Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:36:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени фотографи - 5-та част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени фотографи - 5-та част (Прочетена 234020 пъти)
Gehenna
Сватбар
Re:Сватбени фотографи - 5-та част
«
Отговор #315 -:
юли 03, 2015, 11:59:29 »
Цитат на: alexandrova_90 в юли 03, 2015, 11:49:20
Браво, че свекърите ти се интересуват така детайлно, чак и портфолио на фотографа гледат
П.С. (или не знам дали е много браво, че аз бих се изнервила)
Ако ми казваха "не този, избери другия, че е по..", щях да ги резна. Но реално ни предложиха доста прилични фотографи (смисъл наистина с хубави снимки на пръв поглед) и гледаха снимки на другите, нашите предложения. Така нямам проблем- да се радват хората, един син имат
А и се оказа, че последните 3 години са ходили най-много на сватби и свекито вече отракана- дава много добри идеи (и модерни
), а аз още чета кое как и защо.
Но не напират да участват в решенията, та на нас не ни пречи. Майка още на обувките се разрева, така че не е от помощ, освен и мен да ме разплаква, че ще се женя
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #316 -:
юли 03, 2015, 14:47:26 »
Пффф, аз ако чакам някой да ми избере фотограф, щях да съм с местното фото или без накрая. Масово хората покрай мен не виждат смисъл да се дават луди пари за фотограф.
Едва ли не ме заклеймиха за луда и идиот, че искам да имам фотограф за повече от 200лв.
Изобщо не чакай някой да ти одобри избора, а действай, за да не съжаляваш после. Аз говоря така, понеже не съм взела 1ст. от никого за сватбата и всички решения сме ги вземали сами по тази причина.
«
Последна редакция: юли 03, 2015, 15:19:30 от nansita
»
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #317 -:
юли 03, 2015, 15:11:12 »
О, аз вече съм казала, че 1 път съм го направила този "компромис", повече не. Че се разфучах и викам на ММ "ако ми заемат датата, сватба през крив макарон"
и казах, че ще отложа с година (много се ядосах наистина), но дата и място не сменям. Той милия седи и вика "няма, не се тревожи, недей". Ама и той беше виновен тогава, но за да не спамя тази тема с офтопик накратко- не чакаме някой да удобри, просто показваме изборите преди да вземем решение двамата и всички са доволни така.
Днес изпратих и последното си запитване за фотограф. Това беше- който отговорил, отговорил. Ще имаме между 2ма или 3ма избор и после преминавам графа видео и ДЖ. И ще си питам избрания фотограф за съвет, че сами ни е мъка, разбираме колкото магаре от Гучи
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492
«
Отговор #318 -:
юли 04, 2015, 13:06:27 »
Аз съм ЗА Гого, той и Цветелина Делийска ми бяха фаворитите, общо взето всички останали са под тях като ниво. Ние също ще сме с него.
Тони, и моята първоначалната дата беше 5.9, но някой вече беше резервирал Гого, та я сменихме
хахаха
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #319 -:
юли 11, 2015, 16:51:50 »
Да се ъпдейтна какво стана
Имаме вече фотограф! Спряхме се на Ники Митев
Все още вярвам в казаното по-горе от мен и мисля никоя булка няма да сбърка с Гого Кехайов. Просто при срещата ни с НМитев нямаше какво да го мислим почти, такъв едновременно хаотичен, но и подреден разговор не сме водили с някого за сватбата
Всичко се обсъди, изслуша ни, даде идеи, разбра манията ми за обувки хахахах. Просто е точно това, което ние специално търсим
Бих препоръчала и Свилен Димчесвки. На него попаднахме по препоръка на младоженци. определено има по-различен поглед, но в положителния смисъл! Или поне за нас с мъжо
А такива сватбени албуми (книги) не ни бяха показвали, направо онемяхме
Ако това е особено важен елемент за бъдещите младоженци- определено го препоръчвам. Както и за много други неща де, спор няма.
Та продължаваме напред с DJ и видео, йей
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #320 -:
юли 15, 2015, 23:31:11 »
Момичета и профита, имам едно питане. Ще имам към 90-100 гости, по време на вечерята ще имам интервали за снимки с тях. Защото няма кога по друго време, а предполагам, че всеки ще иска да се снима с нас. Тоест аз не мисля, ама всички така твърдят. Та въпросът ми е 2x15мин. да предвидя по време дали ще е достатъчно?
Активен
lyubenov
Любопитен
Публикации: 49
«
Отговор #321 -:
юли 15, 2015, 23:35:17 »
Цитат на: Cerise в юли 15, 2015, 23:31:11
Момичета и профита, имам едно питане. Ще имам към 90-100 гости, по време на вечерята ще имам интервали за снимки с тях. Защото няма кога по друго време, а предполагам, че всеки ще иска да се снима с нас. Тоест аз не мисля, ама всички така твърдят. Та въпросът ми е 2x15мин. да предвидя по време дали ще е достатъчно?
Би трябвало да е ок, ако е по-организирано може и да стигнат само 15-20 минути, но ще е хубаво да се отделите някъде, за да не е по масите (с чиниите и пиенето става ужасна картинката, а и се проточва твърде много). Хубаво е да имате време за снимки, защото после винаги може да има "сърдити", че нямат снимка с Вас.
«
Последна редакция: юли 15, 2015, 23:38:11 от lyubenov
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #322 -:
юли 15, 2015, 23:43:22 »
Да, има част от хотела, която е с характерна за района забележителност (Мадарския конник) и още когато го резервирах, ми обърнаха внимание, че е предназначена специално за фотосесии. Мисля, че там би се получило добре.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #323 -:
юли 24, 2015, 22:39:20 »
Цитат на: nansita в юли 03, 2015, 14:47:26
Пффф, аз ако чакам някой да ми избере фотограф, щях да съм с местното фото или без накрая. Масово хората покрай мен не виждат смисъл да се дават луди пари за фотограф.
Едва ли не ме заклеймиха за луда и идиот, че искам да имам фотограф за повече от 200лв.
Изобщо не чакай някой да ти одобри избора, а действай, за да не съжаляваш после. Аз говоря така, понеже не съм взела 1ст. от никого за сватбата и всички решения сме ги вземали сами по тази причина.
Според цената зависи и качеството. Ако "извивате ръцете" на фотографа за цена, после не очаквайте "върха на сладоледа". За 200лв. освен някой начинаещ да снима, не виждам кой друг ще се навие. Имам в предвид София и големите градове, за другите не знам как е.
Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #324 -:
юли 27, 2015, 23:23:55 »
Дами, попаднах на портфолиото на Яна Пенева - по мое мнение прекрасен фотограф! И реших да споделя -
http://snimamte.com/2015/07/15/aa-wedding/
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #325 -:
юли 27, 2015, 23:30:41 »
Дааа Яна Пенева е страхотна но не мисля че ще бъде по джоба на много форумски булки -1500+....
Преди няколко месеца търсих фотограф за мои ппзнати във Варна и и писах за оферта- цената и беше 1550 лв за 10 часа снимане, предаване на снимките на флашка и съгласие да чакаш 4 месеца... Не предлага книга,нито запис на Двд- евентуално допълнително се плащат и забавят поръчката с още месец... Но пък снимките и са наистина изкуство за който може да си я позволи
Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #326 -:
юли 27, 2015, 23:40:05 »
Не съм гледала цените, наистина е множко, не бях попадала на повече от 1300. Но пък, както каза, за който може да си го позволи... Магия за 1550 лв:)
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #327 -:
юли 27, 2015, 23:47:27 »
Миленка, не споря, в никакъв случай, но тази сватба конкретно, към която е линка и не е преди 4 месеца, а преди 1. Юни беше. Една от шаферките ми е приятелка и сватбен организатор, та я бяхме обсъждали преди време. Сега съвсем случайно си я познах.
За хора с висок бюджет, има всякакви фотографи
Активен
bibio
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #328 -:
октомври 27, 2015, 12:23:59 »
Здравейте, момичета. Относно темата за сватбен фотограф, аз мисля, че трябва да е някой специален и да го почувстваш като твоя фотограф. Ние сме заложили на фотографите, това означава че държим да са 2ма, а видеооператор -1. Това е така защото искам да имаме снимки от повече гледни точки. Ходихме при няколко, но честно казано на първата среща, на която отидохме да се срещнем с фотограф, аз бях завладяна и почувствах, че съм намерила идеалните фтографи. Дори да звучи малко откачено, аз съм от жените, които винаги усещат, когато открият идеалното. И ето така стигнахме до нашите бъдещи фотографи от Studio 8. Цената, която ни обявиха за 2ма е 1000лв., което за пазара във варна е нормално,...колкото и да не искам да е така
Но смятам, че си заслужава
<3
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #329 -:
октомври 27, 2015, 17:21:35 »
Според мен дори е малко за двама, така че бъди доволна, щом и качеството на услугите ви задоволява.. Снимките са ааадски важни, изживявам емоцията всеки път, когато си ги погледна
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...