Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:47:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватби на известни личности  (Прочетена 267383 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юни 19, 2007, 14:15:23 »

и на мен ми хареса, girl_in_love даже ми се иска да видим повече снимки!!!!!!!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #166 -: юни 20, 2007, 00:04:22 »

Мдам, най-хубавите сватби, които съм виждала в България, обикновено не ги публикуват по вестниците по желание на женещите се.
То си е въпрос на вкус де - но това което виждам се ориентира към "Изтока" (не далечния  pleasantry ) , ако някой ме разбира какво искам да кажа. Стефка изглежда добре, но снимките които видях не ми допадна стила на сватбата. Все пак да не забравяме, че тя не е на 25 и не се радва на неща, на които ние се радваме предполагам  Girl_sing
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 20, 2007, 10:08:35 »

Стефка изглежда добре, но снимките които видях не ми допадна стила на сватбата. Все пак да не забравяме, че тя не е на 25 и не се радва на неща, на които ние се радваме предполагам  Girl_sing
Съгласна съм с теб! Възрастта може би оказва влияние!
Много интересно ми стана, когато трябваше да разрежат тортата - Стефка Костадинова отряза едно парче, после младоженеца друго, но една от сервитьорките го взе да го сложи в чиния  crazy толкова ли не могат да га направят и те  pardon Последва търсене на виличка, понеже не им бяха дали и най-накрая булката с върха на пръста си взе малко сметана от тортата и даде на младоженеца и после си хапна сама, а не мъжа й да и даде  Oh my ...  crazy Той си стоеше безучастен отстрани може би да не се оцапа  laugh laugh laugh
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #168 -: юни 20, 2007, 14:37:29 »

Тези двамата да не би да са се шашнали ...а ,и не са знаели какво да правят ....
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юни 20, 2007, 15:11:02 »

Тези двамата да не би да са се шашнали ...а ,и не са знаели какво да правят ....

Ами, най-вероятно така е станало!!! laugh crazy
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юни 20, 2007, 17:39:57 »

току що видях,че и аз съм намерила място сред толкова известни личности,лично аз никога не съм се приемала като такава,благодаря ви за подкрепата и всички мили неща,които пишете за мен - за мен вашите думи са по-важни и истински от всички вестникарски публикации
а за желаещите да видят още снимки има такива в галерията  give_rose
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юни 21, 2007, 10:53:04 »

вчера по "мания"  даваха за сватбата на стефка.имало 12 момичета в лилави роклички да посрещат гостите и да приема цветята,лилав килим по коо гостите пристигаха.най-големия букет бил от 209 рози символизиращ рекорда на стефка,цветовете на сватбата били лилаво и червено crazy.в следващото предаване пак ще е цялото за сватбата на нашето стефи
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юни 26, 2007, 11:25:33 »

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1063519
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юни 26, 2007, 11:30:54 »

Ще чакам с нетърпение тази сватба! Не останах много очарована от това, че ще има шарена рокля, но може и да ми хареса - ще видим  girl_wink
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юни 26, 2007, 12:03:20 »

Ще чакам с нетърпение тази сватба! Не останах много очарована от това, че ще има шарена рокля, но може и да ми хареса - ще видим  girl_wink

и не знам си колко шаферки !!!!?
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юни 26, 2007, 13:17:42 »

Че и Гъмзата от "Шоуто на Слави" ще се жени..... cray сега вече мога сключа свещения съюз с чиста съвест че няма да ме изкуши друг!!!!!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юни 26, 2007, 13:24:07 »

laugh laugh :laugh:това ми хареса определено....!Сега ад вземе и Georey Clooney...да се ожение....че да не ме изкушава.... blush
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юни 28, 2007, 10:04:37 »

http://life.dir.bg/2007/06/18/news1793075.html
сватбата на митъо крика
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юни 28, 2007, 10:15:05 »

Незнам с какво са известни тези двамцата, наистина.... blush (извинявам се за невежеството) но по кичозна сватба скоро не бях виждала.... pardon а булката с този жартиер.....е прекалено вулгарна shok
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юни 28, 2007, 10:21:00 »

и на мен не ми харесва че така се вижда жартиера но явно на жената и харесва crazy
сутринта ги гледах по "жълтини"-работили от две години за бебе,но митъо не знаел че трбвало това "работене" да е с Нина  laugh(майтапеще се)
а иначе преди година някъде на рожденият и ден тя каза че щяла да се омъжи за него само ако и подари пръстен с черен диамант,а той сподели че  теглил заем,е не точно за пръстена но от този заем купил пръстена.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: