Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:04:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето 18  (Прочетена 159817 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: февруари 17, 2014, 10:58:45 »

milenuity, коша е от САЩ купуван.Ето го и него.
Веси, съгласна съм с теб, нищо че го купихме и ще го ползваме  blum
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: февруари 17, 2014, 11:05:22 »

milenuity, коша е от САЩ купуван.Ето го и него.
Веси, съгласна съм с теб, нищо че го купихме и ще го ползваме  blum

А, да. предположих. sad

Обаче открих преди малко, че в АИКО имат нещо такова. От картинката не става ясно дали е добро, но смятам да ги посетя и да проверя...след...няколко месеца. smile

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=59&pid=44853
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: февруари 17, 2014, 12:52:10 »

Търся мнение за следните две колички:

*Quinny Buzz 3

*Mutsy Evo
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 17, 2014, 13:10:03 »

milenuity аз също имах такъв кош за памперси и ми беше много удобно. Кошът, който ползвах не е голям, не ми заемаше кой знае какво място, пише, че събира около 28 пампера, а ролката се сменя на месец горе долу. И самият кош не е скъп. Гледах навремето и скъпите, но видях, че и те събират горе долу толкова памперса или с най-много 6-7 повече, пък са по-големи и заради това се насочих към този. Също ще те посъветвам да погледнеш и цените на ролките, защото ролките на някои марки кошове са доста скъпи. Този е моят модел: http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Sangenic-Nursery-Essentials/dp/B002L3TEOW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1392634889&sr=8-6&keywords=tommy+tippee+sangenic+nappy+disposal
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #94 -: февруари 17, 2014, 15:17:00 »

Mrs.™ , не мога да ти дам много компетентно мнение, защото не съм ползвала дори и 1 ден някоя от количките, само съм ги пробвала. Нашата е на склад е и чакаме "собственика" и  smile
Ние минахме през какви ли не варианти и марки, включително Куини, но в крайна сметка за нашите изисквания най-пасваща е Mutsy Evo. На Куини-то не ни допаднаха 3те колела, малко ми беше трудно да е качвам на бродюри като е пробвах. И беше по не маневрена от Mutsy. Но аз съм нисичка и доста слаба и ми трябва лека количка.
Mutsy-то е лека, подвижна, с 1 пръст мога да е бутам и все пак е стабилна изработка. Сгъва се чудесно, не само шасито, което за нас е изключително важно. Аз с нея се чувствам сигурна, че мога да е оправлявам, вдигам, да е използвам в градски транспорт и т.н.

Аз също не съм взимала кош за памперси. Взех от ароматизираните торбички от ДМ. Не ми се иска още един кош. Но ако видя, че ще е по-добре с него, ще купя като се наложи.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 17, 2014, 16:52:25 »

Може ли да ми препоръчате бебешки шезлонг - люлка, който да е с вибрираща функция и да става за деца над 9 кг. А също да споделите мнение дали ви върши работа.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: февруари 17, 2014, 19:05:24 »

Аз не съм сигурна, че изобщо има шезлонг над 9 кила. Има едни, които се трансформират в столче, но тогава е без вибрация - обикновен стол.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 17, 2014, 20:11:27 »

valia_diva ,Ето от този сме мн доволни.
До 18 кг е като транформиран столче.

Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 17, 2014, 21:41:19 »

Ние сме с този

.

Препоръчвам с две ръце.Има всичко ,което си написала
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 17, 2014, 22:18:38 »

И ние имаме показания от Ellimink, на Fischer price. Доволна бях, макар да не го ползвах толкова много, а пък вибрация въобще не пусках, на Ели не й харесваше. Така че вибрацията хич не е нещо незаменимо и толкова необходимо. Познавам доста деца, които не харесват вибрацията.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 17, 2014, 22:20:15 »

За мен шезлонгът беше и още е страхотно спасение.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #101 -: февруари 17, 2014, 22:36:41 »

Наде,

Аз съм с Mutsy Evo, препоръчвам с две ръце. Ако искаш, да се видим на разходка в центъра и ще ти дам да я побуташ направо с бебе вътре. Wink

Качества: Маневрена. Бута се с една ръка и с един пръст дори, без усилие. Минава през големи дупки и през високи тротоари. Рамата е много лека и се сгъва до съвсем малки размери, има дръжка за носене в сгънато положение. Дръжката има 4 позиции - за много висок човек, за средно висок, за нисък или седнал, и за прибиране под коша при тесни пространства. Влиза в малък по размери асансьор дори. Кошът за кола се слага върху рамата и е единственият с изцяло легнало положение на бебето, така че да може да спи вътре много по-дълго от обичайните ограничения. Кошът е със сенник и покривало отгоре. Ефективен педал за спиране с едно движение. Удобен багажник. Елегантна. Стабилна на пътя, при качване и сваляне през тротоари не се наклонява.

Недостатък: Тежко кошче за кола, тежка количка като всички комбинирани, ако трябва да я повдигаш. Скъпа (но си заслужава всяка стотинка).

За шезлонга - ние имаме един на Фишър Прайс, с вибрация, две стойки с играчки отстрани, с мелодии. Звуците не сме ги пускали досега. Вибрациите в началото не харесваха на бебето, но от третия месец започнаха да вършат страхотна работа. За мен шезлонгът също е супер удачна вещ, Ясен е спал много вътре и понякога само така успявах да го приспя, защото в шезлонга е сгушен и се чувства добре.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 18, 2014, 09:48:10 »

Анди продължава денем да спи само в шезлонга. Пускаме и вибрацията, и мелодиите. Много си го харесва. Жалко, че вече почти му е малък.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 18, 2014, 10:27:24 »

Моите не харесаха шезлонг и два три пъти съм ги слагала само там и не мога да дам препоръка.Ако можеш пробвай първо от някой и после вземи.Никога не са ми спали другаде освен в леглото и най много на дивана през деня.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 18, 2014, 13:04:42 »

Днес купувахме матраче за дървената кошарка и доста се зачудих дали да не купим и шезлонг, но както Гери казва и на мен ми се иска първо да пробвам дали ще му хареса, но няма от къде да взема. Мамите около мен не са ползвали такива.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: