Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 05:58:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 180626 пъти)

seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: декември 01, 2006, 15:36:12 »

Здравейте и от мен...странно как до сега не съм забелязала тази сладка тема  look ,
Да ви разкажа и ние как се запознахме... ами на покрива на един блок в студентски град  danceg
Когато бях студентка на всеки първи юли се качвах на покрива на блока, за да посрещна първите лъчи на Sunshine .  До трети курс бяхме само със съквартирантката, но за следващата година си обещахме да се съберем много повече хора. На 30-ти юни, обаче се оказа, че отново ще бъдем сами и... каквито сме си луди с нея цяла нощ не спахме...извадихме всичките си блокчета с цветна хартия, изрязахме страшно много цветя и тръгнахме по стаите,за да залепим на всяка врата  give_rose . След това се качихме на покрива...но каква бе изненадата ни когато след нас пристигна и още една групичка от 10-ина човека-много готина компания,а сред тях и едно момче с китара...тогава все още не знаех, че това е ТОЙ  blush Беше много весело свирихме, пяхме...странно е как още си спомням почти всяка подробност... Много се зарадваха като разбраха, че цветята по вратите са наше дело...  blush . Допаднахме си и така ... ние станахме част от компанията... smile
Лятото мина страхотно...със съквартирантаката ,моят /бъдещ тогава/ любим и неговият най-добър приятел вършихме какви ли не дивотии, но истинската искра пламна след едно щуро пътуване на автостоп до Банско-на Jazz Fest-a...бяха две безумни денонощия... Е, на моя мъж му трябваше още около месец, за да си признае  blush /но пък това стана на прекрасния празник Вяра, Надежда и Любов.../, и от тогава до сега ... вече повече от 6 години 2 месеца и 2 седмици не сме се разделяли и все още се обичаме...даже повече 
heart любов заедно  heart
Дано не съм ви оттегчила с този дъъъъълъг пост, но определено по-кратко не можах да го напиша... pardon
« Последна редакция: декември 04, 2006, 15:21:17 от seny » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: декември 02, 2006, 16:13:28 »

Много хубава и романтична история, seny!!! обичайте се все така!!! heart girl_in_love give_rose
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: декември 03, 2006, 00:05:01 »

Благодаря, благодаря...  heart kiss Dance любов заедно  heart стараем се... girl_wink
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
Публикации: 526

« Отговор #63 -: декември 07, 2006, 13:08:45 »

Толкова романтика няма в нито един друг форум...Често препрочитам постовете тук и всеки път ми е много приятно, ама толкова приятно, че чак  cray
Активен
Natalia
Любопитен
*
Публикации: 24

сем. Димитрови

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: декември 07, 2006, 13:19:23 »

Здравейте,
за първи път участвам в този форум и наистина съм много приятно изненадана.Редовете, които чета ме карат да се усмихвам  smile 
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: декември 26, 2006, 17:14:00 »

Дойде и моят ред да ви разкажа моята история............
 Май 2002г обикновенно запознанство - моят тогавашен ни запозна. Малко след това замина в чужбина и аз бях много тъжна. Работех в едно заведение и един ден Той дойде на кафе заговорихме се и се уговорихме да се видим след работа. И така няколко месеца той ми се оплакваше за неуспешните си опити да си намери гадже аз се оплаквах, че между мен и моя тогавашен не върви...Запознавала съм го с мои приятелки, но той никоя не одобри... съдба... С моя пък постоянно се карахме. Тъкмо се сдобрим и все нещо се случва и пак се караме... съдба... Така 2 години си плакахме на рамото. През ум не ми е минавало да имам нещо общо с него. Но съдбата си знае работата. Излизахме заедно по кръчми и кафета.
 Той стана най-добрият ми приятел. Споделях всичко с него.Знаеше всичко за мен.
  Една вечер докато гледахме някакъв филм усетих нещо странно между нас.Но бързо прогоних тези мисли.Докато ме изпращаше в колата пуснаха една песен на Мелани С -Never Be The Same Again и нещо ме накара да го целуна....... star Направо не знаех къде съм и какво правя... shok той също. След това скъсах с тогавашния ми приятел и от тогава сме заедно.
 Сгодихме се на нова година срещу 2005г. Докато се чуваха фойерверките отвън той ми поиска ръката.......
 И прикаската започна... heart
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #66 -: декември 28, 2006, 17:52:04 »

Нашето запознанство си беше много тривиално. Запознахме се в университета, който посещавахме заедно. Приятелят ми тогава ни представи един на друг, а след няколко месеца двамата се видяхме съвсем случайно една вечер. Аз бях леко пийнала с приятелки и отивахме заедно на party, а той се беше запътил към общежитието си. Изглежда на него му хареса повече идеята да дойде с нас, вместо да се прибере, и така се започна всичко...
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 16, 2007, 20:37:08 »

Ама, как се завъртат нещата!!! Бившият ни запозна или случайно се видяхме, абе във всичко има пръст Съдбата!!! girl_wink good girl_in_love
Активен
didibaby
Баш Майстор
**

« Отговор #68 -: януари 16, 2007, 21:24:02 »

Ама, как се завъртат нещата!!! Бившият ни запозна или случайно се видяхме, абе във всичко има пръст Съдбата!!! girl_wink good girl_in_love

Май така станаха нещата... Blush
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 16, 2007, 21:33:41 »

Май така станаха нещата... Blush

Ами, така си е да!!!

При мен, пък кой да преположи, че ще се омъжа за някой на когото съм била квестор?  Oh my ... Но ето... така стана!!! girl_in_love
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 16, 2007, 21:37:17 »

Ами то и при нас така!Като кажа че сме се запознали по интернет  и Oh my ....А и не само това ами той живееше в Стара Загора а аз в София,направо ни мислят за  crazy
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 16, 2007, 21:38:52 »

Ами то и при нас така!Като кажа че сме се запознали по интернет  и Oh my ....А и не само това ами той живееше в Стара Загора а аз в София,направо ни мислят за  crazy

Ами, пак ще повторя, че Съдбата си знае работата!!! look любов заедно heart
Активен
didibaby
Баш Майстор
**

« Отговор #72 -: януари 17, 2007, 17:26:49 »

Така е...и да се опитваш понякога да подредиш нещата по този начин, пак няма да се получи. Вярвам че поне част от живота ни е предопределен!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 17, 2007, 20:44:29 »

Така е...и да се опитваш понякога да подредиш нещата по този начин, пак няма да се получи. Вярвам че поне част от живота ни е предопределен!

А аз вярвам, че всичко си е предопределено!!! И че случайни случайности няма!!! girl_in_love
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: януари 23, 2007, 11:26:29 »

Bravo много се радвам че открих този сайт и форума е супер и вие също с тези съвети !
моята история с моя бъдещ съпруг е следната ! той е с 3 години по-голям от мене и сме съседи , познаваме се от малкои !   една вечер просто се засякохме в една дискотека и той беше на маса с приятели и тъй като нямаше къде да седнем с моите приятели яхме при тях ! аз без да искам го полях с една кола и по негпвите думи съм го "сваляла" така да се каже !!!!  после ми предложи да излезнем на кафе и така вече 7 години сме заедбо и ни чака сватба !!!!!!!!  никой не повярва че ще излезне нещо, но ето че стана !!! 
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: