Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 12:45:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март  (Прочетена 76685 пъти)

flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 29, 2014, 14:45:20 »

А бе то хубаво е сряда, ама сега чакам събота biggrin В петък ми е втората доза от лекарството, защото даа, излезе ми МБ изследването и резултатът е пак "прекрасен". Вече съм се примирила де.
Освен това мъжът ми е извън града и се прибира чак вечерта, не че не мога да хвана такси и сама да се придвижа до родилното, но не бързам за никъде biggrin
Вие мислили ли сте за план при започване на целия екшън?

До неродилите момичета, че ми напомниха сега - в БГ изследванията HIV и Васерман важат 6 месеца, вижте дали не трябва да ги подновявате.
« Последна редакция: януари 29, 2014, 14:53:48 от flyin » Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 29, 2014, 15:08:37 »

Тук сме си ние, 2в1, чета ви всеки ден. Аз пък се моля да си чака датата за секциото. Всеки ден си казвам хайде мина още един, остават ....Важно ми е защото не искам да излиза много по-рано от предвиденото, пък и когато всичко се и по план някак си е по-спокойно, поне за мен е така. Та за сега удържаме както се казва, но ми е много смешно като ме проверяват всеки ден. Да се надяваме че с тая доза на магнерота ще изкараме до определената дата.Иначе кошарата е опъната, бабите са се заели да перат и да гладят. Малкия от понеделник не съм го пускала на градина, те от днес и без това обявиха грипна епидемия.Очертава се да си стои детето вкъщи малко до след изписването. Та така, утре съм на последна консултация , това е за сега. Надявам се да мога да пиша като се случи събитието. Малкия явно и той усеща че момента е дошъл защото говори на коремчето че чистим и вече сестра му можела да се ражда. Смях голям  yahoo
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #107 -: януари 30, 2014, 17:23:35 »

Събева, браво на бебка. Дано си изчака термина! А баткото е много миличък. Дано да е така грижовен и внимателен и като се появи малката му сестричка  smile

Flyin, от нас да мине, отпускаме ти още няколко дни biggrin Нека бебчо поседи още на топличко!
А план когато почне екшъна ми се искаше да имам, защото аз планувам всичко и в детайл. Но в този случай не става. Не знам какво ще ми се случва, за да мога да планирам. Важното е само, мъжо да се прибере навреме /че работи на 20-30 км./ и да успеем да наслагаме останалите дреболии /козметиката ми/ в багажа girl_haha Иначе каквото дойде.

Ние днес бяхме на запис на тонове. Дори не влизах в кабинета на лекарката. Видя резултата, че е ок и че няма контракции и ни "изгони", другата седмица пак. Бебчо все още нямал намерение да се появява. Хубавото е, че хемоглобинът се е покачил на 11,4  smile
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 31, 2014, 08:26:06 »

Добро утро да се отчетем от вчерашния според доки последен преглед.
Мама заби кантара на +20 кг.Изследвахме урина за белтък-чиста. Беба е добре според доки, има си води, шава, каза ми че при второродките бебета не слизали така ниско долу, защото и на мен ми се струва че се е настанила под ребрата ми. Прогноза за кг. каза 3300-3400 гр. Надявам се при следващото ни включване вече да не сме 2в1.
Вчера мъжлето ми направи подарък, нов апарат, та надявам се ако съм в състояние и имам време да се включвам от родилното. Това е от нас за сега.
Цунки  yahoo
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 31, 2014, 08:55:39 »

Събев, браво хубав отчет.Очакваме скоро тогава да се включиш с новини за малката госпожица.

Аз другата седмица съм на лекар и вече нямам търпение.И ние определихме дата при предния преглед, но доктора се притеснява дали ще устискам до тогава.Ще я видим госпожицата какво ще реши.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 31, 2014, 15:34:51 »

Оп, и аз съм още тук! smile

Thea, ще дойде мъжът ти да те вземе на време, няма да се притесняваш! Пък и в доста случаи раждането май тръгва вечерта или даже през нощта. Супер новини за хемоглобина  good
Sabeva, усещам, че скоро е вашият момент smile Стискам ви палци и на двете с малката госпожица!
Маги, казаха ли ти вашата бебка колко е пораснала? Помня, че вървеше много добре детето smile

От мен добри новини, само че имам някакви левкоцити в урината, на които чак сега им обърнаха внимание, и ще взимам още две лекарства. Скоро ще е срещата с малкия мъж, аз май вече се поуспокоих и мога спокойно да го чакам да си хареса някоя дата smile
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 31, 2014, 23:27:40 »

Здравейте, мили момичета, в нощна доба и от мен.
Съжалявам, че не успявам да се включвам по-честичко, но ви следя и много се вълнувам как сте всички в последните метри.
sabeva_07, flyin - всички погледи са към вас двечките.   blum Стискам палци да имате много късмет, всичко да мине бързо и безболезнено и да си гушкате здравите бебоци.  good
angel4e, ще ти честитя и в темичката, но и тук - честита Валерия. Да ти е жива и здрава, много да те слушка, да има най-прекрасното детство.  give_rose
Маги, в подписа ти пише още 30 дни до финала. Кога мина  това време.  Oh my ...  Bravo
Thea, как се чувстваш? Още малко има и при теб.
Seagirl, ти май ще закриеш сезона, но пък подобаващо.  good
sabeva_07, потвърждавам казаното от твоя лекар - и моят корем така и не слезе надолу преди раждането.
Леле, как се вълнувам с всички вас.  tease
Целувки и се пазете!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 02, 2014, 16:52:52 »

В четвъртък съм на преглед и ще видим момата колко е голяма.Ние днес донапазарувахме и сега мисля да дремна, че съм труп.
/
Скарлет, как се справяте с малкия в къщи?

Чакам да видя коя от вас първа ще се похвали, вече нямам търпение за ново бебе.
Активен
Thea
Професор

« Отговор #113 -: февруари 03, 2014, 00:28:45 »

Скарлет, много ще се радвам когато ти остане време да споделиш как сте с малкия Георги. Как мина раждането? Баткото успява ли да се напасва към новия член на семейството? Надявам се сте добре и малчо много да слуша!
Иначе аз съм добре, благодаря. Ту имам болежки, ту изчезнат, зависи малчо също как е застанал. Миналата седмица се чувствах прекрасно, пълна с енергия, дори можех да правя пак по-дълги разходки.

Flyin, Събева, стискам ви палци!

Flyin, то всъщност каза, че терминът ти е "чак" след 7-8 дни, не по лентичката долу, нали?
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 03, 2014, 12:10:11 »

Да, терминът ми по документи е 9ти, моят лекар ми беше казал 5ти първоначално и не съм сменяла лентичката от мързел. Онзи ден имахме пак фалшива тревога, този път доста по-сериозна, но контракциите пак спряха преди да станат регулярни. Бебчо има вече зелена светлина, само мен започна да ме хваща притеснението дали всичко ще е наред с него. Пффф, не било лесно biggrin Че и то даже преди да е започнало biggrin
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 03, 2014, 15:35:00 »

flyin , моята братовчедка е с термин 9-ти и я чакаме всеки момент вече smile

Thea, хайде и при теб не остана smile

На мен вече много ми тежи, много трудно спя и го карам на добрата домакиня.Като не мога да спя правя кексове, пускам перални smile
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 03, 2014, 15:57:02 »

Маги, готви, поглези съпружеското тяло, че после той ще трябва теб да обгрижва.  Wink

flyin, само ще те поздравя, друго няма да кажа, че знам колко гадно се чувства човек накрая като някаква тиктакаща бомба и всички звънят да питат какво става.  give_rose

Имам някакво предчувствие, че днес е датичката на Събева, да видим дали съм познала.  tease

Thea, и при теб не остана.  give_rose

Аз съм ви оставила дълго четиво в моята темичка, която Маги така любезно ми направи.  give_rose

Целувки на всички!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 04, 2014, 00:05:51 »

flyin, когато дойде МОМЕНТЪТ всичко е различно, мислиш различно, чувстваш различно, изобщо .... природа smile
Мисли за това, че да се роди дете е най-естественото, най-нормалното и най-прекрасно нещо и всичко ще бъде наред.
Сега трябва само да си почиваш и да се заредиш с положителни мисли.
Силно стискане на палци от мен give_rose
Активен
Thea
Професор

« Отговор #118 -: февруари 04, 2014, 00:18:46 »

Маги и аз така го давам - "добрата домакиня". Но Скарлет е права, нека да поглезим сега мъжете, че после няма  smile Вие вече сте в 9ти месец с момата, така че и при вас момента наближава  smile

Flyin, споделям чувствата ти...
Сега се радвам, че в средата на бременността направих някои "ненужни" изследвания за изключване на аномалии, защото щях да се пръсна от притеснение сега. Точно дни преди раждането и притесненията за бебчетата растат.

Мари, като те чета и си мисля, че скоро и ние така ще обясняваме колко естествено е раждането, как страховете нямат място при него, как всичко си идва в точния момент...е, сега не мисля винаги така де, неизвестността е още много голяма  pardon

И аз подозирам, че днес е бил денят за Събева. Нали до 5ти нейната бебка трябва да се появи  smile

Вярно, че и при мен не остана - 10 дни до термина. Мислех, че ще го дочакаме, но като прочетох, че и Скарлет преди раждането е имала схващане в краката, а аз имам такова от 2 дни и май може и по-рано да се появи малчо. Каквото реши  smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 06, 2014, 07:37:33 »

Какво правите коремчета?Всеки ден надничам тук и чакам да разбера за някое ново бебенце.Как сте на края на бременността?На мен от ден на ден ми става все по-тежко и трудно, но то не остана smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: