Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 31, 2025, 00:44:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март  (Прочетена 77988 пъти)

Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #135 -: февруари 10, 2014, 13:09:22 »

От мен изненади няма. Чакам си и си чааааакам... В петък пак сме на преглед.
Но милата flyin се губи и очаквам скоро тя да се включи с добра новина, усещам, че вчера или днес е тяхния ден  smile

Маги и вие доста сте напреднали в термина, готови сте за изненади smile
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 10, 2014, 13:16:38 »

Ех че хубаво раздвижване в милата темичка smile
Маги, честита ти 37ма седмица. От тук насетне божа работа. smile
Теа, малко е досадно, но сладко чакането. Скоро ще срещнеш любовта на живота си. smile
Цунк от нас. smile
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 11, 2014, 16:41:42 »

Здравейте, как сте?

Тайничко подозирам, че може да имаме още едно (или пък две) бебета в темата, но flyin и Thea ще кажат  blum
Аз съм се отдала на проучване на педиатри  angry  Сложна работа, искам някой, който да ми е наблизо, че не живеем в центъра, а пък за кварталните много малко инфо намирам. До ДКЦ-то абсурд да отида сега с тези грипове. Към края на месеца дано няма вече такава заболеваемост, ще пратя мъжа ми да се срещне с две лекарки, на които се спрях и ако приемат нови пациенти и която му допадне, тя ще е. После ако се налага, ще сменим.

Аз не смея много много да излизам, има много болни тук и майка ми я тръшна някакъв страховит вирус  nea
Времето е доста топло вчера и днес, дойде ми настроението и си записах час за фризьор и козметик, че да се подготвя в приличен вид да си посрещна детето. В понеделник ще ходим на фотосесия да си направим снимки за спомен. Чаак на 22.02 влизам в деветия и знам, че има време, но вече ми е нервно.

Поздрави на всички  heart
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 11, 2014, 18:28:58 »

Аз още не съм избрала педиатър, срам и позор.Имаме една роднна лекар дето каза че щще разучи и аз чакам ли чакам да ми се обади, ама ако и утре не е звъннала, аз ще и звъня вече.

И аз чакам новини за нови бебенца и си мисля, че имаме вече поне едно бебе.

При мен иначе нищщо ново.Беба е голяма и активна, вече ме боли като се върти, особено снощи беше някакъв ужас, но това си е част от преживяването smile
Активен
Thea
Професор

« Отговор #139 -: февруари 11, 2014, 18:48:40 »

O, flyin e заподозряна на 99,99%  smile Само ще чакаме да се разпише тези дни с хубави новини!

Аз съм си още тук, 2 в 1, без наченки на контракции. Имам чувството, че бебо се е качил нагоре вместо да е слязъл още  huhhuh.gif Залози течат кога ще се роди малкия....
Сигурно не по-рано от петък ще имам новости, тогава трябва да решим с лекарката какво ще правим...
Иначе днес си уредих и час за ендокриноложката. В средата на март ще изследваме ТСХ-то. Ако малкия продължава да е с такава настройка да не излиза, май ще отлагам прегледа.

Аз за педиатър също така се ориентирах - някой, който е наблизо, пък ако се наложи по-нататък ще сменя.

Seagirl, пази се много от болести сега. Ограничавай контактите щом вървула още грип и повече витаминки и почивка  smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 13, 2014, 14:10:40 »

Здравейте коремчета как сте?Аз бях на доктор и слушахме тонове после.Беба е добре, мама също.Пуснахме и кръв и урина за всеки случай, е ако ви кажа, че съм качила хемоглобина на 123, аз се изненадах много, но изглежда пиенето на хапове плюс тахан и фрешове грейфрут и червено цвекло са повлияли много добре.

Хайде някой няма ли да се разпише има ли бебе?Как сте в последните оставащи седмици?Аз съм тежка, трудно подвижна, лесно изморяваща се и много мрънкаща  blush
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 13, 2014, 22:17:03 »

Мрънкай си на воля, Маги, че после и да мрънкаш, няма да има кой да ти обърне внимание. smile
Браво за отличните резултати! Все така да е! Още малко и не остана до големия ден.  good
Хаповете и на мен подействаха добре, влязох да раждам с хемоглобин 120 и ме изписаха със 113, което е супер.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 15, 2014, 12:53:49 »

ДАА, имаме си бебче! Кристиян (3400 г, 50 см) се роди точно на термин, 09.02.2014, като контракциите ме почнаха в 00:00 biggrin Просто си е изпълнителен и точен като швейцарски часовник. Раждането започна съвсем наред, обаче се обърка след вливането на епидурална упойка след спинална - усещах контракциите, но доста слабо и по-рядко, тоновете на бебето започнаха да падат и в крайна сметка добре, че моят лекар взе бързо решение да използва вакуум (един от моите огромни страхове). Седяхме много време в болницата заради високи левкоцити в моите изследвания, няма да изпадам в подробности за неприятните ситуации там. Благодарна съм на акушерките и педиатрите в Майчин дом, и двамата с Кристиян получихме много добро отношение от тях за разлика от главната лекарка, която следеше родилките. Както и да е, ще забравим скоро smile детенцето е толкова сладко и мило, че двамата с мъжа ми не можем да спрем да му се радваме.

От вчера сме си вкъщи, ще пиша пак като мога smile
Активен
Thea
Професор

« Отговор #143 -: февруари 15, 2014, 13:47:22 »

Мила, flyin, честит ви първороден син Кристиян  give_rose  От кога чакам да се разпишеш и много се радвам, че сте добре  yahoo
Пожелавам ви да бъдете много щастливи и горди родители. А малкият Кристиян да расте здрав, щастлив и всеки ден да изпълва живота ви с радост!
Надявам се и ти да си добре. Радвайте се сега на вашата малка любов  heart

А аз както се очакваше още съм 2в1. Неразделни сме с малкия. Вчера бях на запис на тонове пак. Много леки контракции, който аз пак не усещам. Сега ще ме следят на всеки 2 дни, да видим до кога ще ме държат така  sad Термина си мина, а аз си чакам...
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 15, 2014, 14:24:06 »

Юхуу още едно бебешоче в темичката  yahoo

Честита рожба, мила flyin  heart Да ви е жив и здрав Кристиян, много да ви радва, да расте щастливо и безгрижно детенце, гордост за мама и татко smile

Бързо възстановяване и скоро ще забравите неприятностите в болницата, важното е, че и двамата сте добре  girl_wink

Thea, няма страшно, когато е готов човека, тогава ще излезе, момента със сигурност е съвсем скоро, така че почивай си сега и поспи, че после малчо те чака Wink

И така май оставаме само аз и menyanthe, които да сме още 2 в 1. Ще се възползвам от вас, защото ще сте понатрупали опит  blum
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 15, 2014, 15:45:14 »

Честита първородна рожба,flyin!
Да е жив и здрав малкия Кристиян, много да ви радва, да е ваша гордост, радост и отмяна! smile
Бързо възстановяване на теб и дано първите дни вкъщи бързо да се приспособите.
За съжаление тези разправии с медицинския персонал често помрачават радостта ни в първите дни.

Thea, разсейвай се, почивай си повечко и твоят момент наближава Wink
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 15, 2014, 16:31:51 »

Благодаря, момичета, много сте милички!

А аз както се очакваше още съм 2в1. Неразделни сме с малкия. Вчера бях на запис на тонове пак. Много леки контракции, който аз пак не усещам. Сега ще ме следят на всеки 2 дни, да видим до кога ще ме държат така  sad Термина си мина, а аз си чакам...
Thea,мила, аз предният ден наблегнах на дълги разходки в парка, люта китайска храна и по-топли душове  Wink Дано стане максимално леко при теб и да се гушкате скоро с малкия мъж smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 15, 2014, 21:19:30 »

Мила flyin, честита първородна мъжка рожба!!! Прекрасно име сте избрали (беше и сред нашите фаворити Wink ) Нека детенце да расте много щастливо и безгрижно, а мама и тати да са горди и още по-щастливи родители give_rose Бързо възстановяване на мама и гушки на малкото човеченце heart
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 15, 2014, 22:02:54 »

Мила flyin, честита рожба с прекрасно име и мерки.  Bravo
Да ти е живо и здраво съкровището, няма съмнение, че всеки ден с него ще ви направи безумно щастливи.  heart

Thea, всички палчета сега стискаме за теб, не остана.  good

Seagirl, като ти гледам лентичката, още две седмици и ти ще си в предстартово очакване. Леки финални метри и на теб, и на menyanthe.  give_rose
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 20, 2014, 13:18:33 »

И нашата темичка оредя.

Flyin, честит малък мъж.Да е много здрав, щастлив и едно прекрасно детств му пожелавам!Бързо възстановяване на теб и да се засичаме по темите за гледане на деца smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: