Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 23:50:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4 (Прочетена 105170 пъти)
t_o_n_i
Ентусиаст
Публикации: 120
Re:СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
«
Отговор #30 -:
юли 06, 2016, 16:40:54 »
Здравейте
И аз ще се радвам темата да се поднови и ако има желаещи булки да си споделяме опит, трепети и вълнения. На мен ми предстои сватба съвсем скоро - 04.09.2016. Почти всичко вече е готово , но с радост бих обсъждала всякакви сватбени теми.
Активен
valentina_92
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #31 -:
юли 07, 2016, 07:36:33 »
Да то не остана до вашата сватбар къде ще бъде
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
юли 07, 2016, 08:23:43 »
Във Фазанарията
Активен
valentina_92
Любопитен
«
Отговор #33 -:
юли 08, 2016, 07:21:13 »
Дано да си изкарате страхотно!
Аз си търся добър фотографр видеооператор и ДЖ Вие на кой сте се спряли
И общо взето как минава подготовката разказвай
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #34 -:
юли 11, 2016, 09:03:28 »
Ами при мен подготовката минава доста добре, даже смея да твърдя, че съм необичайно спокойна за булка. Оказа се, че сме си избрали много култова дата и когато отидохме още края на демекври да си попитаме в църквата ( Света Богорица ), повечето часове бяха заети ! От тогава се мобилизирахме и до края на януари бяхме резервирали ключовите неща - ритуалната зала, църквата, ресторанта и хотела към него, фотографа, оператора и дж-я.
Фотограф първо се бяхме спряли на Стоян Навущанов, но когато му се обадих ( пак края на декември ), отговорът беше "Ооо, отдавна тая дата ми е резервирана и капарирана", за това си харесахме един фотограф от София - Георги Казаков, срещахме се вече с него, даже ни прави романтична фото сесия, уникален човек. Но иначе фотографи много и на различни цени, аз много държах да имам хубави снимки, много фтографи разглеждах и просто се влюбихме и двамата в стила на този, но то с всичко е така, гледаш, гледаш и някое от нещата просто го усещаш като твое си, въперки че някой може да ти обяснява, че има по-добро, по-евтино и незнам какво си, харесваш си твоето си и това е.
Операторът също ще е от София, помолихме фотографът да ни посъветва на кой да се спрем и с кой се сработват - LA Studio се казва.
А дж-я ни е Митко Пильов, той някога беше на сватбата на сестра ми, наскоро също бяхме на сватба, която водеше той и наистина е много добър. Поне той няма да идва от София
Общо взето доста дълъг ми стана пост-а
за това до тук спирам
Но ще се радвам да помагам с каквото мога
Активен
valentina_92
Любопитен
«
Отговор #35 -:
юли 11, 2016, 09:59:09 »
Супер и аз от сега започвам да си запазвам ресторант църква и ритуална зала за да не стане гаф ние определиме дата 20 05 2017 И ние си избрахме същия ДЖ вече говорих с него и ми допада и цената за която работи
За Фотограф още се колебая аз попринцип съм любител фотограф и също много държа на снимките и още чакам отговори от няколко човека
Ние си избрахме Ливадите тези седмица ще ходя да видя менюто и мястото на живо как е и дано всичко да е наред
От къде си купи рокля аз мисля и до Асеновград да отскоча така и така ще съм близо до града
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #36 -:
юли 11, 2016, 10:14:28 »
Да и моята е от Асеновград, има магазичета, в които направо влизах и излизах, много зле. Но има няколко бутика, които като качество и израотка са направо класни. Моята я поръчах от Berna Moda, дизайнерката е много симпатична и мила, цената на роклята е доста приемлива - моята е за 700 лева и 80 лева за воал.
На Ливадите знам , че е много красиво,ходила съм, стискам палци и другото да е наред. Но без да те плаша е хубаво да си резервирате от далече, че точно тогава има и много балове
Активен
valentina_92
Любопитен
«
Отговор #37 -:
юли 13, 2016, 07:20:56 »
Да зная че тогава ще е лудница затова другият месец най - късно ще резервираме мястото ,църквата и ритуалната зала. Останах с много лоши впечатления от работещите в ритуалната зала в Пазарджик, но няма къде другаде май и ще се надявам този път да бъдат по готини и мили.
За роклята ти супер 700 лв е приемлива цена, аз съм от Варна и тук гледах няколко модела но още нищо не съм пробвала изчаквам още че май е доста рано
но вече нямам търпение за всичко
Още се чудя за поканите, подаръците за гостите и покана за кумовете ти от къде ги взе ?
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
юли 13, 2016, 08:55:49 »
Хм... доста странно, аз и двата пъти като ходих до ритуалната зала, дамите бяха изключително мили и любезни, стискам палци и този път с теб да са така. Пък ако не те изкефят, винаги можете да подпишете на предния ден и на деня да си направите изнесен ритуал - мястото го предполага, пък тогава може всеки да ви венчае. На последната сватба, на която ходихме приятел на младоженците водеше церемонията
Тъпото е, че реално вие вече ще сте женени и това ще е повторно "Да" за пред гостите...
Поканите си ги поръчахме от една жена, на която от известно време поръчвам ръчно изработени нещица и станаха уникални. Всички, на които вече връчихме покана останаха очаровани. Прикачам я и ти да я видиш
Подаръчетата ги измислихме да са на всеки гост по две - едните ще са наредени на масите, а другите шаферките ще ги връчват като тръгнем за наздравицата.
Първите си ги правя сама с помощта на едната ми шаферка и страшно много се кефя - те ще са малки шишенца вутре с късметче и цветни мъниста, а те самите с дантелка и панделка. А късметчетата вместо благодарсветно писмо, измислихме 80 различни забавни цитата за сватбата и любовта...
Вторите подаръчета , че са от тези сватбените сладки/курабиийки, всяка отделно опакована в целуфан.
Дано и гостите се изкефят какво сме измислили
received_1324347237582456 - Copy.jpeg
(45.37 KB, 314x269 - видяно 3733 пъти.)
Активен
valentina_92
Любопитен
«
Отговор #39 -:
юли 14, 2016, 08:50:48 »
Страхотна е поканата и идеята за подаръчетата е супер, аз също тази седмица ще се срещам с човек който прави ръчно покани, късмети и всички подробности покрай украсите и да видим дали ще ми хареса
За торта забравих да те питам от къде ще си поръчвате? Ние нашата мислим от сладкарница Криспи в Пазарджик.
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #40 -:
юли 14, 2016, 09:32:19 »
Криспи категорично не ти ги препоръчвам. Тортите са им маргаринени и въоще като качество са много зле - лично мое мнение.
Ние поръчахме от Захарната къща. Аз съм много доволна от тяхните торти и като отношение са страхотни. В деня на сватбата ще ни доставят тортата в ресторанта, което е много удобно плюс правят тортите страшно красиви.
Другото място, където правят страшно вкусни торти е цех Лиляна Вацева, но като изпълнение за външен вид на нас не ни допаднаха
Активен
valentina_92
Любопитен
«
Отговор #41 -:
юли 14, 2016, 11:58:44 »
Оо много благодаря за информацията ще разгледам сега и отзивите за захарната къща.
Да идеално е така в деня на сватбата да се донесе тортата да не трябва някой друг да ходи да я взема.
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #42 -:
юли 14, 2016, 12:42:55 »
Да, определено. Особено когато става въпрос за голяма празнична нагласена торта, най-добре да си я занесат професионално. Вие колко голяма сватба ще правите
Активен
valentina_92
Любопитен
«
Отговор #43 -:
юли 14, 2016, 13:12:15 »
За сега около 80 човека, но очаквам и че не всички ще дойдат когато раздам поканите ще разбера колко точно ще са, а вашата?
Активен
t_o_n_i
Ентусиаст
«
Отговор #44 -:
юли 14, 2016, 14:22:29 »
И ние в този диапазон
Около 85 до 90 госта, с нас двамата, с дж, оператор, фотограф, агентка приблизително 95 всички общо. Като разглеждам и чета в блогове и форуми, мисля, че и двете сме се спряли на хубав брой хора - не прекалено голяма и не прекалено малка сватба
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
21
Нагоре