Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 12:54:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
14
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 76689 пъти)
flyin
Сватбен ГУРУ
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #105 -:
януари 29, 2014, 14:45:20 »
А бе то хубаво е сряда, ама сега чакам събота
В петък ми е втората доза от лекарството, защото даа, излезе ми МБ изследването и резултатът е пак "прекрасен". Вече съм се примирила де.
Освен това мъжът ми е извън града и се прибира чак вечерта, не че не мога да хвана такси и сама да се придвижа до родилното, но не бързам за никъде
Вие мислили ли сте за план при започване на целия екшън?
До неродилите момичета, че ми напомниха сега - в БГ изследванията HIV и Васерман важат 6 месеца, вижте дали не трябва да ги подновявате.
«
Последна редакция: януари 29, 2014, 14:53:48 от flyin
»
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #106 -:
януари 29, 2014, 15:08:37 »
Тук сме си ние, 2в1, чета ви всеки ден. Аз пък се моля да си чака датата за секциото. Всеки ден си казвам хайде мина още един, остават ....Важно ми е защото не искам да излиза много по-рано от предвиденото, пък и когато всичко се и по план някак си е по-спокойно, поне за мен е така. Та за сега удържаме както се казва, но ми е много смешно като ме проверяват всеки ден. Да се надяваме че с тая доза на магнерота ще изкараме до определената дата.Иначе кошарата е опъната, бабите са се заели да перат и да гладят. Малкия от понеделник не съм го пускала на градина, те от днес и без това обявиха грипна епидемия.Очертава се да си стои детето вкъщи малко до след изписването. Та така, утре съм на последна консултация , това е за сега. Надявам се да мога да пиша като се случи събитието. Малкия явно и той усеща че момента е дошъл защото говори на коремчето че чистим и вече сестра му можела да се ражда. Смях голям
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #107 -:
януари 30, 2014, 17:23:35 »
Събева
, браво на бебка. Дано си изчака термина! А баткото е много миличък. Дано да е така грижовен и внимателен и като се появи малката му сестричка
Flyin
, от нас да мине, отпускаме ти още няколко дни
Нека бебчо поседи още на топличко!
А план когато почне екшъна ми се искаше да имам, защото аз планувам всичко и в детайл. Но в този случай не става. Не знам какво ще ми се случва, за да мога да планирам. Важното е само, мъжо да се прибере навреме /че работи на 20-30 км./ и да успеем да наслагаме останалите дреболии /козметиката ми/ в багажа
Иначе каквото дойде.
Ние днес бяхме на запис на тонове. Дори не влизах в кабинета на лекарката. Видя резултата, че е ок и че няма контракции и ни "изгони", другата седмица пак. Бебчо все още нямал намерение да се появява. Хубавото е, че хемоглобинът се е покачил на 11,4
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #108 -:
януари 31, 2014, 08:26:06 »
Добро утро да се отчетем от вчерашния според доки последен преглед.
Мама заби кантара на +20 кг.Изследвахме урина за белтък-чиста. Беба е добре според доки, има си води, шава, каза ми че при второродките бебета не слизали така ниско долу, защото и на мен ми се струва че се е настанила под ребрата ми. Прогноза за кг. каза 3300-3400 гр. Надявам се при следващото ни включване вече да не сме 2в1.
Вчера мъжлето ми направи подарък, нов апарат, та надявам се ако съм в състояние и имам време да се включвам от родилното. Това е от нас за сега.
Цунки
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #109 -:
януари 31, 2014, 08:55:39 »
Събев, браво хубав отчет.Очакваме скоро тогава да се включиш с новини за малката госпожица.
Аз другата седмица съм на лекар и вече нямам търпение.И ние определихме дата при предния преглед, но доктора се притеснява дали ще устискам до тогава.Ще я видим госпожицата какво ще реши.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
януари 31, 2014, 15:34:51 »
Оп, и аз съм още тук!
Thea, ще дойде мъжът ти да те вземе на време, няма да се притесняваш! Пък и в доста случаи раждането май тръгва вечерта или даже през нощта. Супер новини за хемоглобина
Sabeva, усещам, че скоро е вашият момент
Стискам ви палци и на двете с малката госпожица!
Маги, казаха ли ти вашата бебка колко е пораснала? Помня, че вървеше много добре детето
От мен добри новини, само че имам някакви левкоцити в урината, на които чак сега им обърнаха внимание, и ще взимам още две лекарства. Скоро ще е срещата с малкия мъж, аз май вече се поуспокоих и мога спокойно да го чакам да си хареса някоя дата
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #111 -:
януари 31, 2014, 23:27:40 »
Здравейте, мили момичета, в нощна доба и от мен.
Съжалявам, че не успявам да се включвам по-честичко, но ви следя и много се вълнувам как сте всички в последните метри.
sabeva_07, flyin
- всички погледи са към вас двечките.
Стискам палци да имате много късмет, всичко да мине бързо и безболезнено и да си гушкате здравите бебоци.
angel4e,
ще ти честитя и в темичката, но и тук - честита Валерия. Да ти е жива и здрава, много да те слушка, да има най-прекрасното детство.
Маги
, в подписа ти пише още 30 дни до финала. Кога мина това време.
Thea
, как се чувстваш? Още малко има и при теб.
Seagirl
, ти май ще закриеш сезона, но пък подобаващо.
sabeva_07
, потвърждавам казаното от твоя лекар - и моят корем така и не слезе надолу преди раждането.
Леле, как се вълнувам с всички вас.
Целувки и се пазете!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #112 -:
февруари 02, 2014, 16:52:52 »
В четвъртък съм на преглед и ще видим момата колко е голяма.Ние днес донапазарувахме и сега мисля да дремна, че съм труп.
/
Скарлет, как се справяте с малкия в къщи?
Чакам да видя коя от вас първа ще се похвали, вече нямам търпение за ново бебе.
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #113 -:
февруари 03, 2014, 00:28:45 »
Скарлет
, много ще се радвам когато ти остане време да споделиш как сте с малкия Георги. Как мина раждането? Баткото успява ли да се напасва към новия член на семейството? Надявам се сте добре и малчо много да слуша!
Иначе аз съм добре, благодаря. Ту имам болежки, ту изчезнат, зависи малчо също как е застанал. Миналата седмица се чувствах прекрасно, пълна с енергия, дори можех да правя пак по-дълги разходки.
Flyin
,
Събева
, стискам ви палци!
Flyin
, то всъщност каза, че терминът ти е "чак" след 7-8 дни, не по лентичката долу, нали?
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
февруари 03, 2014, 12:10:11 »
Да, терминът ми по документи е 9ти, моят лекар ми беше казал 5ти първоначално и не съм сменяла лентичката от мързел. Онзи ден имахме пак фалшива тревога, този път доста по-сериозна, но контракциите пак спряха преди да станат регулярни. Бебчо има вече зелена светлина, само мен започна да ме хваща притеснението дали всичко ще е наред с него. Пффф, не било лесно
Че и то даже преди да е започнало
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #115 -:
февруари 03, 2014, 15:35:00 »
flyin
, моята братовчедка е с термин 9-ти и я чакаме всеки момент вече
Thea
, хайде и при теб не остана
На мен вече много ми тежи, много трудно спя и го карам на добрата домакиня.Като не мога да спя правя кексове, пускам перални
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #116 -:
февруари 03, 2014, 15:57:02 »
Маги
, готви, поглези съпружеското тяло, че после той ще трябва теб да обгрижва.
flyin
, само ще те поздравя, друго няма да кажа, че знам колко гадно се чувства човек накрая като някаква тиктакаща бомба и всички звънят да питат какво става.
Имам някакво предчувствие, че днес е датичката на
Събева
, да видим дали съм познала.
Thea
, и при теб не остана.
Аз съм ви оставила дълго четиво в моята темичка, която Маги така любезно ми направи.
Целувки на всички!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #117 -:
февруари 04, 2014, 00:05:51 »
flyin, когато дойде МОМЕНТЪТ всичко е различно, мислиш различно, чувстваш различно, изобщо .... природа
Мисли за това, че да се роди дете е най-естественото, най-нормалното и най-прекрасно нещо и всичко ще бъде наред.
Сега трябва само да си почиваш и да се заредиш с положителни мисли.
Силно стискане на палци от мен
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #118 -:
февруари 04, 2014, 00:18:46 »
Маги
и аз така го давам - "добрата домакиня". Но Скарлет е права, нека да поглезим сега мъжете, че после няма
Вие вече сте в 9ти месец с момата, така че и при вас момента наближава
Flyin
, споделям чувствата ти...
Сега се радвам, че в средата на бременността направих някои "ненужни" изследвания за изключване на аномалии, защото щях да се пръсна от притеснение сега. Точно дни преди раждането и притесненията за бебчетата растат.
Мари
, като те чета и си мисля, че скоро и ние така ще обясняваме колко естествено е раждането, как страховете нямат място при него, как всичко си идва в точния момент...е, сега не мисля винаги така де, неизвестността е още много голяма
И аз подозирам, че днес е бил денят за Събева. Нали до 5ти нейната бебка трябва да се появи
Вярно, че и при мен не остана - 10 дни до термина. Мислех, че ще го дочакаме, но като прочетох, че и Скарлет преди раждането е имала схващане в краката, а аз имам такова от 2 дни и май може и по-рано да се появи малчо. Каквото реши
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #119 -:
февруари 06, 2014, 07:37:33 »
Какво правите коремчета?Всеки ден надничам тук и чакам да разбера за някое ново бебенце.Как сте на края на бременността?На мен от ден на ден ми става все по-тежко и трудно, но то не остана
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...