Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 20:51:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът- 8 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът- 8 част (Прочетена 173289 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Гримът- 8 част
«
Отговор #330 -:
ноември 19, 2015, 10:23:25 »
И моите бяха цели, не на снопчета. Паднаха сами на следващия ден.
Не е необходимо дърпане и теглене. Бяха ми много удобно. Предполагам зависи от миглите и от слагането.
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234
«
Отговор #331 -:
януари 06, 2016, 10:12:42 »
Здравейте момичета
Имаме ГОЛЯМ проблем с моята булка
Поканена съм за кума в Кърджали, но аз съм от Русе, а булчето ми живее в София и не можем да намерим гримьор там. МОЛЯ ВИ МОЛЯ ВИИИИИИ за помощ и препоръка на някой гримьор в Кърджали или Хасково.
Благодаря предварително
Активен
bibio
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #332 -:
януари 09, 2016, 16:33:15 »
Здравейте, момичета! ИСкам да Ви се похваля, че вече си избрах гримьорката и тя е страхотна. Казва се Виктория и е във Варна. Вече ходих на пробен грим и.... ме направи страхотна. Дори ми сложи снопчета, тъй като аз изобщо нямам мигли. Беше ми много удобно с тях и не падна нито едно. С две ръце я препоръчвам.
Активен
Elisaveta
Новак
«
Отговор #333 -:
януари 14, 2016, 00:03:50 »
Цитат на: bibio в януари 09, 2016, 16:33:15
Здравейте, момичета! ИСкам да Ви се похваля, че вече си избрах гримьорката и тя е страхотна. Казва се Виктория и е във Варна. Вече ходих на пробен грим и.... ме направи страхотна. Дори ми сложи снопчета, тъй като аз изобщо нямам мигли. Беше ми много удобно с тях и не падна нито едно. С две ръце я препоръчвам.
Можеш ли да ми драснеш на лично съобщение координатите ѝ. Лошото е, че нашата сватба е точно по баловете и е много трудно човек да открие фризьор и гримьор. Аз имам уговорка с една много добра гримьорка, но може да ме вземе в 13-13:15... а сватбата е в 15 часа. Все пак трябва и да стигна до хотела, което особено по баловете и в през почивни дни - ще е ужас.
Благодаря предварително
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #334 -:
януари 16, 2016, 09:55:09 »
Предполагам полезна информация за булките, които са били заинтересовани за грим (и прическа) от Слав- вчера ми отговори, че за тази година няма да предлага тази услуга. Тоест явно през 2016 няма да прави булки и т.н.
Пишеше, че нещо е посменил естественото на услугите/работата си и предполагам се е преориентирал само за списания или нещо подобно, не съм питала сега ама защоооо и т.н.
Активен
ilonka_bonbonka
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #335 -:
февруари 16, 2016, 11:28:06 »
Здравейте на всички !
Това ми е първата публикация, но ви чета от много време.
Та без излишни обяснения....на кратко - Преди два дни мен и моя приятел ни поканиха за кумове и съм много щастлива.
Сватбата ще е края на юли месец, но искам от сега да започна да си подготвям нещата, тъй като работата ми е доста натоварена и ми се очертават няколко по-дълги пътувания.
Още отдавна си бях казала, че ако някой ден се омъжа или бъда кума, искам гримът и прическата да ми бъдат направени от Слав, защото се възхищавам на работата му, но за съжаление той ми каза, че от тази година не поема никакви ангажименти в събота и неделя, а сватбата ще е в събота и той отпада като вариант. Моя позната ми препоръча Марио Костовски, който е и фризьор и гримьор и бих искала, ако някой има впечатления от неговата работа да сподели, а и също да ми препоръчате някой друг, но да прави и прическа и грим.
Ще се радвам да ми дадете някаква информация.
Активен
boldlady
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #336 -:
март 05, 2016, 15:07:00 »
Здравейте на всички ! Това ми е първата публикация, но ви чета от много време.Имам нужда от малко помощ,тъй като ми предстои сватба юни месец в Боровец,бих искала да попитам дали знаете някои добър гримьор и фризьор :)Много балгодаря
Активен
paradise
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #337 -:
март 14, 2016, 13:18:39 »
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча гримьор/ка в София за
нежен
грим?
Бях на пробен наскоро, като си носих снимки на леко гримирани и нежни булки, обясних какво искам, обаче ме подчертаха твърде много (не само в моите очи!) с обяснението, че за булки така трябва "за да личи на снимките". Такъв тип грим обаче не ми допада (смятам, че ме състарява и не ми отива!) и сега бих желала да пробвам някой друг. Проблемът е, че сватбата наближава и тези, за които имах препоръки, са заети...
Ако имате препоръка за някой ще съм страшно благодарна
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #338 -:
март 15, 2016, 09:58:26 »
boldlady
, моята сватба също ще е в Боровец, но още нямам наблюдения за гримьори и фризьори в Самоков. Препоръчаха ми салон за красота Елеганс - ще ходя на пробен през май и тогава ще мога да дам обективно мнение
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #339 -:
март 16, 2016, 10:19:04 »
Цитат на: paradise в март 14, 2016, 13:18:39
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча гримьор/ка в София за
нежен
грим?
Бях на пробен наскоро, като си носих снимки на леко гримирани и нежни булки, обясних какво искам, обаче ме подчертаха твърде много (не само в моите очи!) с обяснението, че за булки така трябва "за да личи на снимките". Такъв тип грим обаче не ми допада (смятам, че ме състарява и не ми отива!) и сега бих желала да пробвам някой друг. Проблемът е, че сватбата наближава и тези, за които имах препоръки, са заети...
Ако имате препоръка за някой ще съм страшно благодарна
Надя Сивкова, има страница в ФБ. Поздрави я от Еми, ако се сети че съм й била булка.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #340 -:
март 16, 2016, 12:18:11 »
Аз вече три години я препоръчвам - Ева Серева
Активен
ilonka_bonbonka
Любопитен
«
Отговор #341 -:
март 31, 2016, 15:25:45 »
Цитат на: pandapanda в март 16, 2016, 12:18:11
Аз вече три години я препоръчвам - Ева Серева
pandapanda, би ли ми казала каква и е цената за грим (може и на лични) ?
Активен
ilonka_bonbonka
Любопитен
«
Отговор #342 -:
април 07, 2016, 16:01:17 »
Момичета моля ви препоръчайте ми някой, който прави и прическа и грим.
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #343 -:
април 08, 2016, 22:10:01 »
Ами Анелия Кошарска може и грим и прическа.
Аз лично съм с нея само за прическата (гримът ще го прави Ева Серева), но знам ,че е доста търсена и за двете неща.
Не мога да покажа снимки, не съм била още на пробна, но мисля бая булки са били при нея.
Активен
prettygirl777
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #344 -:
април 08, 2016, 23:37:33 »
Цитат на: ilonka_bonbonka в април 07, 2016, 16:01:17
Момичета моля ви препоръчайте ми някой, който прави и прическа и грим.
Още един глас за Анелия Кошарска. По-напред в темата съм споделила отзивите си от нейната работа в сватбения ми ден (на стр. 13) - директно цитирам.
"Здравейте на всички!
След като мина и моята сватба преди повече от месец, реших да се включа и аз, за да изразя мнения, тъй като аз самата планирах моята сватба в продължение на 8-9 месеца изцяло благодарение на този прекрасен форум heart
Искам да благодаря на всички съфорумки, благодарение на които избрах най-подходящия професионалист за сватбен грим и прическа - Анелия Кошарска. Както и останалите момичета споделиха по-рано, тя е много усмихната, позитивна и много добре си върши работата. Бях на пробен грим и прическа в нейния апартамент, където с Ани пробвахме 2 грима и 2 прически, и така избрахме най-доброто за мен. В деня на сватбата дойде на място при мен, което си е доста удобно, като аз й платих таксито в едната посока. Цените и на пробния грим и прическа, и на тези в сватбения ден са еднакви - по 40 лв всяка (т.е. общо 80 лв за двете). Отделно от това тя направи грим и прическа и на кумата (сестра ми) и на майка ми, като на тях им взе съответно по общо 50 лв и 40 лв за двете. Гримът и прическата и на трите ни издържаха от обяд до края на сватбения ден - към 3.30 ч сутринта.
С две думи - много съм доволна от Анелия Кошарска и смятам, че тя предлага изкл. професионални сватбени услуги на много добри цени, така че я препоръчвам на всички бъдещи булки
"
Писала съм за нея и в темата за прическите пак само суперлативи
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24