Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:11:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето 18  (Прочетена 159661 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 26, 2014, 13:25:09 »

На мен доктора ми ги даде, че през тях минават разни рекламни постоянно и им дават, но може да не е навсякъде така.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юни 26, 2014, 16:38:28 »

Аз къпя всяка вечер откакто са се родили.Пропускаме много рядко ако има причина.Те много обичат водата и за мене къпането е забавление за тях и отпускане на мускулатурата.Къпя само тялото с измиващо гелче и мажа с мляко.Не мия косата с друго освен с вода.Винаги съм ползвала мляко за тяло,а не олио.Но това си е мое предпочитание тъй като не ми харесва мазнотата на олиото а не защото са летни беббета.Мажа ги след всяка баня.
И мен ме бяха заринали с мостри от болницата и като купувам козметика и от аптеките редовно ми подаряват мострички.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 26, 2014, 18:53:17 »

Гери, косата защо само с вода?
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 27, 2014, 15:57:40 »

Аз също къпя всеки ден,изключение правя само ако има Т или сме някъде където няма отопление,а е студено.За него е голямо удоволствие.А и тъй като винаги съм сама с него вечер и няма къде да го оставя,за да се изкъпя нямам избор и го взимам с мен.Пълня му големия лиген с вода.Давам му гумени патенца и той пляска и се смее.Използвам козметика на Аvene и една месна козметика която е много хубава,но я има само тук.Мия с измиващо гелче(не съдържа сапун) като мия косата с него през ден.И аз използвам мляко за тяло.Олио ползвахме няколко дни когато беше още новородено,но мен ми допада повече,а и неговата кожа го понася по-добре.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 30, 2014, 10:31:46 »

Здравейте,
Преди време ми дадохте добри отзиви за ръчната помпа на AVENT. В АЙКО в момента има една намалена, но не съм сигурна дали е същата, за която са добри отзивите. Бихте ли ми казали, ако знаете, дали тези двете помпи са една и съща. Мерси!:
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=77192
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=68919
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #305 -: юни 30, 2014, 10:46:45 »

Да, тази е същата. Познава се по тази част, която се допира до гърдата. Стои като венчелистчета на цвете.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 30, 2014, 10:54:51 »

Да, тази е същата. Познава се по тази част, която се допира до гърдата. Стои като венчелистчета на цвете.

Супер! Благодаря за бързия отговор!! good
Активен
Millie
Сватбар
Публикации: 247

millie

« Отговор #307 -: юни 30, 2014, 11:05:12 »

И аз мисля, че е една и съща. Просто едната е с чашки/контейнерчета за замръзяване, а другата със шишенце. Аз си поръчах големия комплект на Авент - ел. стелиризатор, ръчна помпа, 7 шишета и 3 беберона. Като се има предвид, че имам още 4 шишета купени, мога 3 бебета да изгледам с тях (живот и здраве)  smile
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #308 -: юли 01, 2014, 06:53:18 »

Една и съща е, разликата в контейнера отдолу.
Аз да похваля моята придобивка  от вече 2 или 3 седмици. Понеже се наложи по-регулярно изцеждане при мен ръчната помпа направо ми счупи ръцете и реших да дам инвестирам в електрическа. Взех Медела Суинг и съм много, много доволна, чак ме е яд, че не я купих отначало направо нея. Препоръчвам с две ръце, ако имате нужда от електрическа помпа.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 01, 2014, 09:58:15 »

Една и съща е, разликата в контейнера отдолу.
Аз да похваля моята придобивка  от вече 2 или 3 седмици. Понеже се наложи по-регулярно изцеждане при мен ръчната помпа направо ми счупи ръцете и реших да дам инвестирам в електрическа. Взех Медела Суинг и съм много, много доволна, чак ме е яд, че не я купих отначало направо нея. Препоръчвам с две ръце, ако имате нужда от електрическа помпа.

И на мен ми споделиха супер отзиви за нея, но за сега ни идва по-скъпичка от това, което бихме искали да инвестираме. Ние вчера взехме ръчната на AVENT, пък ще видим как ще са нещата smile.

Момичета, от къде купувате пелени(памперси)? Има ли някой магазин, където излизат по-изгодно?
Също, препоръчайте ми термометър.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 01, 2014, 10:13:03 »

Памперс последно време пускат намаление поне веднъж месечно и голям пакет(80/90бр) струва 24/25лв. Пуснат ли промоция в ДМ(примерно) ,  значи ги има на същата цена и в Пикадили /Карфур/Фантастико/Лидл.

Ние имаме термометър заухо на Омнор, но не съм доволна много.  Хвалят ми Браун за ухо. Но към момента се справям с един живачен.
Активен
Alichka

« Отговор #311 -: юли 01, 2014, 14:33:12 »

Аз лично купувам памперси от големите вериги - Метро, Карфур, Кауфланд, Триумф (пловдивска верига), когато са на промоция. Отделно има фирмен магазин на Ганчев близо до нас и оттам взимам големи пакети (60 бр) 7-18 кг, размер 4 на 17,99 лв. Аз памперсите си ги смятам на цена за брой - така най-лесно се ориентирам.
Иначе се намират и по различни книжарници и малки квартални детски магазини. В Пловдив е практика да вкарват памперси от Турци къде легално, къде - не pardon
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 01, 2014, 14:43:37 »

Ние ползваме турския вариент на Памперс - Прима. За мен са си едно и също, но на различна цена. В Пловдив наистина ги продават на всякъде, и из книжарници, магазини за детски стоки и т.н.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 01, 2014, 14:58:46 »

тези Прима дали ги има в София?
В момента видях, че има промоция в Кауфланд на Pampers - 24.75 за всички размери (78бр. за №1, 72бр. за №2 е това, което запомних). Това добра цена ли е принципно? smile

Активен
Alichka

« Отговор #314 -: юли 02, 2014, 08:27:52 »

В началото, когато ползвах размер 2, гледах цената на брой да излиза под 25 ст. Сега сме на размер 4 и ми е добре, когато излиза на брой под 30 ст. но това си е мой си начин за смятане smile
Пънки, Примата си е абсолютно същата като останалите. Просто е произведена в Турция за турския пазар по лиценз на Памперс.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: