Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 04:36:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 180544 пъти)

Minna
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #105 -: март 14, 2007, 00:16:59 »

При нас беше едно гонене кой кого,ама ще разкавам утре, че сега ми се доспа..... blum
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 14, 2007, 09:55:19 »

При нас беше едно гонене кой кого,ама ще разкавам утре, че сега ми се доспа..... blum

Чакаме разказчето  blush
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #107 -: март 22, 2007, 09:02:37 »

Ние се запознахме в интернет. Аз бях болна, и понеже не съм свикнала да бездействам, а трябваше да стоя вкъщи и не бях на работа, започнах да се ровя из нета. Той ми писа на кю. По принцип не отговарям на непознати, но - късмет! - от скука, от любопитство ли, завързахме разговор. И така си писахме цял ден... после си разменихме телефоните и си звъняхме цяла вечер. Още на следващия ден решихме да се срещнем, (още се чудя как съм проявила такава смелост) ходихме на ресторант, после на кино... Малко след полунощ той ме изпрати до вкъщи, аз не исках да си тръгва... не го и пуснах  pullpigtails  И така, от първия ден в който се познаваме, от онази приказна, вълшебна нощ, ние живеем заедно! Не сме се разделяли оттогава  Dance
Та познаваме се и живеем заедно вече от 6 месеца, а сватбата ни ще е през септември  wedding
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 22, 2007, 09:18:24 »

rosi_ps историята на вашето запознанство е много мила.При нас нещата бяха по подобен начин и сега се успокоявам ,че не съм единствената ,която е проявила безразсъдна смелост и се е срещнала с непознат.За свведение ние се познавахме 3 месеца преди да се оженим.КЪсмет и много щастие ти пожелавам!
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**

« Отговор #109 -: март 22, 2007, 09:50:26 »

fiibi_bg, благодаря! Ами безразсъднички сме си наистина, но нали това прави нашата приказка още по-вълшебна!
Който рискува - печели - перефразирам един велик българин  good

Май сме изтеглили печелившите билети от лотарията!  Много е хубаво! girl_in_love
« Последна редакция: март 22, 2007, 09:54:06 от rosi_ps » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 22, 2007, 09:57:56 »

rosi_ps не съжалявам за риска ,който съм поемала , за да се срещна с моя любим.
Щастието и любовта просто ни връхлетяха! girl_in_love
Пък и това е все пак някакъв премерен риск
Щастливки сме всички ,които сме тук във форума ,защото сме се събрали по повод едно от най-важните събития в живота ни!
Активен
Natalia
Любопитен
*
Публикации: 24

сем. Димитрови

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 22, 2007, 10:15:30 »

Здавейте, днес ще ви разкажа как аз и моят прекрасен бъдещ съпруг се запознахме. Преди една година братовчедка ми имаше рожден ден и ме покани да отида вечерта на купон в тях. Нямах такова намерение, но въпреки това ме убеди братовчед ми в обратното. Оказа се, че компанията на партито е доста весела и когато отидох се зарадвах, че съм го направила. Седнах на масата и въпреки, че не познавах нейните приятели бързо разбрах, че те са точно от този тип хора, които знаят как да се забавляват. Срещу мен на масата седеше един много много приказлив мъж, който не спираше да ми казва наздраве и който постоянно ме гледаше и питаше за разни неща. След известно време попитах рожденничката защо това момче ми обръща толкова много внимания при положение, че е с приятелката си, която беше очевидно за мен. Явно обаче братовчедка ми не ме е разбрала, какво я питам и потвърди, че едно от момичетата на рожденния ден е негова приятелка. Е да обаче въпросното момиче е най - добрата му приятелка и не са гаджета. И така след като братовчедка ми ми каза, че са приятели, аз продалжих да си мисля, че са гаджета. И след този разговор не бях разбрала, че момчето си няма гадже.
След вечерята отидохме на бар цялата компания. И аз понеже съм от хората, които обожават да танцуват и не сядат след като чуят музика, с братовчед ми Павел не спряхме да танцуваме. Въпросното момче - Венци обаче продължи да опитва всякакви начини само и само да е до мен. След известно време толкова неудобно се почувствах и казах на братовчедка ми, че си тръгвам, защото ми беше адски неудобно да ме сваля най - очевидно Венци, при положение, че е с гаджето си. Братовчедка ми - Ники ме гледаше с такова голямо неразбиране, остави ме да и кажа каквото имама да и казвам и започна да се смее. След като спря да се смее ми обясни, че Венци не е гадже с нито едно момиче от компанията и никога не е бил. Е в този момент се почувствах още по - глупаво. Седнах на един стол и започнах да го гледам. Наистина беше привлекателен и ужасно много ме хвана яд, че съм се държала така. През това време Венци отиде при братовчедка ми и същото я питал, защо аз се държа така и отбягвам какъвто и да е контакт с него. Братовчедка ми му обяснила, че аз съл мислела, че най - добрата му приятелка му е гадже. Венци започна да се смее. Дойде при мен и ме покани на танц. От тази нощ ние не сме се разделяли за повече от един ден. След една седмица вече живеехме заедно. Всичките ни приятели, вече общи, ни казваха и продължават да ни казват,че ние сме един за друг и че не са виждали хора, които толкова много да се обичат.
Истински сме щастливи заедно и не спираме да си повтаряме, че сме късметлии, затова че сме се запознали.

Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 22, 2007, 10:17:15 »

Момичета, много ви се радвам как сте имали смелостта наистина да се срещнете с непознат, а и много скоро да предприемете крачка към брака!  girl_in_love
Все пак май наистина сте
изтеглили печелившите билети от лотарията! 
Пожелавам ви много щастие и нека любовта никога да не угасва в сърцата ви!  Good luck Flower give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 22, 2007, 10:17:46 »

maria_dragieva благодаря
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 22, 2007, 10:23:28 »

Много ми хареса твоята история Natalia! give_rose
Забавлявах се, докато я четох и ми стана едно такова хубаво  girl_in_love любов заедно
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 22, 2007, 10:24:38 »

maria_dragieva благодаря

Моля, моля  give_rose
А като ви гледам колко сте сладки на сватбата  любов заедно girl_in_love любов заедно girl_in_love
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 22, 2007, 10:25:34 »

Natalia много хубава история.
Присъединявам се към мнението на maria_dragieva  относно смелоста да се срещнете с непознат и да откриете в него сродната си душа.
Активен
Natalia
Любопитен
*

сем. Димитрови

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 22, 2007, 10:26:25 »

Радвам се Мария, че наистина ти е харесала историята ми  danceg
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**

« Отговор #118 -: март 22, 2007, 10:26:46 »

Наистина, става му на човек едно такова мило като чете такива истории като на Natalia! Много сладко! girl_in_love
Активен
Natalia
Любопитен
*

сем. Димитрови

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 22, 2007, 10:30:24 »

Наистина не съм предполагала, че ще намера толкова положително настрени хора и че всеки път когато чета вашите побликации така ще се усмихвам  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: