Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 15:47:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част (Прочетена 348027 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част
«
Отговор #435 -:
юли 26, 2015, 22:41:59 »
Украса е много относително понятие. Има хиляди варианти на украса. Обличане на столове/ което в бална зала е задължително/ , цветя изкуствени или естествени, цветни покривки или тишлайф за всяка маса,свещници или друго,номера на масите,салфетки в цвета на сватбата, украса на вашата маса и каква ще е тя....В която и агенция да отидете, ще ви изготвят оферта и цени на всяко по отделно и така сами ще решите колко да струва и какво да сложите като украса.
Активен
florence
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #436 -:
юли 27, 2015, 10:12:15 »
Да, разбирам че украса е прекалено общо понятие и наистина трябва да се конкретизират желанията на младоженците, за да се смята каквото и да било
Активен
florence
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #437 -:
август 06, 2015, 13:23:53 »
Помощ! От Империал има голяма вероятност за нашата дата (03.09.2016 г.) и двете зали да са заети с някакви семинари. Още не са ми отказали на 100%, чакам до края на тази или средата на другата да ми дадат окончателен отговор, но ми трябва резервен вариант за хубав ресторант за 140-150 души, с градина за изнесен ритуал. Много исках още в началото да сме във Виенския павильон на Панаира, но след като гледах снимки на позната там, нещо не ми хареса. Всеки, който може да помогне с мнение като гост или бивша булка, ще ми е в голяма помощ
Активен
Nassie
Регистриран
«
Отговор #438 -:
август 11, 2015, 14:46:24 »
Здравейте! Дано не съм на грешното място, ако е така, извинявам се!
С приятелят ми решихме само да подпишем граждански брак, което мислим да стане около Коледа или Нова Година, тъй като моите родители са в чужбина и тогава имат възможност да си дойдат. Тези дни ще отида в Централния дом да ни запиша, но искам да питам дали ще е възможно изобщо покрай празниците? Предполагам, че точно на 24 или 25 няма да може, но мислим да е на 31.12.2015.
Някой има ли представа как стоят нещата около празниците?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #439 -:
август 12, 2015, 01:26:34 »
На някои от празниците може, даже по скоро на 31ви е възможно ритуалната да е в почивка
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #440 -:
август 12, 2015, 09:49:24 »
Цитат на: Deliysky в август 12, 2015, 01:26:34
На някои от празниците може, даже по скоро на 31ви е възможно ритуалната да е в почивка
Цитат на: Nassie в август 11, 2015, 14:46:24
Здравейте! Дано не съм на грешното място, ако е така, извинявам се!
С приятелят ми решихме само да подпишем граждански брак, което мислим да стане около Коледа или Нова Година, тъй като моите родители са в чужбина и тогава имат възможност да си дойдат. Тези дни ще отида в Централния дом да ни запиша, но искам да питам дали ще е възможно изобщо покрай празниците? Предполагам, че точно на 24 или 25 няма да може, но мислим да е на 31.12.2015.
Някой има ли представа как стоят нещата около празниците?
Тази година от 24-27 декември се почива , 28 до 31 декември са работни дни, от 1-ви до 3-ти отново почивни, напълно е възможно ритуалната зала да работи през деня на 31-ви, звънете и ги питайте, на 1-ва страница на темата има линкове и телефони. Организацията на веселата част е по-сложната задача, тъй като се посреща Новата година и всички заведения ще са с резервации.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #441 -:
септември 04, 2015, 10:40:49 »
Цитат на: djdimi в август 12, 2015, 09:49:24
Тази година от 24-27 декември се почива , 28 до 31 декември са работни дни, от 1-ви до 3-ти отново почивни, напълно е възможно ритуалната зала да работи през деня на 31-ви, звънете и ги питайте, на 1-ва страница на темата има линкове и телефони. Организацията на веселата част е по-сложната задача, тъй като се посреща Новата година и всички заведения ще са с резервации.
27 декември 2015 г ще имам изнесен граждански ритуал в ресторанта Санкт Петербург, което значи, че 27.12 е работен ден за дома на младоженците.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #442 -:
септември 09, 2015, 16:00:21 »
Дами, къде в града мога да намеря изчистени и неукрасени ритуални чаши на цени на едро. Ще рисувам и украсявам сама?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #443 -:
септември 11, 2015, 07:39:30 »
Имам молба от моя кръщелник /37г./, женен за канадка, да препоръчам изискано заведение в Пловдив за подновяване на сватбените обети. Очакват се около 50 гости, като 10 души ще трябва да бъдат настанени в хотел. Голяма част от приятелите на семейството живеят в чужбина и предпочитат да съчетаят идването си в България с празнуването на Коледа и Нова Година, та тържеството трябва да се планира за периода 18.12.2015 - 06.01.2016г. Ако харесат място в града или близката околност, организацията ще е от дистанция.
Предварително благодаря на всички, които биха могли да помогнат.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #444 -:
септември 11, 2015, 08:11:46 »
Цитат на: svekarva в септември 11, 2015, 07:39:30
Имам молба от моя кръщелник /37г./, женен за канадка, да препоръчам изискано заведение в Пловдив за подновяване на сватбените обети. Очакват се около 50 гости, като 10 души ще трябва да бъдат настанени в хотел. Голяма част от приятелите на семейството живеят в чужбина и предпочитат да съчетаят идването си в България с празнуването на Коледа и Нова Година, та тържеството трябва да се планира за периода 18.12.2015 - 06.01.2016г. Ако харесат място в града или близката околност, организацията ще е от дистанция.
Предварително благодаря на всички, които биха могли да помогнат.
Здравейте,
Препоръчвам ви бизнес ресторант на парк хотел Санкт Петербург. Възможност за настаняване в хотел със стил, ресторанта с вместимост до 100 гости. Новогодишната програма в основният ресторант е винаги много богата, а храната е с високо качество.
http://www.sphotel.net/c/bg/zavedeniya/biznes-restorant/
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #445 -:
септември 11, 2015, 08:48:06 »
Аз да кажа само, че ако е преди Нова година, сигурно ще трябва да се забързат, защото има опасност да се заемат датите, заради фирмени банкети и партита
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #446 -:
септември 11, 2015, 09:35:17 »
На мен ми харесва р-т Райя, близо до центъра и Тримонциум
Активен
penisheva
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #447 -:
септември 11, 2015, 12:20:25 »
Здравейте...Предстои ни сватба на 03.09.2016 година...Избрали сме си вече ресторант, но ни е много трудно с избора на фото и видео...За сега сме си избрали Димитър Дардов и Video-Style...Ако има булки, които имат впечатления от тях моля да ги изкажат ако е удобно..Благодаря предварително и лек ден на всички...
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #448 -:
септември 11, 2015, 22:05:35 »
Свекърва определено лятото има по-голям избор на заведения. Бих препоръчала Резиденцията в стария град, Алхимиста на доктор Енчев (то малко е извън Пловдив ). Мемори е любимо мое заведение, не правят сватби, но то и няма да е точно сватба. Резиденцията и Алхимиста имат хотелска част, което ще е удобство.Това се сещам за изискани заведения. Беркут преди време ми харесваше, но знам че има промени скоро и не съм била. Ландмарк на гребната също е вариант .
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #449 -:
септември 12, 2015, 09:00:13 »
Цитат на: penisheva в септември 11, 2015, 12:20:25
Здравейте...Предстои ни сватба на 03.09.2016 година...Избрали сме си вече ресторант, но ни е много трудно с избора на фото и видео...За сега сме си избрали Димитър Дардов и Video-Style...Ако има булки, които имат впечатления от тях моля да ги изкажат ако е удобно..Благодаря предварително и лек ден на всички...
Дардов е добър професионалист.....
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32