Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:30:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част (Прочетена 218616 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
«
Отговор #555 -:
декември 07, 2015, 10:29:48 »
Мога да ти кажа, че на мен украсата от агенция ми беше
точно живите цветя, стойките за цветя по масите, младоженската маса, изнесения ритуал
. Всичко останало- кутийки за подаръчета, тейбълки с имена, номера на масите, салфетки! (при положение, че ми искаха 1лв на салфетка, нямаше как да не си ги купя от доставчика директно! Излязоха по около 45ст 1бр
) и разни други дреболийки си ги направих сама и не съжалявам изобщо. Първо, получих точно това, което искам; второ- поканите ми излязоха около 1лв с труд и материали; трето- намалих цената на офертата драстично
А самата подготовка я започнах точно по това време, но докато се избистри концепцията за всяко нещо, реално ги направих малко преди сватбата след уточняването на гостите по списък.
А относно изнесения ритуал, все още не виждам кое точно му струваше парите, които взеха. Наясно съм как се правят помпони от тишу хартия, определено знам и колко струва изработката,както и колко време отнема. НО, за съжаление виждаме крайния резулатат едва на сватбата. Не казвам да не използвате агенция, но помислете кое бихте могли да си направите сами,ако можете и ви се занимава
Активен
MirraBella
Любопитен
«
Отговор #556 -:
декември 07, 2015, 13:05:19 »
И мъжът ми и кумичката ми имат голямо желание да направим много неща заедно и най-вероятно ще минем на този вариант. Ясно ми е,че си има цена за труд, че цветята са скъпи, ясно ми е. Била съм наясно и при положение,че търся агенция им се доверявам. Но някой неща не е проблем ние да си ги направим. Колко точно ще спестим,не знам, но не пречи да опитаме.
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234
«
Отговор #557 -:
декември 07, 2015, 13:19:04 »
MirraBella
извинявай може да си казала, но е кое заведение щеше да е сватбата?
Активен
MirraBella
Любопитен
«
Отговор #558 -:
декември 07, 2015, 17:50:58 »
"Седем поколения"с. Мечка
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #559 -:
декември 07, 2015, 18:27:58 »
О,чудесно място е! Много го харесахме, но отпадна. Искахме да настаним гостите някъде, а там нямаше как да съберем всички от други градове. Иначе какви тематични украси може да се спретнат там...
Активен
MirraBella
Любопитен
«
Отговор #560 -:
декември 07, 2015, 19:39:03 »
Ами, далеко е, но ще има 1 или 2 тура с автобус за гостите. Просто нищо не харесах в града. А като отидохме там беше наредено за една сватба и беше толкова хубаво,че ми остана в сърцето това място. Мъжът ми и той много го хареса и изборът не беше труден.
До тук имаме DJ, ресторант, фото и видео заснемане. Остана църквата.
Не знам дали ще има конкретна тема на сватбата. Мислихме какви ли не варианти и няма нищо конкретно, което да искаме...
Активен
savinas
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #561 -:
декември 16, 2015, 01:55:42 »
Момичета, изчетох доста коментари , но Дежа ву работят с естествени цветя за булчинска маса, за масите на гостите . Просто не те набутват с ненужни цветя тук и там, като по стойките на ритуала и арката например. Продават и пиефлора с дръжка -7 лв готова за булчински букет -само набождаш цветята. Аз в момента водя разговори с тях. Дават ти възможност , ако желаеш можеш да ползваш и цветарка по избор.
Активен
savinas
Любопитен
«
Отговор #562 -:
декември 16, 2015, 01:58:49 »
Моята сватба е февруари , цветята са скъпи и за мен е важна цената .
Активен
savinas
Любопитен
«
Отговор #563 -:
декември 16, 2015, 02:06:54 »
Вече правя пробни бутониери - цветче , тюл.... голямо бутане ще падне с тях , но е доста трепетно вълнение сама да си ги правя .
Активен
savinas
Любопитен
«
Отговор #564 -:
декември 16, 2015, 02:16:50 »
Ако в тази насока имате идеи , помагайте . Ще избегна бутониерите от естествени цветя . Кумата иска бутониера за ръка , за да не си боде роклята и ще се съобразя с това желание .
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #565 -:
декември 16, 2015, 09:06:10 »
Аз на всички жени бях направила бутониери за ръка и даже повече ми харесваха от мъжките
Изкуствени, само кумовете и мъжът ми бяха с естествени
Много е интересно сама да си ги майсториш, пробвай различни варианти, защото аз моите ги преправях, понеже други идеи ми дойдоха
Аз си взех всички материали от магазина ма М-арт. Успех
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #566 -:
декември 16, 2015, 09:11:41 »
И аз съм твърдо ЗА бутониери за ръка на всички жени, моите бутониери не бяха с естествени цветя, а с такива от плат + дантела. Кумата, майките, шаферките, зълвето и няколко приятелки, всички толкова се изкефиха, че ще си ги запазят и не ги свалиха за секунда дори
Мъжките бяха също от цвете от плат с перличка + дантела, приличаха на женските 1:1, но за закачване с безопасна игра. Само на ММ беше с цвете като от букета, но рано се "предаде"
Активен
nejla
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #567 -:
декември 16, 2015, 22:29:25 »
Удоволствие е саморъчно да изработиш нещо, отнема много време. За пестене и дума не може да стане. Материалите са скъпи. За бутониери ползвах тюл , цветчета и едни като клончета (сребристи) , лентичка за свързване и още едно като кордичка и дадох към 28 лева за материали. После видях в агенцията да се продават пакет стотина бройки за 25 лева. Не ти излиза по- евтино, но си знаеш , че си си ти майсторът
и това ти носи удовлетворение
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #568 -:
декември 17, 2015, 10:42:16 »
Не съм съгласна. На мен ми излязоха доста по-евтино въпросните бутониери. От Алиекспрес си поръчах към 150бр цветчета, допълнително си купих панделка и цветарско тиксо. Общата им стойност е 26лв за 150 бутониери. Не използвах всички, останаха ми към 20 готови.
Ако сте решили вие да си правите дреболийките, проучете първо от къде какво да поръчате
На мен Дежа Ву миналата година по това време не ми направиха оферта с живи цветя, единствено с изкуствени. Даже и координати на цветар не получих.
Другите агенции не могат да ви задължат да сложите цветя там,където не искате. Аз моите оферти ги предоговарях няколко пъти,докато получа каквото искам.
Активен
Feribotka
«
Отговор #569 -:
декември 17, 2015, 10:59:26 »
И аз не съм съгласна...за моите бутониери материалите не бяха повече от 15-20 лв за около 40 бутониери и то защото слагах по 3 цветчета, вместо 1...за 50 ст мисля, не мога да намеря хубава бутониера
Активен
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...