Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:30:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр  (Прочетена 151685 пъти)

milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 09, 2014, 13:20:59 »

Здравейте момичета:) искам да ви попитам тези който сте в по напреднала бременност,2 дена имах страшно много работа и бях постоянно в движение и преуморена и не съм усещала бебка при вас случвало ли се е дали е от преумората ,че нещо взех да се психясвам аз съм в 6 месец
Не се притеснявай. Когато си по-активна може и да не я усетиш, а тя да си мърда. Плюс това, преди 28седмица не е ненормално да има по-слабо активни дни и нерегулярна активност.
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 09, 2014, 13:23:55 »

jasminne, понякога се случва така, когато се изтощиш бебето да е по-неактивно; а възможно ли е то да си е шавало, но ти, улисана в задълженията, да не си регистрирала тези движения, особено ако са били по-леки?
Братовчедка ми, която е в 8-ми месец скоро ми призна, че тъй като в момента правят ремонт на апартамента, в който ще се нанесат с бебето и съпругът й, един-два дни не си е давала нормална почивка, та се оплакваше от болки в кръста, корема, и също така бебето е било по-спокойно.
Та, мисля си, ако и днес/утре не усетиш движения в корема си, за твое успокоение обади се на гинеколога, който ти следи бременността и си запиши час за ултразвук. Мисля, че дототгава всичко ще е наред и нямаш причини за паника.
Давай го по-спокойно и без толкова стрес  good на малкото всичко това му се отразява.
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 09, 2014, 13:29:37 »

Всички изследвания са перфектни, всичко ми е в нормата....И утре много палци да стискате, че съм на БХС и 4Д. Много се вълнувам, ще го видя толкова отблизо бебето. Дано всичко да е наред Girl_hide

Здрасти Ади, много хубави новини носиш за начало на седмицата :-)
Нека така да е до края. Предполагам, че вече около теб пазиш да е чисто от цигарен дим, нали? :-)

Като ходиш на БХС и 4Д задължително си вземи снимка, ако ще си правиш "бременен дневник". Аз моите ги ламинирам и си ги залепям след всяка консултация.

Всичко ще е наред с бебчо :-) При мен при този ранния БХС можеше да се познае пола на детето - така че, ако искате да разберете дали ще имате розови гащи или сини, тогава е моментът, от вас си зависи.

Да разкажеш после smile
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425

« Отговор #333 -: юни 09, 2014, 13:42:44 »

Благодаря за успокоенията момичета,някак си като няма какво да правя и май само глупости мисля:) в сряда имам час при гинеколога нямам търпение да ида .
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 09, 2014, 14:56:11 »

спокойно момичета вс ще е ок при БХС и 4д все пак при БХС това са само статистики няма смисъл да се шашкате и пр. При мен при първия БХС бебка беше с кръстосани крака хахах така че не разбрахме тогава пола, а едва миналата седмица като ходих на ФМ с 4д ехограф.И пак си имайте едно на наум smile
За активността на бебчо, аз като съм по активна не го усещам явно го унасям хахах и аз съм чувала че е нормално да не го усещаме много много до 28=29 г.с. важното е накрая да следим за тия неща, ама и пак да не се шашкаме де . Трябва да сте спокойнииии и да се радвате на бременността!!! Хаха аз съм малко нерваче ама какво да се прави...хормони.... Ох а тия жеги са ужас.....незнам как ще искараме цяло лято
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #335 -: юни 09, 2014, 15:13:28 »

jasminne, аз също тея дни имах едни такъв период не бях я усетила бебка поне едно денонощие и също бях се поуморила повечко, после обаче като си починах и започна хипер активно да ме рита, та явно се случват и такива дни, а и както казва момичетата, когато сме по-активни малко по-трудно ги усещаме ритничетата им  girl_wink

Честито на Ади за хубавите новини и чакаме още от днешния преглед  girl_wink
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юни 09, 2014, 15:15:22 »

Тези държачи ги видях и в Продавалника. Е, цената далеч не е като тази в Амазон, ама пък е по-удобно.

http://olx.bg/drzhachi-za-chorapi-sock-ons-i32452713

Извинявайте, че се намесвам smile
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425

« Отговор #337 -: юни 09, 2014, 18:15:32 »

Мен тези жеги много ме морят,дори да седя на едно място горещо ли ми е ми отичат краката и ме болят ,мисля да започна да пускам климатика и да седя в голямата жега само в къщи
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 09, 2014, 18:42:20 »

Спомням си, че акушерката ми казваше, ако се притесня, че не съм чувствала беба да пия нещо студено- вода, сок. Това ги събуждало и обикновено се размърдват.

Адичко браво за хубавите новини! Стискам палци за утре!

При нас още не е много горещо.  pardon
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 10, 2014, 08:09:26 »

Здравейте и от мен.

За мърдането - ние още сме на етапа ослушване дали нещо мърда, ама и аз знам, че имам моменти, в които бебчето е активно, но ние просто не го усещаме. Майка ми разказва, че по някога не ме е усещала със седмици, ама аз съм била много кротко бебе след като съм се родила, та явно не съм шавала много и в корема. Така че, спокойно smile

Тия държачи за чорапките мен много ме зарибиха, ще се поръчват такива явно  tease

Ади, силно стискам палци за днес. Пиши после да обясняваш кое, как smile

Ох, момичета, тия жеги са направо... Днес във Варна от сутринта е 25 градуса, не ми се мисли по обяд какво ще става. Добре, че в офиса имаме климатик, че поне не се морим от жегата много  blum

Аз снощи така се скарах с моя мъж, нещо ми прищрака, че не ме обича вече и че не го интересувам. Като се разтреперих цялата, сълзи, рев... Голяма работа беше. Е, преди да заспим си казахме някои неща и се изяснихме, ама тия хормони ще ме побъркат... Важното е всичко с бебчо да е наред, че снощи преди да заспа се ядосах на себе си за тия сцени и се молех да не съм навредила на бебчо по някакъв начин  cray
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #340 -: юни 10, 2014, 08:40:00 »

StAsSi, не се притеснявай. Все някак стресът трябва да излезе, пък на един мъж когато и да му се скараш, не е излишно smile. Да свиква, че после да не се оплаква, че не му обръщаш пък ти нужното внимание. Всичко е в реда на нещата, хормоните са страшна работа  heart.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юни 10, 2014, 08:48:24 »

Ади, стискам палци всичко да е наред днес smile
Стаси, не се кахъри, хормоните бушуват. Няма как без такива изблици на емоция Wink Аз оня ден се разсърдих и то доста на мъжа, защото не ме попита как съм изкарала на събирането с класа ми, когато аз прецених, че е трябвало да ме попита.. Просто сме неподвластни на емоцията и половинките ни трябва да ни разбират smile
А иначе и аз малко се притеснявам за бебока, защото откакто ме ритна два пъти на 1 и 2 юни, оттогава не съм го чувала или усещала и малко се притеснявам. Знам, че е нормално в началото да не е често, ама все пак..
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 10, 2014, 12:32:51 »

Мамии, мерси за палците, свършиха работа girl_wink
Всичко е наред, гънката е 1,7, имаме си носна костица, мърдаше, шаваше, танцуваше, както се изказа доктора yahoo Не мога да ви опиша какво беше за мен, при положение че досега на вагинален 2Д съм го виждала само, а сега на коремен и вагинален (и с двата гледа, да не пропусне нещо) и то с 3Д и 4Д Girl_hide Много се връткаше и махаше с ръце, извиваше се...Стигнало е вече 6.9 см., в 13 г.с. съм. Замерваше му всичко, чух сърцето - 155 удара (любимият ми звук стана това heart ), органи - стомах, сърце, дори мозък, имаме си по 5 пръстчета на ръцете, крачета, стъпала, ребрата се виждаха, гръбначен стълб, всичко както си му е реда. Док ми записа прегледа на флашка, довечера ще гледаме с таткото, който звъня 10 пъти милия heart
Днес съм на гребена на вълната, чуствам се в безтегловност от щастиеееее Girl_hide
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 10, 2014, 12:37:34 »

Лелеее, Ади, много ме усмихна!!! Браво, поздравления!
Нека все така да се наслаждаваш на безпроблемна бременност до края!
Докторът предложи ли ви да разберете пола на детето?
Пропусна да напишеш! А вие искате ли или не да знаете какво ще е ?
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 10, 2014, 13:09:08 »

Ох, да, ми аз забравих да кажа най-важното blush Доктора каза, че и двата пола имат почти еднакви полови израстъци в началото, но каза, че между краката на бебето не вижда нищо да стърчи. Каза, че не се ангажира с прогнозата и не си залага главата, но мисли че е момиче yahoo Но още не е сигурно това. Въпреки че аз толкова се надявам, от двете чертички имам вътрешното усещане, че е момиче pullpigtails Ще видя окончателно по-нататък Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: