Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 02, 2025, 13:04:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр  (Прочетена 155185 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #255 -: май 24, 2014, 19:25:41 »

ani_ogbg, много хубава количка good, чудесна е за зимно бебче. Има ли летен кош?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: май 24, 2014, 19:51:04 »

Хубава е количката, да, но на мен винаги са ми изглеждали тромави като ги видя наживо smile. Иначе са много ефектни и сладки smile

Аз мноооого отдавна съм си харесала тези Полските: http://www.bebe-best.com/2014-adbor-bebeshka-kolitchka-zippy-col-26-p-57253.html. Цената им е доста добра и често ги виждам из града вече. Но за нас има още време за купуване на количката. Живот и здраве наесен ще се интересувам повече smile

jasminne, добре се чувствам, да. Доста добре смея да кажа. Чак понякога се плаша и разтрепервам защо нищо не ме боли blum
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #257 -: май 24, 2014, 20:02:20 »

Стаси, количката е чудесен избор, да не говорим за цената, ние сме се спряли на същата, даже към края на юни ще отидем до Стара Загора до магазина на представителите. От там сме харесали и полски кошари от масивно дърво.
Тук във Варна няма къде да ги видим наживо нещата, затова ще пътуваме.
Иначе и ние първо купихме шапката, поради същото суеверие, след това не се стърпях и взех две бодита.
Онзи ден пък в една книжарница взехме албум-дневник за бебето със страхотни рисунки - направено е като история на бебето от зачеването до първия рожден ден. Даже има секция за бременността и вълненията покрай очакването - всичко си го попълваме ние като лексикон.
Като ходих на двете БХС пък ми дадоха кутии с подаръци за бебето и от там имам прахове за пране и кремчета за подсечени дупета  smile Та с две думи имаме началния старт на еуфорията около пазаруването за новия член на семейството.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 24, 2014, 20:17:44 »

Да, Стаси, самият кош е и летен, т.е. може да се ползва за летен ,защото уплътненията се махат и остава ефирната памучна част. Единствено допълнително се купуват лятната седалка и кошчето, но ние имаме кошчета от брат ми, а пък за седалка има време, но може да се монтира на шасито също.
А иначе и ние като евентуален заместител сме си харесали количка на поляците, която отвън е лен, а отвътре памук. Не мога да се сетя какъв модел беше, но е много нежно на пипане. smile
Аз споделих с мъжа ми за суеверието за шапката и той много се развълнува... хихих smile
Noir, много хубаво сте се екипирали  Bravo Ние още не сме почнали да пазаруваме, а толкова много ми се иска, ама явно ще е малко по-натам smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 24, 2014, 20:52:33 »

О, Noir, и ние сме от Варна и също мислим да ходим до Стара Загора септември. И кошарките са хубави, да. Е, като отидете задължително пиши после.

За този дневник - и аз онзи ден гледах един в Мола. Другият път като ходя задължително ще взема smile

А защо не се и видим някой ден на сокче мамите от Варна smile
« Последна редакция: май 24, 2014, 20:54:37 от StAsSi » Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #260 -: май 24, 2014, 22:07:37 »

Ами ха де  Wink крайно време е да се опознаем, че да имаме компания за разходките с количките.
Който не го е срам, да признава ако е от Варна и да се уговорим да се видим, докато не са ни натежали коремите  blum
 Offtopic
Крайно време е една среща да си спретнем варненки с или без кореми.

Иначе дневника го взехме от книжарницата на ФК - до касата почти има щанд само с такива дневници.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425

« Отговор #261 -: май 25, 2014, 19:05:32 »

Мами нямам вече търпение да пазарувам решила съм като вляза в 7 месец тогава да купя 1 дрешка и сега акто чух за шапчица ,ще  е шапчица smile а за количката аз ще ползвам на снаха ми тя е почети чисто нова na trends for kids но за съжаление не мога да я намеря в нета.количката е адски удообна и висока което най ме радва.относно мен вече незнам на къде качвам килограми,чак сандалите не ми стават,немога да си намирам дрехи и в магазините за бременни защото или с висолки деколтета или са направени за малки гърди и просто съм постоянно нервна ако трябва да излизам smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 25, 2014, 22:25:19 »

И аз смятам от 7-мия да почвам да пазаря. Защото толкова мн неща има а надали ще имам ей тъй наведнъж 2000 накрая. Суеверия не суеверия всичко е божа работа. Просто до юли ще бачкам и после ще имам повече време за обикаляне а моя мъж бачка с кола и кажи речи и той ще може да оглежда.тъйче мамчета сляшайта себе си не майки баби че е рано и тем подобни не хвърлят те парите наведнъж иле пък като влезеш да раждаш да се чудиш това имаш ли го онова имаш ли го ама да ли са го взели и пр.
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #263 -: май 26, 2014, 13:33:49 »

яна подкрепям напълно мнението ти.аз сега си търся 1-2 рокли да си купя за тези горещи дни ,а тепърва идват по горещините,исками се много да се потопя в басейн ,направо вечер сънувам водата,колко е приятно smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: май 26, 2014, 14:16:52 »

hahha, само внимавай jasminne басейните и морето крият мн бактерии. Дори мн не препоръчват бременни да ходят на басейни заради това, за морето то си е ясно че е мръсна ама кво да се прави, не вярвам да може да се издържа само под чадъра
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 26, 2014, 15:18:08 »

Като цяло не е препоръчително бременните да излизат в жегата, камо ли да стоят на плажа. Но всеки сам си решава.
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #266 -: май 26, 2014, 16:10:38 »

аз никога не съм обичала да се пека и под чадъра едвали ще седя,затова на моренце не мислим да ходим ,но на някой вила с басейн искам ,не че е гаранция за бактериите ама в обществен въобще не ходя.аз се изумявам как всяка нощ сънувам че се потапям във вода и на бебка и харесва.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #267 -: май 26, 2014, 17:52:40 »

jasminne, да не би да ти намеква бебка, че иска водно раждане Wink?
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #268 -: май 26, 2014, 21:21:08 »

svekarva  даже не съм се и сещала за водно раждане хахах ,днес установих че и от жегите доста ми отичат краката и вчера си купих чехли сега като отекат и не мога да ги обуя.вие как се чувствате в топлите дни.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: май 27, 2014, 13:29:44 »

Стаси, и аз тази количка си я бях харесала много, но ми е рано, в 10 г.с. и половина съм. Вече доста се заглеждам по разни работи и нямам търпение да пазарувам вече smile

Жасмин, много ми е гадно в жегите и на мен, от време на време отичам в краката, бълнувам за вода и като се прибера си правя вече легенче с малко морска сол във водичка - рай! Как ми се ходи на море, ама знам, че е опасно с тези инфекции във водата sad
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: