Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:20:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето 18  (Прочетена 159679 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 21, 2014, 10:39:50 »

Пластмасовия мотор, а и всички като него (то има много и най-различни) съм го виждала на живо. Гумите му са толкова широки, че моторът стои прав сам, без да е подпрян някъде и по този начин се губи смисъла от балансирането, тоест той по никакъв начин не може да се нарече балансиращ, тъй като си стои сам и детето на него не може да се научи да балансира, което всъщност е и смисъла, когато избираме такъв тип колелета.

Иначе дървеното и аз, като Лени Бени го избрах заради това, че е много по-леко от металните.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 21, 2014, 11:23:18 »

Анели, на колко години минахте към голямо колело без крепители? И колко големи бяха гумите? Моята дъщеря (голямата) сега е на 3 и мисля като се запролети още малко да и вземем такова, дали е прекалено малка?
Миналата година на Великден значи е бил на 3г и 4-5м. Направи няколко обиколки на къщата и беше готов да кара сам.
Но най-добре е като купувате колело детенце да е с вас, за да го премери. Аз така бях харесаа едно, но се оказа високо.
Ама колко цола са гумите не се сещам. Ако можеш да се ориентираш по снимката.
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=198463100301112&set=t.100000830896662&type=3&theater
а иначе балансиращото ни е това черно и жълто
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452239418148880&set=t.100000830896662&type=3&theater
« Последна редакция: февруари 21, 2014, 11:36:50 от anellly » Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 23, 2014, 21:47:31 »

Балансиращото колело ми се стори страхотна идея, преди leni_beni_ започне да разказва как Никола се засилвал с него и летял  girl_impossible. Не мога да си го причиня.
Колелото на Mrs.™ изглежда много добре, но си спомням, че наскоро inaxastra беше купила на Марта подобно и беше разяснила какво да се гледа при търсене на триколка-едно от нещата беше да има верига която да свързва предното със задните колела, така било по-лесно за каране. Обаче никъде няма такива колела.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #138 -: февруари 24, 2014, 09:26:22 »

angel4e, то и на два крака може да ти избяга.... Wink. На каквото и да е колело, на ролери или на тротинетка има деца, които карат бясно и рисково, но в повечето случаи са момченца. Последната придобивка на племенника е тротинетка на 4 колела. Дават му я само когато с него има човек на колела и на дълги прави участъци, а е на навършени 4.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 24, 2014, 10:04:28 »

О, да, определено не е от колелото.
Сега, след почти всекидневни напомняния за случилото се, обясняване и говорене, вече не ми е бягал  pardon Аз така или иначе му го давам да го кара само на двора, защото там няма къде да отиде. Но когато играе навън , не се отдалечава и ми казва, че знае , че не трябва да го прави  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #140 -: февруари 25, 2014, 11:16:15 »

Малко да завъртя темата на разговора пак към дрешките  smile Ще ме извините за глупавите въпроси, сега се ориентирам  smile
 Харесала съм си някои нещица, благодарение на препоръчаните сайтове от Mrs.™  Flower
 Дилемата ми е следната. Има ли смисъл да се купуват дрешки, освен за изписването, които да са с размер до 50 см? Възнамерявам да се ползват около месец, съмнявам се, че ще е повече. На този етап бъдещата им притежателка е нито едричка, нито дребничка, точно по средата. Евентуално се очаква да е по-слабичка. Имам и съмнения, че може и да е по-дълга от 50 см, но може и да не е. За по-нататък мисля да пазарувам към края на първия-средата/края на втория месец.
 Изкушението за дребосъчестите дрешки е голямо, макар да подозирам, че май подранявам  blush
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 25, 2014, 13:06:49 »

Не подраняваш.Аз имам малко дрешки с размер 50 см а ние се родихме точно толкова см.И да са по-големи ще порасне и ще ги изпълни.Ние сме дълги и тънки дрешките и седят като на заачалка ама рано или късно ще ги изпълним.

Нямам запетайки прецака ми се клавиатурата.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 25, 2014, 13:15:11 »

Маги, по колко комплекта дрехи сменяте на ден и колко мислиш, че са нужни за първите седмици?  Имам около 7-9бр от този тип. Предполагам са ми напълно достатъчни.

Колкото до размера,  ние вървим едри и дрехите са ни или размер 56 или 60-62. Дано не са ни като 'подарени' в началото smile

* 790-571-X53s.jpg (26.24 KB, 304x456 - видяно 176 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 25, 2014, 13:20:34 »

Мис-че достатъчни са.А това ,което си избрала е най доброто облекло според мен за бебе.Супер е удобно.Аз до 6-ти месец само с такива обличах Явче.

Мишел-че от тези най-малките макс 3-4 ,другите като на Мис

Понякога може да преобличате по един път на ден ,понякога и 3-4 .Зависи дали ви държат памперсите ,дали повръща и така.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 25, 2014, 14:22:50 »

Мишел, вземи си няколко комплекта от най-малките, наистина може би 3-4 чифта ще са достатъчни, най-много 5. Ели също се роди тъничка и дългичка и така си върви от бебе. То в тези случаи всичко е широко, пък окъсява бързо, няма спасение pardon И сега стеснявам талиите, щото пък иначе ще са й къси ръкави или крачоли...
От следващия размер вече си навземи спокойно бройката, ще се използват повече.
За гащеризоните, и аз много дълго карах на такива - най-удобното и практично нещо. И не се разпасва при многократното вземане, кърмене, оставяне в леглото.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 25, 2014, 15:50:32 »

За гащеризоните, и аз много дълго карах на такива - най-удобното и практично нещо. И не се разпасва при многократното вземане, кърмене, оставяне в леглото.

Поради тези причини не харесвам ританки,  все си мисля, че ще е разпасан. То сигурно няма, но такава асоциация ми навява от години. А тези гащеризони много ми допадат  blum
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 25, 2014, 15:54:42 »

То бебето само няма да се разпаше, няма как, но при вдигане, оставяне в легълце, разнасяне...Ние ги разпасваме smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 25, 2014, 16:10:49 »

Да, под "няма"  имах предвид, че сигурно човек внимава и го оправя ако се разпаше, но при гушкане ми се виждат неудобни.  Wink
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 25, 2014, 18:35:10 »

Другите са отговорили вместо мен.По принцип Моника рядко повръща и караме с еднин комплект на ден но вчера непример съм я преобличала 3 пъти накрая и хавлията си опика.Та вземете си и 2 комплекта хавлийки и няколко кърпи само за  бърсане на измито дупе.Иначе и аз объчам гащеризончетата но и с ританки я обличам и бодита с къс ръкав и отгоре тънка блузка с дълъг.Че имам ританки и ги ползвам.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 25, 2014, 20:50:39 »

Ние в началото попивахме бебето в бархетени пелени от мое време, струваха ми се по-мекички и нежни от бебешката хавлийка. Към 2-3 месец вече я включихме и нея, а от 7ми си има и халат с уши.Ама има гания навик да чиша след банята и карам с 2 хавлийки и 1 халат (с уши tease).
Като се стопли, ползвах ританките за сън, защото с гащеризон беше топло.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: