Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 20:34:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част (Прочетена 347195 пъти)
LadyBug
Любопитен
Публикации: 28
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част
«
Отговор #210 -:
юни 03, 2014, 00:19:02 »
Здравейте!
Имам въпросче, свързано с видеозаснемане на сватбени тържества в град Пловдив.
От предишни теми във форума научих за много и все добри професионалисти. Разгледах доста сайтове и клипове, от хубави все по-хубави... Та въпросът е, тези сватбени клипове по 3-5 мин. винаги ли отразяват качеството на цялостната работа на видеооператора? Как мога да преценя дали целия филм от сватбата също ще е така добър както е сватбеният клип? В момента най-силно впечатление ми направиха работата на И.Славчев Neo Digital и А.Маринов Galex Vision. Моля за съвет и препоръка ! Благодаря ви!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #211 -:
юни 03, 2014, 07:48:08 »
С две ръце за А. Маринов
. За качеството на снимане, без съмнение, можеш да съдиш от клиповете. Съдържанието зависи от самата сватба. Много пъти сме казвали тук, че А. Маринов хваща духа на сватбата, просто измъква най- доброто и това, което я прави различна.
Активен
Alex_Shmalex
Любопитен
«
Отговор #212 -:
юни 03, 2014, 07:50:27 »
Винаги се избира най-доброто на тези клипчета, но все пак дори от тях може да се направи съществена разлика между едно и друго видео. За мен е комплексно избирането гледане на клипчета, препоръки, отизиви. За нашата сватба сме се спряли на А. Маринов ще предам отзивите си в понеделник
Момичета моминското ми парти беше в събота и беше повече от незабравимо. Шаферките и кумата ми се бяха постарали всичко да е повече от идеално. Съветвам ви да не пропускате това изживяване.
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #213 -:
юни 03, 2014, 19:51:03 »
Някой скоро да е правил сватба в Джия Бийч да даде коментар...
Активен
neve
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #214 -:
юни 04, 2014, 11:40:35 »
нашата сватба ще е там и вече сам страшно притенснена заради управителката
Активен
vladimira_hofman
Любопитен
Публикации: 30
«
Отговор #215 -:
юни 04, 2014, 13:31:03 »
Здравейте момичетарнякоя от вас да знаеркъде в Пловдив продава естествена коса?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #216 -:
юни 04, 2014, 17:57:06 »
Сватбеният клип е нищо друго, освен трик, за да се покаже, че нещо е правено със снимачния материал, една имитация на монтаж. А в същност най-често нищо не е направено по филма, просто един прехвърлен от снимачен носител материал и лепнат в началото трейлър, клип или пр.. Някой от вас като гледа игрален филм вижда ли в него лепнат трейлъра му в началото , ако има изобщо създаден такъв ? Аз лично такъв филм не съм гледал, с изключение на някои, в които това е похват на режисьора или сценариста, но с определена цел, която търпи определено развитие. Сватбеният клип не носи информация да ли някой си е свършил работата !
Активен
Tanita_A
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #217 -:
юни 06, 2014, 11:57:54 »
Мили момичета,
знаете ли къде се продават куфети в Пловдив? Даже някакви по-луксозни, а не съвсем обикновени като бонбони детска радост.
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #218 -:
юни 06, 2014, 12:52:11 »
Цитат на: Pachoran в юни 04, 2014, 17:57:06
Сватбеният клип е нищо друго, освен трик, за да се покаже, че нещо е правено със снимачния материал, една имитация на монтаж. А в същност най-често нищо не е направено по филма, просто един прехвърлен от снимачен носител материал и лепнат в началото трейлър, клип или пр.. Някой от вас като гледа игрален филм вижда ли в него лепнат трейлъра му в началото , ако има изобщо създаден такъв ? Аз лично такъв филм не съм гледал, с изключение на някои, в които това е похват на режисьора или сценариста, но с определена цел, която търпи определено развитие. Сватбеният клип не носи информация да ли някой си е свършил работата !
Напълно съм съгласна, преди месец, гледах филм (цяла сватба на моите оператори- бях ги наела преди да го изгледам) и останах очарована. Само да добавя, че сватбата беше преди 4 години, която аз гледах. Известни са в Пловдив, но за цената , която са определили са идеални за мен. Вчера гледах друга сватба на прехвален оператор в моя град с баснословна сума за заснемане- и нищо- 2 часа само ресторант и 15 минути наблъскан материал по вземането на булката и църквата. Филма беше точно 2,20 минути....
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #219 -:
юни 16, 2014, 12:53:43 »
Назад из темите беше писано за производител на рози от Пловдивско( някое от селата беше- Димитър или нещо подобно). Загубила съм му контактите, а ми трябват . Ако някой има спомен кой е, да помага...
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #220 -:
юни 18, 2014, 10:48:51 »
Сватбата наближава и нервите се опъват вече-м спешно търся оркестър за извеждане. Но имам ограничение на финансите до 120 лева макс за 3 души. В дома на младоженците е толкова и това май е най- ниската цена, която съм чула. Има и по 200, но няма да мога да си ги позволя. Всички приятели не се навиват за под 160-180 лева да свирят.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #221 -:
юни 18, 2014, 11:00:48 »
Sunshine87
, понякога има гадни уловки, примерно искат да им се осигури превоз, питай всичко подробно. За по- ниска цена трябва да преглътнеш и по- скромен външен вид на изпълнителите.
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #222 -:
юни 18, 2014, 11:08:24 »
Ами, то и за 180 едни ми казаха, но нямат бели ризи ( и не , че съм против тях), но бяха от малцинствата( или мнозинства вече)...Но масово повечето е с транспорта цената.
Активен
Tanita_A
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #223 -:
юни 20, 2014, 15:03:55 »
Относно имената на видоператорите сте пропуснали едно много голямо име в Пловдив, това на Гени Йончев. Той снима сватбата ми миналата събота и нямам думи да опиша работата му! Всичко е страхотно! Направи ни невероятен трейлър. Освен това техниката му е много висок клас изглеждаме всички като от списание и не на последно място има страхотни идеи.
Активен
Sunshine87
Сватбар
«
Отговор #224 -:
юни 20, 2014, 15:33:21 »
Някоя от Вас да е наемала за сватбата си музикантите от Дома на младоженците ( извеждане на булка)
?
«
Последна редакция: юни 20, 2014, 15:45:23 от Sunshine87
»
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15