Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:13:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 7 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 7 част (Прочетена 195843 пъти)
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 7 част
«
Отговор #135 -:
май 21, 2014, 12:46:13 »
Показа ли ти снимка на твоята рокля? Добри ли са отзивите за продавача?
И моята сватба е през септември, а още се чудя и мая дали да поръчвам или не...
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256
«
Отговор #136 -:
май 21, 2014, 13:15:07 »
Не,на моята не ми е показал...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251412123053&ssPageName=ADME:X:eRTM:GB:1123
Това е рокля,уж му е добър процента...
Но сякаш ще се откажа хаха,тука за 2 седмици хиляда пъти си смених мнението хах
Каза,че може да ми я прати само по DHL,а там май има доставка,а според линка роклята се предлага с безплатна доставка.А и за DHL май минават през митница и има допълнителни такси...
Иначе да,точен е,вече сигурно поне 20 писма имам от него..но така и нямам снимка точно на моята рокля... и се чудя...
А колко ли би взела една добра шивачка,ако й покажа модел и й дам платовете,това почнах да мъдря
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
май 21, 2014, 13:30:43 »
Много е хубава! И аз на няколко пъти си сменях мнението... Трудно ми е да преценя, смятам, че най-добре е да се видя как ми стои, защото от А-линия до А-линия, да кажем, има огромна разлика от това как изглеждаш
За цените на шивачките нямам идея как вървят, предполагам, че с плат и шев ще излезе не по-малко от 300-350 лв., ако всичко е добре пипнато
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #138 -:
май 21, 2014, 13:33:36 »
Е как така поръча роклята без да ти прати снимки?
Активен
bride_varna
Сватбар
«
Отговор #139 -:
май 21, 2014, 13:36:35 »
Цитат на: blackisback в май 21, 2014, 13:33:36
Е как така поръча роклята без да ти прати снимки?
Не съм я поръчала
Ще разпитам за шивачка утре и тогава ще го мисля
Ох да...и на мен ми се иска да се видя как е..това е риска и не е малък,все нещо може да не ни хареса хаха ужас,много сме нерешителни
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #140 -:
май 21, 2014, 13:38:27 »
Да ти кажа с все платовете и труда има варианти да ти излезе около 500-600лв роклята. Зависи какви платове избереш, и разбира се колко скъпа шивачка...Роклята ти изглежда с доста детайли, така че не бих рискувала
Аз си признавам че предпочитам този вариант, по добре да си го пипнал този плат и да можеш да контролираш процеса на шиенето, отколкото да дойде нещо и после или да си разочарована или да търчиш по ателиетата да я поправят...
Разбира се, има и много доволни момичета, но според мен си е рисково - риск печели, риск губи
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
май 21, 2014, 13:47:30 »
О, да, наистина цената много зависи и от плата. Дантелата много оскъпява!
Аз лично съм нерешителна, защото до сега не съм поръчвала нищо от нета. Иска ни се всичко да е наред и както си го представяме, но не винаги става така
Наистина някои момичета, които са поръчвали рокли са много доволни, а и като гледах снимки повечето са били прекрасни. Явно трябва да разчитаме на късмета си
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #142 -:
май 21, 2014, 14:15:33 »
Цитат на: bride_varna в май 21, 2014, 13:36:35
Не съм я поръчала
Ух, чакай, че се притесних аз
Както ти казаха, дантелата оскъпява. Затова е хубаво да си искаш макро, защото има ужасно евтино изглеждащи дантели, приличащи на соц пердета.
Активен
bride_varna
Сватбар
«
Отговор #143 -:
май 21, 2014, 18:44:17 »
Аз нали си сменям мнението хиляда пъти хаха та реших да не поръчам от Китай,а да си взема готова от магазин...днес харесах една за 420 лв и като се замисля тая от Китай добре-230 лв,ама като сложиш,че ще има и ДДС най-вероятно,хайде още 50 лв-става към 300 и преправене,ако има нужда и ако случайно мине и мито..то става същите пари,реших че не си заслужава
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #144 -:
май 22, 2014, 01:08:05 »
Дами, аз останах много доволна от този сайт -
http://www.avabridal.com.au/
. Сайта е австралийски, но роклите се правят в Китай, в Пекин. Лично аз нямам против, защото моя близка приятелка, която живее в Щатите си поръча китайска рокля за сватбата и беше повече от прекрасна. Моята също е направена супер професионално, а поръчката ми беше доста сложна, комбинация от два дизайна. Всичко ми направиха както им казах. Излезе ми 300 паунда с доставката. (До Лондон) Който иска, на лични съобщения мога да пратя снимки. При положение, че оригиналната рокля беше 2000, съм повече от доволна. Само, ако решите да ползвате сайта, ви съветвам да давате пълни и най-подробни инструкции. От плата, до най-малката дантелка и фантифлюшка. Да нямате разочарования. Роклята ми стана за 2 месеца и половина, а комуникацията с тях беше супер бърза и лесна. Въобще, коректни хора излезнаха. И имат огромен избор от платове, дантели и цветове. Също така, за които не знаят, когато търсите сайтове, гледайте винаги да имат снимки на техни ушити рокли. А не на оригиналните дизайнерски. Че иначе не знаете какви ще се окажат.
Активен
vileto_971
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #145 -:
май 22, 2014, 07:23:01 »
Искаме снимкиииии
Активен
dardonka
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #146 -:
май 28, 2014, 08:01:56 »
Здравейте, аз си поръчах роклята по Интернет и съм много доволна. Тъй като си платих съвестно митото и ДДС-то, роклята излезе малко по-скъпа от първоначално планираното, но като крайна цена е доста под тези в елитните сватбени ателиета. Сега ми остава само да я стесня и скъся и съм готова за големия ден
Активен
kamelia_1326
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #147 -:
юни 04, 2014, 11:21:16 »
Здравейте момичета,аз си поръчах моята рокля от сайта ,,миланоо,,и съм много доволна тъй като имаше опция да ми я ушият по мои размери,я поръчах да ми я направят по тях,тези размери които бяха дали не съответсваха на моите,просто имаше големи разлики,и не бях сигурна дали можеше да се преправи,дойде с малко закъснение,за което бях предупредена,затова и я поръчах по рано,сватбата ще бъде август и бижуто си поръчах от там на снимката изглежда много красиво но на живо е още по хубаво!!!
ca7eb270-611c-4208-bab8-8e6ee500dac7.jpg
(60.62 KB, 166x218 - видяно 3816 пъти.)
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #148 -:
юни 05, 2014, 11:22:02 »
Здравейте!
Записвам се да следя темата, защото поне за шаферките задължително ще се поръчват рокли по интернет. Аз ще ги платя, така че цената има значение в случая. Булчинската...още я мисля. Имам мноого време, но ако не харесам по магазините бих се престрашила и за нея.
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #149 -:
юни 06, 2014, 02:41:01 »
Цитат на: kamelia_1326 в юни 04, 2014, 11:21:16
Здравейте момичета,аз си поръчах моята рокля от сайта ,,миланоо,,и съм много доволна тъй като имаше опция да ми я ушият по мои размери,я поръчах да ми я направят по тях,тези размери които бяха дали не съответсваха на моите,просто имаше големи разлики,и не бях сигурна дали можеше да се преправи,дойде с малко закъснение,за което бях предупредена,затова и я поръчах по рано,сватбата ще бъде август и бижуто си поръчах от там на снимката изглежда много красиво но на живо е още по хубаво!!!
Камелия, страхотна рокля, много нежна, стилна и красива! Радвам се, че и на живо си останала доволна. И поздравления за избора, добър вкус имаш.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...