Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 05:26:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватби на известни личности  (Прочетена 266967 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 11, 2007, 14:20:01 »

Тези свещи, по-точно украсата, направо разбиха всичките ми представи за красива и нежна сватбена украса  shock crazy bad Тя няма нищо общо като цвят със сватбата или с облеклата им  crazy
Като се замисля единственото, което ми хареса беше тортата  girl_in_love
Това с преобличането и аз не го разбрах, пък и защо точно с такава рокля е решила да се облече  pardon

Абсолютно съм съгласна!!! good
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 12, 2007, 05:54:26 »

и на мен не ми хареса украсата,но булката е супер красива(една прическа и един грим правят чудеса)роклята не ме впечатли особенно(разбрах че била подарък от известна бг. дизайнерка)ама тя май и булката не е била очарована щом после се е преоблякла.а тортата направо ме разби,по невероятна торта не бях виждала.снощи по "жълтини" даваха репортаж за сватбата и казаха че младоженеца и в най смелите си мечти не си представял така да се ожени crazy
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 12, 2007, 12:27:19 »

Сега прочетох в един вестник, че за сватбата на Стефка Костадинова са използвани тон и половина фойерверки  Oh my ... Oh my ... Oh my ...
А когато Жени Калканджиева е хванала букета, на плажа с огнени букви е пишело JUST MARRIED  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 12, 2007, 12:31:14 »

Сега прочетох в един вестник, че за сватбата на Стефка Костадинова са използвани тон и половина фойерверки  Oh my ... Oh my ... Oh my ...
А когато Жени Калканджиева е хванала букета, на плажа с огнени букви е пишело JUST MARRIED  girl_in_love girl_in_love girl_in_love

аууууууууу супер !! много ефекти е имало !! smile
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 18, 2007, 16:30:16 »

Няма как да не включим тук и сватбата на нашата красива съфорумка estrella !Още веднъж честито,Стели!
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #155 -: юни 18, 2007, 16:52:45 »

СтефкаКостадинова за първи път я виждам толкова красива а ако не знаех че това е тя, може би нямаше да я позная !!!! но мисля че сватбата е прекалено претруфена !! тези свещи с червено - супер много кич и лилаво и т.н. !! роклята и не мога да видя но после защо се е преоблякла  crazy crazy

Ели, просто ми взе думите от устата, докато разглеждах снимките от сватбата. Наистина, Стефка изглежда невероятно добре. Единственото нещо е, че въобще не ми заприлича на булка.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 18, 2007, 18:08:49 »

Аз вчера случайно гледах по една телевизия откъси от сватбата на Стефка Костадинова. Било е наистина грандиозно, но ако не знаеш коя е булката, наистина не можеш да разбереш кой се жени  crazy
Тортата, обаче обира всички точки  girl_in_love

А ето и малко снимки от сватбата на Митьо Крика и Нина Николова
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #157 -: юни 18, 2007, 18:11:53 »

Венците на главите на булката и младоженеца нещо не ми допаднаха... blush но като гледам от снимката и на младоженците не им е особено комфортно с тях.

А обърнахте ли внимание на текста над снимките--халките на младоженците са с пръстовите им отпечатъци! Защо ли???
« Последна редакция: юни 18, 2007, 18:16:09 от didibaby » Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 19, 2007, 06:52:39 »

А обърнахте ли внимание на текста над снимките--халките на младоженците са с пръстовите им отпечатъци! Защо ли???
Сигурно за да са по-оригинални... scratch one-s head smile

А ето и едно клипче -пак от същата сватба-булката май съвсем си омота краката на хорото...И едно нещо ме озадачава Hmmm -какво е това тюлено нещо(шлейф ли,було ли crazy ),подпъхнато в задното деколте?!?Иначе подаръка от кумувете си го бива-апартамент на морето... blum
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 19, 2007, 08:16:58 »

:laugh:въпросното нещо дори не е направено като шлейф, а само подпъхнато отзад на роклята. не можах да го сфана, но сигурно е с някоя сложна концепция, която не всеки може да разбере girl_wink
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 19, 2007, 08:31:16 »

:laugh:въпросното нещо дори не е направено като шлейф, а само подпъхнато отзад на роклята. не можах да го сфана, но сигурно е с някоя сложна концепция, която не всеки може да разбере girl_wink

оооооооооооооооооооооооооооооооо и хорото не може да оправи !!! lol)))))))
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 19, 2007, 11:04:11 »

оооооооооооооооооооооооооооооооо и хорото не може да оправи !!! lol)))))))

Да бе, ужас!  girl_impossible За пръв път виждам булка, която даже най-лесното право хоро не може да играе!  scratch one-s head
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 19, 2007, 11:54:53 »

Според мен, колкото са по-известни някои хора само гледат да си направят сватбата публично събитие, да се види колко много пари са дадени, без да обръщат внимание на дребните неща, на които ние тук толкова се радваме!!! Правят разни ритуали без дори да знаят значението им, даже едно елементарно хоро не знаят? Oh my ... crazy И се чудят с какво да са по-оригинални от другите си "колеги" crazy И понякога се получава голям кич!!!
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 19, 2007, 11:58:30 »

ами то някой път в старанието си да си много оригинален ставаш смешен Mad girl
вместо да бяха хвърляли усилие да са толкова оригинални да бяха отделили 30мин. да научат поне право хоро
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #164 -: юни 19, 2007, 13:52:49 »

На мен ми хареса "нашата" Стела.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: