Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 19:42:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част  (Прочетена 218513 пъти)

savinas
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #585 -: февруари 26, 2016, 00:48:37 »

Не знам кой го организира, но Да и Да бяха отново в техния  стил "Селски сбор".Чукана на булчинска маса, щайгите , изгорелите свещи , бурканите от 300 мл до 3 литра , кюнците . Липсваше само колелото от каруца , забравили го в бързината. Арката им която е като след корабокрушение беше заместена с нова  простотия -килим зелен /изкуствена трева /на булчинска маса .  Нямам думи .
  Нови фирми с подръчни материали -"Направи си сам", черги , с конци и тишу хартия на булчинска маса  и др такива , търсят някой да им се върже , че да изкарат някой лев.При тази фирма Акцент  имаше младоженци с малък скандал да си искат капарото , като видели, що за резил може да станат и пред техните гости.
  Само щанда на ДЕЖА Ву предизвикваше интерес -класика и винтидж. Всички снимаха техния щанд, декориран  с много вкус  и страхотни аранжировки с пролетни цветя.
   Видим интерес имаше при фризьорките , грим, маникюр и ревюто.

Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #586 -: февруари 26, 2016, 11:17:38 »

:offtopic:Не се избивайте толкова да спорите кой е зле и кой добре smile. Истинската причина да няма нормално предлагане на нормални услуги в региона не са фирмите а клиентите - булките smile. Когато никой няма желание или възможност за едно нормално заплащане на дадена услуга, то нормално е същата да отсъства от пазара.Аз например тази година имам клиенти, тоест сватба във вашия регион и хората се оплакаха, че ще им се наложи да ангажират сватбена агенция чак от София, защото местните не можели да им предложат много голяма част от изисканите услуги.

И усещам малко опити за скрита реклама или лобиране.По внимателно и деликатно, защото хората не пасат трева. Усещат кой на кого е познат и приятел и кой е клиент.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #587 -: февруари 26, 2016, 12:24:03 »

Не знам кой го организира, но Да и Да бяха отново в техния  стил "Селски сбор".Чукана на булчинска маса, щайгите , изгорелите свещи , бурканите от 300 мл до 3 литра , кюнците . Липсваше само колелото от каруца , забравили го в бързината. Арката им която е като след корабокрушение беше заместена с нова  простотия -килим зелен /изкуствена трева /на булчинска маса .  Нямам думи .
  Нови фирми с подръчни материали -"Направи си сам", черги , с конци и тишу хартия на булчинска маса  и др такива , търсят някой да им се върже , че да изкарат някой лев.При тази фирма Акцент  имаше младоженци с малък скандал да си искат капарото , като видели, що за резил може да станат и пред техните гости.
  Само щанда на ДЕЖА Ву предизвикваше интерес -класика и винтидж. Всички снимаха техния щанд, декориран  с много вкус  и страхотни аранжировки с пролетни цветя.
   Видим интерес имаше при фризьорките , грим, маникюр и ревюто.

Може да ми разгледаш сватбените снимки от "селската сватба", която Да и Да декорираха. Wink Аз пък съм на мнение, че Дежа ву не могат да предложат нещо оригинално. Сватбите им са стил '90- сатенени покривки и панделки от органза по столовете. Хайде сега да не спорим кой какъв вкус има- за всяка каруца си има пътници smile
Активен
MirraBella
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #588 -: февруари 26, 2016, 12:43:23 »

Не знам чий проблем е това, че се предлага едно и също. Като човек, който съм обиколила всички агенции мога да кажа едно-ако някой си разбира от работата, има желание и се постарае може да спечели своите клиенти. Аз избрах своята агенция. Благодарна съм,че виждам отношение към желанията ни и не ни се налагат стари и кичозни неща. Всичко е по наша идея и до момента от нашата агенция нито веднъж не чух "не". Всеки има свой стил, свое виждане и съответно намира своите клиенти. Уважавам труда на всеки, но просто трябва да се постараят да спечелят клиентите, които се обръщат към тях, а не да им дават готови оферти.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #589 -: февруари 26, 2016, 18:17:01 »

Offtopic А и между другото вие в момента гледате и спорите на тема декорация. Дали някой е по-добър или по-лош декоратор - това е различно от понятието Агенция. Друг е въпроса , че у нас в БГ истинските агенции са не повече от 5% от всички налични. Една истинска агенция трябва да работи с различни екипи - различни декоратори, различни Джи, фото, видео и т.н. У нас това рядко се прави smile Всъщност доста често декораторите(тоест флористите или както едно време им викахме цветарите) някакси се отъждествяват с Агенция, защото покрай основното си занимание - продажба на украса, впоследствие започват да се занимават и с организация на събития. А навсякъде по света  нещата стоят съвсем различно.
Активен
savinas
Любопитен
*

« Отговор #590 -: февруари 26, 2016, 18:31:38 »

разгледах албума nansita , но там няма декорация на сватба.Изпрати декорация на булчинска маса.Публикувала си жартиер , покана и др
Активен
nejla
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #591 -: февруари 26, 2016, 21:22:39 »

Здравейте , приятели ! От много време не съм влизала , но от седмица съм в БГ smile Ходих и аз на изложението , не за да се интересувам от агенции или торти , а за събиране на идейки  за моето събитие , което наближава Girl_hide
Интересна е идеята да видиш кой какво предлага . Има нови фирми за сладки изделия и торти , даваха и възможност да се опитат някои произведения техни  good но също и забелязах хора , които се нареждаха по 3-4 пъти за да ядат от сладкишите на аванта , което беше грозно.
Имаше представени и агенции . Видях и нови сред тях , които не бях чувала , едната от които беше използвала зад импровизираната си булчинска маса рогозка за плаж shok  Произведението на другата с чукана и бурканите също беше  NO но всеки си има вкус . Имаше интересна люлка с цветя от агенцията, която аз избрах да работя и  мисля да се възползвам от това за моята сватба.
 Имаше представени и ресторантите. Вместо да ходиш от ресторант на ресторант и да питаш за куверти , което е изморително, може да научиш всичко нужно на изложението.Презентазионния щанд на ресторант Рига ми хареса , а освен това дамата беше много  мила с мен , мислейки ме за клиент smile
Видях и фотографии  на различни фотографи, мисля че имаше и диджеи, но не съм сигурна .
Страхотно е да има и фризьори и гримьори . Правеха пробни прически и гримове . В програмата беше включено и ревю и томбола , но аз ги пропуснах. smile
Ами хубаво е да има такова изложение в Русе , аз бях ходила на подобно в Германия , а тук в БГ знам , че има в Плевен( от моя приятелка научих) Но и аз съм на мнение , както някой по- горе спомена, че в  Русе клиентите са такива , че не налагат твърде високо ниво на услугата , както е  да речем в  София Wink
Активен
savinas
Любопитен
*

« Отговор #592 -: февруари 27, 2016, 08:56:32 »

Точно белите сатенени покривки и панделки от органза по столовете, придават празничност на сватбата.Все едно сватба без бяла булчинска рокля.   
Активен
MirraBella
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #593 -: февруари 27, 2016, 12:13:58 »

При това положение нашата сватба ще е просто едно събиране на близки хора, тъй като бял сатен НЯМА да има никъде!
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #594 -: февруари 29, 2016, 11:41:17 »

разгледах албума nansita , но там няма декорация на сватба.Изпрати декорация на булчинска маса.Публикувала си жартиер , покана и др

Ами точно в тоя албум няма нищо, в сватбената ми тема има към 10 линка с украса smile
ей тук може да разгледаш някои снимки

Deliyski, така е. Но когато от агенцията се опитват да си наложат мнението и не говорят особено колегиално за DJ-и, фотографи и оператори, които не са им в списъка, започват да правят лошо впечатление. Както и ти каза някъде назад, не всеки знае как да прави бизнес smile

Мисля, че вече започва да става много грозен този спор. Какво значи бяла сатенена покривка=празнична украса? Моята сватба без сатенени покривки не е била празнична ли? Всеки си има вкус, аз не налагам своя на никого. Кой както си го разбира, но гроздето винаги е кисело, когато не можем да го достигнем. Не искам да влизам в ролята на защитник на една или друга агенция, и едните, и другите имат какво да отработват и учат. Може би трябва да поканим представители на въпросните агенции и да си изкажат и те мнението или поне да се защитят.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #595 -: февруари 29, 2016, 23:22:00 »

Deliyski, така е. Но когато от агенцията се опитват да си наложат мнението и не говорят особено колегиално за DJ-и, фотографи и оператори, които не са им в списъка, започват да правят лошо впечатление........

Това е най-сигурния признак , че трябва веднага да прекратите разговора с тази агенция за каквото и да било. Никой истински професионалист не говори срещу колегите си smile
Активен
nejla
Любопитен
*

« Отговор #596 -: март 07, 2016, 14:08:29 »

Когато някой специалист ти даде съвет и ти някак си наистина си склонен да приемеш препоръката .Видео операторът от Две Могили  , който снима на сватбата на моя братовчедка и първите му думи при срещата му били  :" Не ходете при този и този , аз съм най- добрия, с най- добра камера   и др"  Това е неколегиално и сам се злепоставя(да не му споменавам името , че съм го срещала във форума)
На сватбата аз бях шаферка заедно с други 4 момичета . След няколко месеца имах възможност да гледам видеото и в потрес установих , че въпросния видео оператор целенасочено е снимал предимно краката , бюстовете и т.н  на нас шаферките  и на други  гостенки и не ми е приятно  да ме снимат и монтират по този начин все пак това е сватбено тържество , а не нещо друго... Е, това ли е неговата реклама , жалко и за "добрата камера " Моята братовчедка съжалява , че го е наела , но минало е вече ... не се доверявайте , разпитвайте приятели , а не  слушайте съвети от агенти , оператори и др
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #597 -: март 07, 2016, 22:31:03 »

И какво значение има, че го имало във форума, споделяш му името и оплакванията за да предпазиш и другите от т.н. "Най-велик"

Едит - нищо лично, даже не знам за кого става въпрос, просто няма такъв най-велик никъде по света.Нито в Русе, нито в София, нито в Париж.Има хора които си вършат работата и такива , които не си я вършат. Останалото е вкус от ваша страна и коректност от отсрещната smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #598 -: март 08, 2016, 10:42:26 »

Повечето видеооператории фотографи си имат сайтове,от които може да се придобие някаква представа какво предлагат.
Иначе си е така, за всеки вкус си има избор. Ако не се намери подходящ човек/екип в  Русе, ще е от друг град. pardon

nejla, това определено е супер гадно и пошло...за кой видеооператор иде реч?  shok
Активен
nejla
Любопитен
*

« Отговор #599 -: март 09, 2016, 13:37:56 »

Петър Петров се казва , знам че не е хубаво да се пишат имена  . Не искам да злепоставям никого . Всеки си прави сам избора, но все пак тези моменти , които искаме да запазим от този хубав ден остават за цял живот, не е ли така ?
 Мен най- много ме дразни това , че плащаш за нещо , което не винаги си струва. Аз бих платила и висока цена , но държа на качеството. И двете с моята братовчедка ползвахме един и същи оркестър например. Платихме по 1800 лв за да свирят на сватбата за 6 часа , но такова шоу и веселба беше , че не съжалявам нито за стотинка от даденото .
Активен
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: