Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 08:38:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част  (Прочетена 219085 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юни 09, 2015, 16:30:19 »

Имам си аз smile Даже сме изписали голям ферман. Модераторите направиха нова секция за "скрити" сватбени теми и за потребители с по-малко от 100 коментара си остават скрити.
Ето линк към темата ми smile
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: юни 09, 2015, 16:48:04 »

Много благодаря! Леле, колко мноого съм изпуснала и от темата и изобщо тук във форума... Захващам се да чета  Wink
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: юни 10, 2015, 07:49:31 »

Момичетаааа защо не мога да си направя албум и да качвам снимки sad все ми дава някакви грешки
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юни 10, 2015, 09:20:45 »

Пробвай да си излезеш от профила и да влезеш пак. Ако не става, пиши на админ-а.
Активен
hrishristova
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юни 30, 2015, 13:12:10 »

ЕХООО всичко булки ли се омъжихте вечеее....  crazy
Искам да ме посъветвате и да изкажете мнения де за сватбената торта...ще съм благодарна smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юли 03, 2015, 09:23:47 »

Хрис, моята беше от Златните Рибки и съм доволна. Скоро ще кача снимка да ти я покажа.
Беше на 2 етажа, а за гостите поръчахме нарязани пасти със сищите кремове. Бях малко скептична, понеже ММ я поръча без мен. Човекът останал с впечатление, че сме избрали вече тортата и я капарирал там, а аз исках да видя и в сладкарница Шоколино какво ще ми предложат, понеже имат много красиви торти.
Активен
Aquarius
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юли 05, 2015, 19:00:31 »

На 06.06. и нашата сватба мина, всичко мина ОК. Прекрасен ден, но и натоварен. Първо отидох на прическа - при Камелия Киркова, много съм доволна, много се постара да направи това, което исках, след това на грим при Мила, също съм очарована. Единствено в ритуалния дом успеха да ни вдигнат кръвното, защото бяха начаткали ритуалите през 20 мин. Нашият беше в 14ч., а следващия в 14:20ч. и добре, че следващите младоженци си бяха забравили чашите, че имахме повечко време за поздравления. От храм Св. Геогри сме много доволни - кратък и съдържателен ритуал, а хорът им е много добър, препоръчвам. Най-, най-доволни сме от ресторанта. Целият персонал на хотел "Теодора Палас" е блестящ. Обслужването е на ниво, ястията добри - никой не остана гладен и жаден! Изобщо ако трябва да дам съвет за място за мероприятие като сватба или друг вид мероприятие, бих гласувала за тях с две ръце! DJ Данчо много добре се представи с воденето. Стискам палци на всички дами, които очакват техния ден, да прекарат един незабравим празник, като нашия! Успех, булки от Русе!
Активен
MirraBella
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #442 -: август 09, 2015, 20:56:29 »

ЗДравейте, аз съм от бъдещите булки през 2016та .(дано не ни мине китка път). Още нищо не съм планувала и не знам от къде да започна sad Нищо не съм решила-покани нито една не ми хареса, за място още не сме на едно мнение, тема не сватбата не знам дали ще имаме...абе, на никъде сме. Даже не знам дали не е рано да ходим да запазим дата за другото лято  blush
Активен
hrishristova
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: август 10, 2015, 07:43:31 »

Здравей MirraBella като за начало добре дошла и честито smile
Ако искате изберете си няколко заведения и след сватбения сезон (края на септември) ги пообиколете, вижте какво предлагат  и запазвайте, хич не е рано да ти кажа. Ние се сгодихме на 31.12.2014 г. и почнахме да обикаляме Май месец и ест имаше много малко дати, но извадихме късмет с тази която аз си харесах - 19.09.  danceg
Та мисълта ми е започнете от там - заведението и след това в Общината и църквата датите са най - важните. Това имате ли го другото си тръгва.
Съвет: НЕ ЧАКАЙ ЗА ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ всичко, защото ще видиш малко зор.
Аз моята сватба я организирам за 3 месеца и половина  girl_impossible
Поканите ги поръчах от един сайт, мацката беше МНОГО любезна и съм адски доволна. Нашата сватба е в лилаво и ще бъде в ресторанта на Рига, понеже не сме от сватбите с малко гости, а там има голям капацитет smile

Надявам се да съм помогнала, ако имаш въпроси питай smile
Активен
MirraBella
Любопитен
*

« Отговор #444 -: август 10, 2015, 09:38:00 »

Здравей! Да, благодаря ти,че ме насочи! Аз наистина съм като муха в тъпан и не искам да оставям нищо за последния момент..А и не знам от къде да започна. Не искам сватбата ми да е града, но пък от друга страна не знам как ще се придвижат гостите без кола или пък тия, дето са пили. Аз едни покани не мога да избера, а какво остава за организация на сватба? Толкова голямо желание имам всичко да се получи ,а нямам грам идея в главата си sad

Вие ползвахте ли агенция?
Активен
hrishristova
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: август 10, 2015, 09:54:30 »

Ха Ха Ха до болка ми е познато твоето положение  angry
При нас положението е следното: той е от Казанлък, аз от Русе и сватбата щеше първо да бъде в Кз, после мислехме междинна точка и накрая се оказа, че гостите от Русе са от общо 200 (приблизително, НО се добрижаваме до бройката) около 120 и за това решихме в Русе. Аз съм напълно ПРОТИВ сватби извън града, в близост до града или където и да е от където не можеш да ползваш такси. Рига ни устройва перфектно защото има хотелска част и даже ще ползваме 10% отстъпка от нощувката smile
Отначало мислех да не ползвам агенция, но видях, че без агенция няма да стане. Миналата година бях на една сватба и ми хареса украсата и помолих да ме свържат с жената погрижила се за интериора.
Да ти кажа това е една НЕВЕРОЯТНА жена, пълна с МНОГО идеи и прави точно това което ВИЕ искате и не си налага мнението. Много съм доволна.
Събери си идеите в главата и почвай малко по малко да съставяш някаква концепция за да ти е по лесно за напред. Не се притеснявай имате мнооого време, колко пъти ще си промениш мнениетооо до тогава smile
ААААА и да не забравя едно от НАЙ НАЙ НААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙ важните неща - Видео оператор и фотограф и ДЖ.......не чакайте последния момент В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ

Действай така: ресторант-> община->църква-> видео и фото-> Дж
Активен
MirraBella
Любопитен
*

« Отговор #446 -: август 11, 2015, 12:30:17 »

Чудесно smile В неделя сме планували посещение на желаният от мен ресторант. Дано ни хареса и дано се договорим нещо прилично и за двете страни .
Активен
hrishristova
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: август 11, 2015, 12:44:37 »

За къде сте се насочили?
Активен
MirraBella
Любопитен
*

« Отговор #448 -: август 13, 2015, 11:33:04 »

Сигурно Левента.. Имам чувството ,че относно заведението съм най-претенциозна. Не искам да има много механджийски вид. Искам  да е просторно, по възможност на открито с опция за ревервен вариант, че ако времето ни предаде в последната минута.. Просто не ми идват идеи къде да е. Аз исках да е извън града, но пък доста хора ще трябва да с еограничават да не пият или просто няма д аимат транспорт..Няма да е лесно решението за заведението
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: август 13, 2015, 11:56:52 »

Ние бяхме в Левента. Навън е приказно, но вътре няма как да се направи сватба. Самият ресторант е разделен на зали. Ако това не ви притеснява - става. Залите са малки и няма да съберат цялата група сватбари.
Храната е чудесна, сервитьорите също. Едиснтвено с управителката не се видяхме, но тя ми опъна нервите точно 1 ден преди сватбата, понеже реши, че кувертът ни не е достатъчен. За справка, имахме салата, предястие, основно, мезета (голямо плато за 2 човека, те сервират 1 плато за 4 човека), абсолютно висчкото вино (бяло и червено) + вода. Изциганиха ми се, че нямаме безалкохолно от тях и малък аперетив (ракия). А преди това предварително се бяхме разбрали, че ракията ще се внесе и затова поръчваме виното от тях. Реално, панаирът стана за 100 газирани води или 80лв. Въпреки това, съм доволна от храната и сервиза.

Преди това ходих в Рай. Градината е хубава, обаче с тоя басейн в средата.....и цялата дървения. Да не говорим, че ходих 2 пъти- нямаше кой да благоволи да разговаря с нас, освен един сервитьор,който не беше компетентен.

Ходихме и в Люляка. Паркингът е м/у хотела и градината. Тревната площ е супер малка и отпадна.
Свекърва ми ми похвали Теодора палас. Нейна колежка женила сина си там и са доволни. Градината е нова, ресторантът е светъл. Аз ги запитах за нощувки на моите сватбари, но поради отдалечената от Левента локация, се отказахме. Но съм доволна от комуникацията с тях.

Рига- не позволяват сватби в градината. Градината е и доста малка за сватба от 100 човека. Позволяват там да се направи изнесена церемония. Ресторантът вътре е доста голям и просторен.

Надявам се да съм била полезна. smile А определихте ли дата за сватбата?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: