Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:34:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част  (Прочетена 218628 пъти)

mina_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: юли 07, 2014, 13:11:34 »

desi4ka_, Георгиева вече не е в Рига. За други нямам инфо. Аз все си мисля, че всичко е наред и че са си предали информацията една на друга преди "командироването" на Георгиева в Шумен. Wink
rujdie, честито и на теб за успешно миналата защита!  Bravo Къде мислиш да си надписваш чашите? Аз бях писала за едно магазинче в уличката от площада към Рига, в ляво. Останах много доволна от момичето - направи ми чашите точно както ги исках и станаха много бързо. Вярно, че аз исках само надпис, нямаше рисуване, но рисуваните чаши, които видях там бяха много красиви!
Активен
rujdie
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: юли 07, 2014, 13:18:57 »

Да и аз там мисля да отида, но писах и на още едно момиче и чакам отговор от нея. smile
Активен
krisy112
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #197 -: юли 07, 2014, 13:42:41 »

Благодаря ви за пожеланията и  бързите отговори, момичета! Честита защита и от мен, rujdiе!
desi4ka, аз като ходих беше една много мила руса жена, но наистина като ходих наскоро да меря рокли там беше една много намусена и груба жена.
А за менюто и аз така предполагах, че като остане около месец.
Благодаря отново, момичета, и хубав ден от мен smile
Активен
Estell
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #198 -: юли 07, 2014, 19:46:46 »

mina_ , да те питам колко ти излезе надписването на чашите? И на нашите само надпис им трябва, а тук във Варна на едно място ми искаха 25 лв за единия надпис... Бях ей така  shok.
Пропуснах да добавя, поздравления момичета за защитите!
« Последна редакция: юли 07, 2014, 19:51:18 от Estell » Активен
mina_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: юли 07, 2014, 23:13:19 »

Estell, надписът не беше кой знае какво  - само по една две думи на чаша, общо 4 чаши. Момичето ми поиска 2 лв. Аз реших, че е на чаша, но тя каза, че е общо за всичко! И аз бях ето така  shok Ама как така?! Стана ми адски неудобно, дадох й 5 лв,  при което тя искаше да ми връща ресто! Успях да я убедя да не ми връща нищо и й пожелах много успехи, тъй като ателието й ми стори много симпатично и беше страшно мила!  Bravo
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: юли 08, 2014, 07:37:19 »

Хубаво е, че има все още такива хора, а не като чуят, че си сватбар да виждат теб като касичка. (както за жалост доста го правят  nea ) Къде казахте, че точно се намира това ателие? Аз исках да гравирам чашите, но намерих едно единствено място, на което могат да ми го направят. Дадоха ми цена 7лв на чаша за изписване на име и дата. Колкото - толкова в крайна сметка, но работното им време грам не отговаря на моето и май няма да имам време да ги занеса там. Лошото е че бяхме подбрали една идея за едни много дребни подаръчета за родителите като благодарност за това, което са направили за нас. Обаче там е също гравиране и отново няма кога да отида  cray ако имате представа към още гравират стъкло ще съм много благодарна.
Хубав и успешен ден момичета.  butterfly
Активен
Estell
Любопитен
*

« Отговор #201 -: юли 08, 2014, 07:45:48 »

Хах, смятай... ами значи във събота като си дойда в Русе ще взема и чашите. Разгледах фейсбук страницата на това ателие и имат наистина много красиви неща.
desi4ka_, магазинчето е от дясната страна на съда, по улицата към Рига, пада се срещу здравната каса, мисля имаше 2-3 стъпалца преди вратата. Минавала съм оттам много пъти, но не съм влизала.
Активен
rujdie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юли 08, 2014, 09:25:25 »

Здравейте момичета аз си дадох чашите вчера и бутилката рисуването с надписването със злато ще ми излезе грубо 25 лв каза Росица от Ателие Кирилови(срещу здравната каса). Ще са готови в петък очаквайте снимнки smile
Успешен ден на всички.
П.С. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА!!!
Активен
Radiant
Сватбар
Публикации: 233

« Отговор #203 -: юли 08, 2014, 18:23:58 »

Хах, смятай... ами значи във събота като си дойда в Русе ще взема и чашите. Разгледах фейсбук страницата на това ателие и имат наистина много красиви неща.
desi4ka_, магазинчето е от дясната страна на съда, по улицата към Рига, пада се срещу здравната каса, мисля имаше 2-3 стъпалца преди вратата. Минавала съм оттам много пъти, но не съм влизала.

Може ли линк към фейсбук страничката ако не те затруднявам smile
Активен
Estell
Любопитен
*

« Отговор #204 -: юли 08, 2014, 19:45:33 »

https://www.facebook.com/ateliekiriloviruse?fref=ts ето я страничката, не пуснах линк отначало, че да не се сметне за реклама.
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: юли 08, 2014, 22:01:45 »

Със сигурност ще посетя това ателие. Боже правят невероятни неща  yahoo Май освен за надписване на чашите, ще използвам услугите им и за декорация на виното за кумовете. Место да се чудя какъв интересен етикет да им направя ще дам бутилката да ми я нарисуват и надпишат. Чудничко, благодаря за отворените очи  chee Споделям и една идея, която ми се беше прокраднала преди време. Чудих се за декорацията на една малка сама, на която първоначално да стои книгата за пожелания и кутията за пликове. Това, което ми мина през ума е на един сатенен плат да дам някъде да ми напечатат имената ни и датата ти и някой сватбен елемент от сватбата. Ама така и не намерих къде печатат в/у плат. Предлагаха ми текстилно фолио, сито печат, но всеки от вариантите си имаше недостатъци. Бях се отказала от тази идея, сега обаче като споделихте за това ателие, идеята се върна с пълна сила. Много благодаря  DANCE
Активен
Estell
Любопитен
*

« Отговор #206 -: юли 08, 2014, 22:11:54 »

desi4ka_ , като каза за печат върху плат, се сетих за щампите върху тениски. Нали на центъра срещу театъра има едно ателие ли да го нарека? Там може и да могат да направят нещо подобно.
« Последна редакция: юли 08, 2014, 22:14:19 от Estell » Активен
mina_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юли 10, 2014, 01:58:08 »

Момичета, помагайте!!!  help
Успях да запазя Кремена Христова за грим още през Януари и Гига за прически за мен, кумата, майка ми, сестра ми и племеницата ми. Обаче пропуснах да помисля за свеки и сестрата на младоженеца!!!  GROAN
Та сега търся гримьор и фризьор, които да се съгласят в неделя (деня на сватбата) да отидат в хотела и да се погрижат за тях двете + още една девойка за сега. Не искам да ги занимавам да обикалят из града, да ходят от един салон в друг, да се притесняват и за време... Мисля, че ще се чувстват много по-спокойни ако са си в хотела и "екипът по красота" дойде при тях... Помагайте с предложения към кого мога да се обърна!  GROAN
Активен
rujdie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юли 10, 2014, 07:19:55 »

Аз се записах  при Галка в салона, но доколкото знам може и на място. Имам една моя фризьорка , която ме поостригва добра е, но си работи вкъщи. Аз искам коса под наем поради това не я ангажирах. Мога да ти дам координати, ако желаеш.
Активен
mihaela_87
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юли 10, 2014, 08:58:04 »

Момичета, като чета се притесних, че малко закъснявам с подготовката. Моята сватба е на 23 август, а сме до никъде. След седмица ще ходя на първа проба за роклята, а още нямам обувки и бельо, а ми казаха, че трябва да ги набавя за пробата. Поръчахме халките, те ще са готови след седмица. Нямаме чаши все още, менюто за ресторанта е неясно и искам да попитам за тази гримьорка Кремена може ли да ми ориентирате какви пари взима за пробен грим и след това  в самия ден. Ще съм ви много благодарна!  pardon
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: