
юни 16, 2014, 13:40:03 »
Ух, аз не знам защо не долюбвам ябълките.. Може би, защото след като хапна ябълка и започва едно стъргане от глад все едно не съм яла с дни и веднага трябва да хапна нещо. Много е неприятно.
Иначе гледам да ям всякакви плодове и зеленчуци, както и да пия много вода, въпреки че успявам по1,5 л на ден само..
Аз не знам как ще изкарам с тия 40 градуса
Сега краката ми са ок, защото не е топло. Дори съм със затворени обувки и не ме стягат, а по жегите... просто не ми се мисли..
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #404 -:
юни 16, 2014, 15:37:51 »
Здравейте мами!Чета ви макар че не пиша и коментирам често.
Ужас са тия жеги и мен почнаха да ми отекват краката и гледам да ги дигам но в петъка направо ми бяха станали накрая на вечерта понички....Понеже седя в офис и гледам сега да излизам по задачките слетобедното време да не е в адската жега ама дето стоя пак оттичат, и няка как да ги дигам... ама още малко и накрая на юли излизам и аз в "отпуска" Не мога повече. Другото ми оплакване което ме беше хванало от събота до днес незнам дали бяхте коментирали тук, болка ниско долу-срамната кост ли нещо такова всеедно имаш мускулна треска.....Нестига че ме притиска ниско долу и незнам пикае ли ми се не ми ли се, ми и това мн ме болеше ама днес вече съм по добре.И прочетох че е нормално при уголемяване на матката притиска всичко , ама и но шпа-то не помогна...Ся утре сигурно като си пусна новите изследвания за кръв и урина ще звънна на доки след това и затова ще го питам, да не е нещо друго а да си мисля че е нормално
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...