Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 00:41:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр (Прочетена 151687 пъти)
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
Re:Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декем
«
Отговор #345 -:
юни 10, 2014, 13:14:39 »
и аз залагам за момиче. Това не е научно доказано, но казват, че ако ударите на сърцето са под 150 е момче, а ако е над 150 е момиче. Вие сте близо до границата, но все пак
Поздравления за прегледа!
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #346 -:
юни 10, 2014, 13:19:15 »
Ами...с моят мъж като бяхме на БХС, той с интерес следеше екрана, особено когато докторът попита дали искаме да знаем какво е, и после ми каза, че преди докторът да е попитал за пола, е видял атрибутче между крачетата на бебчо и после е изчакал и доки да каже.
А това за сърдечната дейност не знам дали е вярно - при нас беше 165 удара в минута, а пък си имаме малко мъжленце
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #347 -:
юни 10, 2014, 13:48:50 »
Аз пък четох, че над 170 е момиче, а под - момче. Но и коремчето ми не е изпъкнало остро напред, а разлято настрани някак, още не ми личи, хората не могат да познаят, което значело, че е момиче
Не знам, аз се надявам, но до 17-18 гс.с няма да съм категорично сигурна ( то не че след това няма възможност за объркване)
Въпросът е, че наистина нищо издадено или изпъкнало не се видя между краката, а бях на 3Д - 4Д и затова се надявам силно
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #348 -:
юни 10, 2014, 14:24:27 »
Цитат на: adi4ko в юни 10, 2014, 13:48:50
Аз пък четох, че над 170 е момиче, а под - момче. Но и коремчето ми не е изпъкнало остро напред, а разлято настрани някак, още не ми личи, хората не могат да познаят, което значело, че е момиче
Не знам, аз се надявам, но до 17-18 гс.с няма да съм категорично сигурна ( то не че след това няма възможност за объркване)
Въпросът е, че наистина нищо издадено или изпъкнало не се видя между краката, а бях на 3Д - 4Д и затова се надявам силно
Ади, не го мисли
. Каквото и да е ще е голямо щастие
.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #349 -:
юни 10, 2014, 14:29:22 »
Браво Ади,Страхотна новина,и ние се вълнуваме с теб.Аз утре съм на преглед в Плевен и ще видим нашата бебка колко голяма е станала,вече нямам търпение да идем и дано всичко да е наред,мале в тея жеги ми иде да се замразя и да ме отмразят като дойде време да раждам,много ме мъчат значи.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #350 -:
юни 10, 2014, 14:39:52 »
Миленче, разбира се, ако е момче, няма да го върна със сигурност
На мен не ми е горещо изобщо..спя с китеник върху юргана
Може би като съм през деня на работ и не го усещам толкова..
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #351 -:
юни 10, 2014, 14:41:42 »
Ади, много хубави новини!
И мъжът ти довечера ще се вълнува и двамата ще летите от щастие!!!
jasminne, разбирам те.. и аз не търпя тия жеги.. краката ми са станали плондири в буквалния смисъл.. Вече съм с един размер нагоре откъм обувки, че иначе не мога да ходя на работа.
Иначе и ние нямаме търпение да дойде нашето 4Д и да видим бебчо и дано всичко да е наред, за да се успокоя вече след толкова много вълнения!
Да ви се похваля, че днес ще ходя на гимнастика за бременни, близо е до офиса и ще споделя как е било. Много се надявам да ми хареса, защото искам да се раздвижвам малко по малко, а пък тук ми е и удобно
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #352 -:
юни 10, 2014, 15:54:38 »
Ани, благодаря ти
Сподели и къде се намира точно и в кои часове ще ходиш. Мерси
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #353 -:
юни 10, 2014, 16:20:57 »
Адичко, моят корем е малък, прибран и не е разлят, а чакаме момиче. Имай предвид, че не съм фина мадама по принцип, имам си месце и съм предразположена към напълняване, а за моя изненада засега раста само на корем.
Та май не е много меродавно как ти расте корема и какъв ще е пола на бебето
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #354 -:
юни 10, 2014, 17:38:59 »
Относно коремът моя е много разплут и не е много оформен но иначе е много голям за 6 месец и гърдите са ми огромни даже може да си помислиш че съм дебела отколкото бременна
но се надявам след раждането гърдите ми да си върнат старата форма даже и мънички да станат
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #355 -:
юни 11, 2014, 07:59:03 »
Честито на всички мами които вече виждат мн органи вече няма по вълнуващо от това, сега като се сетя
А още по хубаво е като отидеш на Фм и 4д ама след 22 г.с. тогава вече всичко е оформено прилича на човече готово да го гушнешшш
Вчера си бях пък на редовна ЖК отчет..... 61кг., бебчо още е момиченце хахах jasminne и аз съм качила много за моя ръст....пъшкам само ужаш. Качила съм 9 кг. за цялата бременост почти нормално си ям не се тъпча не ям 1000 пъти на ден а качвам.....
Инъче от последните изследвания хемоглобина ми беше станал вече 103 и минавам на желязо вече
Хайде хубав ден на всики
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
юни 11, 2014, 08:13:48 »
jasminne, разсмя ме от сърце!!!!
Все едно чета мислите си, тъй като и аз се надявам гърдите ми да спаднат, след като родя
Моето коремче го мислех за голямо за 5 месец, ама май не е голямо.. не знам. На мен една девойка ми каза, че ще е момиче, като гледала какъв ми е коремът, а той не е остър напред, а разлят и настрани.
Ади, фитнесът се намира в Младост-1, зад Метрополитън и е много близо до работата ми. Има и други фитнеси от същата верига в още няколко квартала -
http://www.sportcity.bg/Clubs/view_content/1/about_us
. Бях с още една девойка в по-напреднала бременност. Инструкторът е мъж и в началото му обясних какви проблеми съм имала и той ми каза да правя упражненията по-бавно. Отделно като усещах някаква болка или дърпане спирах и той ме разпитваше какво точно чувствам. Беше много приятно. След урока веднага усещах как краката ми треперят, например, и си мислех, че ще имам супер голяма мускулна треска, но не е така. Чувствам се много заредена и мисля да ходя всеки възможен час, поне докато изляза в 45 дневния болничен, после ще ми е малко далеч
Яна, аз също съм качила доста кг, но последните 2-3 седмици успях да ги задържа, иначе в 3-4 месец бях с 10 кг отгоре, но както казах ги задържам. В началото имах огромен апетит, не ми е било лошо и ядях нон стоп, особено тестени неща, защото обичам, но сега гледам да ям повече плодове и зеленчуци, ям само кафява захар и то на закуска с мляко, а хлябът е пълнозърнест. Опитвам се да се храня здравословно и дано се получава, че така и за бебчо ще е добре
Хубав и усмихнат ден на всички ви
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #357 -:
юни 11, 2014, 08:58:42 »
Мамчета аз днес съм на консултация и ще видя колко съм качила ,ако ви кажа че преди 2седмици кантара показа 20кг нагоре а всъщност освен на гърди и корем другаде не съм наддала.Нямам търпение да ида и дано да чуя само хубави новини.А вие как спите в каква поза,аз се въртя на ляво,на дясно,но постояно се схващам и ми е любимо сутрин да легна по гръб и да се опъна
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #358 -:
юни 11, 2014, 09:01:58 »
ето и един линк как може да определиш пола на бебето,по бабини деветини,ако съдя по него моя корем си отговаря за момиченце и доктора също каза момиченце пък ще видим живот и здраве.
http://bremennost.bg/opredelqne-pola-na-bebeto.html
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #359 -:
юни 11, 2014, 09:02:56 »
и аз се въртя, някой слагат възглавница до краката или до корема поради тази причина ама аз още не съм пребрегнала до нея
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...