Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 00:07:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декемвр  (Прочетена 152180 пъти)

scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #195 -: май 16, 2014, 14:35:29 »

аdi4ko, не мисля, че ще се види пол в 12, мисля, че се вижда около 16-та най-рано smile А пък и за по-срамежливите бебета по-късно. Моето едва сега на последната консултация се видя и имаме вече предположение, което ще ми потвърдят във вторник на 4д-то smile А относно черешите - аз съм в 20-та седмица и вече от цяла седмица всеки ден си хапвам поне по половин килограм и абсолютно никакъв негативен ефект не съм усетила, напротив, много добре се чувствам, а и знам, че са много полезни, а хубавият им вкус е само още един бонус  danceg
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425

« Отговор #196 -: май 16, 2014, 15:14:32 »

на 4д пола може да се види 12-13 седмица,но много зависи плацентата и как е застанало и доктора дали ще се постарае мой познати знаеха от началото на 4 месец пола си с тея модерни технологии
Активен
Magi_Angelova
Любопитен
*
Публикации: 31

Щастливо омъжена 21.06.2014

« Отговор #197 -: май 16, 2014, 15:30:31 »

Относно темата за плодовете моята лекарка ме предупреди за екзотичните плодове,за черешите защото напоследък много се говори че предизвикват контракции и за ягодите защото са много нитратни smile нормално е май месец череши и ягоди с такива сочни форми и размери  .....всичко е внос от Гърция и е пълно с нитрати
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 16, 2014, 16:06:15 »

Аз знам, че ананасът предизвиква конктракции.
Другите екзотични са ок.

Хм, вярно, за нитратите не се бях сетила. Ще намаля ягодите Winksmile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 16, 2014, 16:11:38 »

На първата ФМ се видя пола на моя син, имаме и снимка и то на 2D. Но той се завъртя и си показа атрибура, обаче често са срамежливи и се крият понякога и до последно.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 19, 2014, 13:37:00 »

Ех, ами ще стискам палци да не е срамежливо, да се покаже да го видим хубаво smile Аз на 4D-то се надявах доста да го видя за първи път хубаво, а не само като черно-бяло петънце.

Да се похваля, намали ми се кръвното от хапчетата засега, ще трябва да ги продължа до следващата ЖК. Така се надявам всичко да се оправи с това кръвно, за да мога да си родя нормално...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 19, 2014, 13:41:55 »

adi4ko, и аз се съмнявам да се види толкова рано пола. Аз се надявам към 15-16 седмица да го видим, дано не е много срамежливо като майка си хихиихи.

Преди да забременея имах желание да не видим пола до края и да разберем какво е при раждането. Сега ту го искам, ту искам да знам. Според мен док. като каже един ден - опа, вижда се пола, искаш ли да знаеш - ще се предам и ще искам  yahoo

За кръвното - моето варира: ту е нормално, ту е ниско и ме боли глава. Засега не съм го засичала високо, дано не го качвам, че с тия килца малко ме е шубе blum
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 19, 2014, 13:53:45 »

Стаси и аз не исках, но сега вече искам страшно много да му разбера пола...много ми е любопитно Girl_hide
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 19, 2014, 16:45:05 »

Ананасът не е страшен, освен ако не се изядат килограми от него. Аз през цялата си бременност съм изяла толкова много череши и ягоди и почти всякакви плодове и не съм имала никакви проблеми. Не се ограничавайте чак толкова строго по време на бременността - после и без това ще се лишите от повече неща, ако кърмите Wink
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #204 -: май 20, 2014, 20:13:27 »

Някоя от вас записвала ли е редовно студентка за да получи еднократната помощ,понеже аз акто бях студентка го имаше това нещо и сега ми говорят запиши се ,запиши се.. Oh my ...
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 21, 2014, 09:00:37 »

Здравейте мамчета по активна съм в другия форум но тук ви чета.
Първо :за втори път ми казват че ще е мома lol)))))),
Всичко е ок, бебо си расте ииии аз дебелея от началото до сега съм качила 5 кг..не е много но накрая като знам че се качва най много.
Jasminne и аз смятам да се възползвам от тазе помощ защото съм студентка и не ме осигуряват социално, но съм пжследна година и октомври когото трябва да раждам са ми д.и. и може да са на косъм нещатата ако не ся на есен ще запиша в др университет.  Ще умувам. Но си заслужава тази помощ при положение че нища няма да получа
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 21, 2014, 11:54:27 »

Честита мома, Яна stork-gurl baby_girl Колко искам и аз момичеее!
А ти като ще раждаш покрай ДИ, да ти кажа - една колежка се яви на ДИ 3-4 дена след изписването Oh my ... Сигурно зависи как се чустваш и как е минало всичко pardon
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #207 -: май 21, 2014, 12:54:12 »

Яна, може ли да те попитам къде смяташ да раждаш и къде си следиш бременността (питам понеже ми е интересно специално за Бургас).
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 21, 2014, 13:53:56 »

Ще разждам в Дева Мария, ЖК ми е водят в Света София, там са по здравна каса и за това. При д-р Татарова съм.
adi4ko значи и на теб ти пожелавам момиченце защото мн искаш. И аз много искам момиченце не че има значение щом е 1-во но .....нали знаеш "кукличка" lol)) прически мрически дрешки хаххаха Ще я уморя хахха .Абе каквото и да е да е живо и здраво!Може и да не познаят, доста често се случвало
А за Д.и аз имам 3 изпита, ако не отида на единия ще го взема на поправителна а дргутеи са ми ноември и декември, по месец има за учене ама нека да стигна и до тях де.....тука бая си късат заради
паричките.
Активен
jasminne
Професор

« Отговор #209 -: май 21, 2014, 14:16:06 »

Яна,честита корделка,аз точно тва се притеснявам да не е на косъм понеже мин година октомври се дипломирах и естествено нямам стаж,но ако сега се запиша ще съм 1 година и няма да съм започнала даже .а  сега започнах да се осигурявам за даможе поне някога да ми дадат майчинство smile гледам в дръгата тема са написали това-((Помощта все още се отпуска. Условието е детето да е до 6мес към момента на одобрението, майката да е редовна студентка в акредитиран университет и да не е семестриално завършила. Т.е не можеш да получиш помощта ако ти остават само държавните изпити.))
« Последна редакция: май 21, 2014, 14:17:40 от jasminne » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: