Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 07:47:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
14
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 76584 пъти)
Thea
Професор
Публикации: 323
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #75 -:
януари 25, 2014, 23:44:08 »
Скарлет
, виж как слуша детето, няма да е през нощта
И аз предпочитам /ако човек можеше да избира де.../ да раждам през деня, та да имам малко повечко сили.
Flyin
, сигурно ще прозвучи безотговорно, но да избираме точно конкретни ясли за нас е лукс, дори не зная какви са им методите тук. Важното е да получим място и то в ясла близо до работата ми или до вкъщи. А това са точно 4 частни ясли с по 12 места
За добро или лошо се отказахме да подаваме сега документи за септември. Казаха ни, че има шанс и от януари да се освободят места и се хванах за това като удавник за сламка. Сърце не ми дава да си дам детето на ясли на 7 месеца. Дано от януари се намери едно местенце за нас, иначе не знам какво ще правим....
Моите неразположения се увеличават от ден на ден. Гледам повечето време да лежа. По време на вечеря ме отряза за 3 минути точно. Толкова бях спокойна и по-уверена, сега всяка нова болежка ме изкарва извън релси....хормоните яко бушуват.
Спокойна нощ ви пожелавам, момичета!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #76 -:
януари 26, 2014, 00:14:34 »
Цитат на: Thea в януари 25, 2014, 23:44:08
Толкова бях спокойна и по-уверена, сега всяка нова болежка ме изкарва извън релси....хормоните яко бушуват.
Thea, когато настъпи истинския момент ще бъде друго, ще се чувстваш подготвена, природата си знае работа. Така че щом още се притесняваш от болежките, не е дошъл момента
Извинявам се момичета, че така се намесвам в темата ви, иска ми се като минала по този път да бъда полезна, ако прекалявам, моля да ми кажете
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #77 -:
януари 26, 2014, 08:17:31 »
Marri въпреки че има и такива минали по този път, на мен лично такива думи ми действат успокояващо.Няма какво да се лъжем че независимо първо или второ дете човек изпитва вълнение, все пак няма как да е другояче, ражда се детенце. Не може да си безчувствен , но това е природа.
Кураж и успех на всички и марш на лошите мисли
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
януари 26, 2014, 11:26:21 »
Здравейте, момичета
Да видите колко бързо накупихме останалите неща след фалшивата тревога онзи ден
Остават още няколко де - не сме решили каква ваничка и дали да взимаме стойка, както и козметиката ще взимаме след раждането, за да знаем каква точно. Ако вие можете да дадете някакви препоръки, ще съм много благодарна
Скарлет
, стискам палци детето да си избере дневно раждане
И на мен ми се струва по-добре, пък и умирам от притеснение да звъня на лекаря си посред нощ.
Thea
, сега разбирам. Според мен си взела правилното решение, ще се намери място януари месец и няма да съжалявате
Колкото за болежките, не знам дали ще ти е от полза да споделя моя начин да се справя - приемам всяко неразположение с благодарност, защото знам, че тези дни са към края си. Има го разбира се това, че ни се иска да сме готови с всичко, но най-вече съм много щастлива, че си доносих бебето. Дано всичко е наред с всички ни в следващите предизвикателства, но наистина е прекрасно да си бременна, дори и с всичките болежки - все пак това се случва само един-два-три пъти в живота
Малкият човек вътре си заслужава.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #79 -:
януари 26, 2014, 11:58:09 »
Мили момичета, тази сутрин в 8:55 ч. станах мама на Георги.
Бебчо се роди по нормален път (не сме слагали упойка) и е много голям - 4250 гр. и 56 см. Има черна коса и прилича основно на себе си.
Сега малко си почиваме и двамата и скоро ще се гушкаме.
Целувки на всички от една много щастлива мама
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
януари 26, 2014, 12:15:03 »
Мила, Scarlett, честита рожба, да ти е жива и здрава, да бъде повод за много твои усмивки!
Избрали сте чудесно име, което сигурна съм, много му подхожда
Поздравления за хубавите мерки, мога да си представя колко тежко ти е било на финала. Ти си майка-героиня предвид естественото раждане на дете с такива мерки.
Още веднъж, честито и бързо възстановяване! Скоро да се приберете вкъщи, да бъдете отново цялото семейство, но вече с още един член
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
януари 26, 2014, 12:46:34 »
Честита ви рожба, мила
Scarlett
!
Да е жив и здрав Георги и много да ви радва!
Браво за естественото раждане, наистина си майка-героиня! Бързо и леко възстановяване ти желая и аз и скоро да се гушкате всички вкъщи.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #82 -:
януари 26, 2014, 15:25:16 »
Ех, каква хубава новина. Бебевалежът започна
Мила,
Скарлет
, честит ви малък юнак Георги. Пожелавам му да бъде много здраво дете, много обичано и игриво. Надявам се раждането да е било възможно най-леко. Убедена съм, че си се справила страхотно. Бързо възстановяване на теб и ще чакаме да ни разкажеш подробностти
Marri
, благодаря ти. Дано си права! И не, разбира се, че не прекаляваш. Както Събева е казала и има право, това са особени вълнения, свързани не само с положителни вълнения, но и със страхове и човек понякога има нужда от окуражаване.
Flyin
, мила, бързо сте щурмували магазините, а
Ние взехме ваничка, но препоръки не мога да дам. Исках съвсем нормална, но понеже нямаме място къде да е държим, инвестирахме в сгъваема вана на stokke (взехме я на старо). За козметика ще ти пиша ЛС.
А за неразположенията си права, всичко си заслужава в името на малките слънчица. Моите страхове са, неразположенията преди раждане да не са толкова неприятни, че да нямам сили и дали след раждането ще имам сили, за да се грижа за малкия, защото помощници нямам
Но вярвам, че всичко ще е нормално
От 2 дни нещо ми се върти свят и се "опитвам" да припадам, което е нормално за мен, но това много ме изтощава. В четвъртък ще спомена на лекарката, макар че едва ли ще може да се направи нещо..
Днес и ние си имаме малко сняг, жалко, че се почти се стопи вече.
Новината на Скарлет ми усмихна деня
Пожелавам ви и на вас прекрасна неделя.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #83 -:
януари 26, 2014, 16:01:44 »
Цитат на: Thea в януари 26, 2014, 15:25:16
FlyМоите страхове са, неразположенията преди раждане да не са толкова неприятни, че да нямам сили и дали след раждането ще имам сили, за да се грижа за малкия, защото помощници нямам
Но вярвам, че всичко ще е нормално
Странно, че аз имах абсолютно същите страхове и дори споделих с лекаря по време на контракциите, че не съм сигурна дали ще ми останат сили за самото раждане. Да, обаче майчините възможности се оказаха неограничени..., странно откъде идват тези сили...
Така че момичета, кураж, всичко ще си дойде на мястото и няма да има по-щастливи от вас!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #84 -:
януари 26, 2014, 16:58:05 »
Скарлет, честит ви Георги да е много здрав и щастлив.Много се радвам за вас!
Ето и кой откри парада в нашата тема :)Сега чакаме следващото бебе.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #85 -:
януари 26, 2014, 17:46:49 »
Мила Скарлет, честита рожба! Нека малкият Георги расте здраво, щастливо, безгрижно и обичано дете. Пожелавам на цялото ви семейство много много щастливи мигове заедно. Поздрави на теб и малчо
it's_a_boy.jpg
(26.49 KB, 400x400 - видяно 2172 пъти.)
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #86 -:
януари 26, 2014, 17:48:00 »
Скарлет
, браво, мамче! Да расте все такъв юнак Георги! Поздравявам те за стоицизма и силата да родиш нормално предвид мерките на бебока
Бъдете здрави и да слушка малкия Гого!
Теа
, сигурно всяка бъдеща мама минава през тези терзания. Аз също бях така. Но както и Мари е написала, тогава така се качва адреналина че имаш сили не за един, а за двама. Наистина е така. Аз родих естествено и без упойка. От изтичането на водите до самото раждане минаха 8 часа (не че е твърде много) и въпреки това силите не са ме напускали. Още на родилния стол, след като ме зашиха, се обадих сама на майка ми да й кажа, че вече е баба
Някой ако ми беше казал, че ще го направя, нямаше да повярвам. И след това толкова нямах търпение да я видя и гушна, че докато не я донесоха с легълцето й при мен, стоях и чаках. Не усещах умората.
И при теб ще е така. Тогава тялото се мобилизира само. Природа
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
януари 26, 2014, 19:10:18 »
Скарлет, ЧЕСТИТОО!!! Да ви е жив и здрав малкият Георги, да расте щастливо и усмихнато детенце! На теб леко възстановяване и бързо прибиране вкъщи с бебчо!
Изпитах страхотен респект, като прочетох, че не са ти сложили упойка, а Георги наистина е със завидни размери
Когато ти остане малко време, всички ще се радваме да споделиш с нас как е минало раждането.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #88 -:
януари 26, 2014, 19:32:55 »
Скарлет, да ти е жив и здрав, много послушен и щастлив малкият Георги! Пожелавам ти бързо възстановяване! За похвала е, че си родила нормално толкова едро бебче-браво!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #89 -:
януари 27, 2014, 18:43:19 »
Честито, Скарлет! Бързо възстановяване ти пожелавам!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...