Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 14:24:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Новогодишна седмица 31.12 - 05.01.2014г.  (Прочетена 37643 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #15 -: януари 02, 2014, 14:10:32 »

За много години! Днес вече няколко пъти написах 2014г. по документи, но пак ми е странно.
ani_ogbg , добре дошла в седмичната тема, новите попълнения винаги имат интересни неща за споделяне good.
Идеята с буркана ми харесва, но ще я видоизменя и вместо листче, ще пускам паричка. После ще реша какво да правя със сумата, но сигурно ще я даря. Дай Боже да събера мнооого Wink.
Аз на връх Нова година се отпуснах и се разболях sad - гърло, кашлица и болка в мускулите. Днес вече съм по- добре, но не  работа по празник да си нефелен. Язък, че бяхме на ресторант с приятели. Нито ми се ядеше, нито ми се пиеше, пък и ушите ми бяха заглъхнали  smile
От баницата ми се падна къща. Сигурно обаче е къщата, сегашната, да я чистя и подреждам Wink. Няма да се откажа и от нова, поне когато децата са тук. Ей, трудна работа е да спиш на телена рамка на разтегателен диван. Изкривих си врата. Вчера малкият ме пита защо съм имала вид на зачудена. Че как няма да имам, като едното ми рамо е по- високо от другото от проклетото легло и не мога да си вдигна главата, а само се кривя заради болката във врата? diablo
Къде се губите, още ли празнувате?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 02, 2014, 14:22:47 »

мен ми се падна купони в голяма компания, 365 дни angry
отличен късмет за интроверт 10x
нямам нещо настроение, годината не почна в приповдигнато такова, а някак си се снизахме и двамата у дома. Няма еуфория.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: януари 02, 2014, 14:30:29 »

Ах, Свекърва, много ми харесва идеята ти smile Пожелавам ти да напълниш няколко буркана smile Ние с мъжа ми си имаме буркан, в който пълним парички и сме решили с тях да си плащаме пътешествията. Напоследък хич не слагаме, че моя милост почна нова работа и малко е трудно поне първият месец.. Иначе ние от сватбата бяхме събрали много плюшени играчки и като обиколихме софийските домове не ни ги искаха, защото имало дечица под 3 годишна възраст, а от ХЕИ можело да им съставят акт. Та, реших да ги дадем извън София и намерих един център за временно настаняване в Асеновградско. Така като пътувахме за Смолян на 25.12 занесохме на дечицата играчки с лакомства. "Дядо Коледа ни срещнал и помолил да му помогнем" smile Много се радваха smile

Бързо да се оправяш, както и вратът ти! Опитай с компреси, понякога отпускат smile

Напълно те разбирам, защото ние преди няколко месеца преместихме леглото и от известно време насам се будя с една жестока болка във врата, отделно нещо започна да скърца супер много (подът ни не е равен, въпреки ламината) и на 31 сутринта се събудих от едно жестоко скърцане, та в 6:30 накарах мъжа ми да става и да го оправя някак и през деня отново правихме голямото разместване и си върнахме леглото, където си беше преди (като местихме секция, маси + багажът под леглото за бъдещата къща tease). Та, вече две нощи се наспивам.

А моето късметче е нова кола Dacia Duster. Бяхме ходили на тестдрайв и милото си пожела такъв късмет, ама се падна на мен, а пък на него Мъжка рожба smile
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #18 -: януари 02, 2014, 14:33:02 »

Честита Нова Година и от мен!

Тук сме но сме отново работни smile че е време за заплати отново и тичахме днес сутринта да се прибираме от мини ваканцията smile Ние изкарахме добре, не бяхме много танцувални но беше добре. Резултат от посрещането : Изгорена рокля, чисто новото ми червено палто изгорено, (един идиот с извиниение пускаше дефектни фойерверки и добре че не ни отидоха очите) осъзнах колко съм бедна все още и колко много богати хора има, но за 2 дни се почуствах богата и аз smile ходихме до Пирин голф, до Кемпински, возих се в едно БМВ дето ми загряваше гърба и ме масажираше и после като се качихме на Форда ми се дорева, но да сме живи и здрави ако рекол господ и ние да доживеем лукс smile

Аз още утре и пак почивам остава ни и Коледа номер 2 в Македония и и приключваме с празниците

Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: януари 02, 2014, 14:36:49 »

Еми, спокойно, ние в 19:00 седнахме на масата, хапнахме бързо бързо и започнахме да приспиваме децата, та в 20 и нещо се чудехме как ще избутаме до 00:00...

То настроението не идва по задължение, а като го почувстваш, така че спокойно butterfly

Мариолче, честита да е и на теб! smile Важното е колко си богата вътрешно, а всичко друго ще си дойде само Wink

Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 02, 2014, 15:50:21 »

То и ние нямахме настроение за празнуване, но откакто са почнали празниците и почивните дни покрай тях, буквално се счупихме от работа (най-редовно почвахме още от сутринта и приключвахме към 10 вечерта, а пък междувременно, като се събудя нощно време, примерно, от време на време пусках и по някоя и друга пералня - за последната 1 седмица съм пуснала около 14 перални!). Та вчера ми се спеше още в 7 и половина вечерта, но дребната реши, че няма да заспи до 11 и половина чак!

Направо не успях да усетя, че е дошла новата година - даже поздравите на хората около мен ми се струваха малко странни (все едно да ти пожелават Честита Нова Година юни месец - горе-долу така се чувствах вътрешно  pardon). Баницата с късмети я направих към 11 вечерта, и след това "празнуването" се изразяваше в това да чакаме да стане 12, за да си хапнем.  funnytooth

svekarva, може да пробваш да сложиш топ матрак на дивана. Другият вариант - да го смените с такъв разгъваем, който се разгъва само на 2 - те са си като матраци. Нашият е такъв (ние спалня нямаме, спим на разгъваем диван от 5 години вече - но е страшно удобен - най-удобното легло, в което съм спала - правихме си го по поръчка). Така, като се наложи да се ползва, няма да е неудобно за ползващия.
Активен
svekarva

« Отговор #21 -: януари 02, 2014, 16:37:40 »

menyanthe, то почти не се налага да го ползваме, за 10 дни през 10 години не ми се иска да инвестираме все още. И ние имаме такъв диван, който се разпъва на 2 /едната част влиза под другата/ и сме много доволни. Майка ми спи на него. Аз много се замислям къде ще слагаме всички да спят, ако дойдат с жените си и после дай Боже с децата си....Все се ежех, че ще ги пращам по хотели, ама май няма да стане, всеки иска да си е при мама и татко, да ги обслужват Wink. Ако се случи пак да съвпаднат престоите им в България, сигурно ще сменяме дивана, стари сме вече да се мъчим.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 02, 2014, 17:18:10 »

ани, ние на нова година си имахме настроение на партито.
но след това явно ни хвана следновогодишна депресийка. е, ще минат няколко дни и ще си спомня къде се намирам, много ясно.
Свекси, леля ми е писнала от същата тематика- и двете й дъщери имат къде да идат като са в БГ и въпреки това и те  и децата им ходят в нейния апартамент, та тя почивка не вижда. ама тя е близнак и се бунтува яко, понякога ги гони . blum
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 02, 2014, 21:12:37 »

Извини ме, Еми, не съм те разбрала smile

Ние пък за сметка на липсата на новогодишен купон, снощи на Василовден с мъжа ми бяхме свежарки, а останалите гроги  tease
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #24 -: януари 02, 2014, 23:59:15 »

Ани, добре дошла smile Идеята ти за буркана е страхотна, веднага си я крада и утре още ще се сдобия с буркан и готини листчета и ще взема голям буркан.... Дааааа, вдъхнови ме lol)

Свекърва
, видях аз снимки на невъзвръщаемите инвестиции lol Още ли са у вас? Снахата дойде ли този път или имаше само една ламя зад кадър Wink) Скорошно оздравяване ти пожелавам !

А ако се чудите защо сега ви пиша, вместо да спя smile Ами мамин златен не познава часовника и го чакам да се наиграе lol
Активен
svekarva

« Отговор #25 -: януари 03, 2014, 09:06:49 »

Добро утро!
Котето е за Езра и за бъдещия бизнес Wink
Kiwi , аз също бях будна снощи по това време, чаках /без да искам/ по- младата инвестиция да се върне и гледах глупости по TLC. Да ти кажа, моят познава часовника, но не го вижда, ниско бил закачен.  sad
Иначе снахата дойде. Промених тактиката и надъхах златния, че съм много тъжна, когато по празниците се подготвям, а гостите не идват. Леко подцених платинената, защото според американските стандарти 25-ти бил празник, а не 24-ти /Бъдни вечер и годишнината ни от сватбата/, но там никога няма да ми се отвори парашут, защото била обещала на нейните родители да са винаги заедно за украсяването на елхата и чупенето на питата. Е, аз пък не и отделих парче от нашата пита, няма нужда да и давам двоен шанс да отнесе парата. Хихи, учи се на лошотия от мен diablo.  good Та двамата младоженци дойдоха на 25-ти надвечер и със семейството на брат ми подлудихме котката и съседите под нас. Играх го хем свекърва, хем зълва - къде по- добра възможност за изява и утвърждаване на положение кой кого трябва да уважава. Wink. По тази причина не и позволих да снима, Ако и да е завършила курс по фотография. После двамата братя я разведоха из нощните локали на Пловдив и си я върнаха жива и здрава на майка и.
От 30-ти сме само с по- младата инвестиция и с котката си върнахме законните позиции в спалнята.
Днес тук грее слънце, петък е, как да не пусне човек паричка в буркана. Wink
Успешен и ползотворен ден и после да не забравим за таца danceg!

* koledna_kotka1.jpg (21.24 KB, 335x400 - видяно 3048 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: януари 03, 2014, 09:43:10 »

оф тази платинената ми идва да й сваля покритието...
на колко е години че да украсява елхата с мама и татко.... пфуу. като се слушам и като ме слушате, май ще имам някой ден момче налиии  tease crazy
аз днеска съм на следновогодишно гости, при приятни хора, за щастие. малко да продължим усещането за празник хаха. Е, и плащането на сметки няма да ми се размине, ама нейсе. smile
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: януари 03, 2014, 10:08:37 »

Киви, много се радвам, че ти харесва smile Дано много бързо напълниш буркана blum

Свекърва, явно си имаш големи приключения. Малко време ще ми трябва да "вникна" кой е платинена, кой златна, ама се оформя някакъв образ в главата ми biggrin

Еми, и на мен няма да ми се разминат плащанията, а както се казва Януари е "сух" месец след толкова подаръци...

А пък на мен днес ми идват на гости роднини, че девойката е абитуриентка тази година и утре ще ходим по магазините рокля да избира девойчето. Ако имате някакви предложения ви слушам, че си спомням миналата година, като обикалях по Пиротска за булчинската рокля, цените бяха едни надуууутииии за абитуриентчетата... Стискайте палци да намерих рокляТА  blum

Хубав и прекрасен ден ви желая, въпреки мъглата и студа give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #28 -: януари 03, 2014, 10:30:52 »

ani_ogbg, то е ясно, че момчетата на мама са златни.  Wink Ама "от кумова срама" избирам по- скъп метал от Менделеевата таблица за снахата  Wink
Еми, покритието и е иридиево, няма износване........Да, към момче ти отива работата, поне да не са две Wink.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: януари 03, 2014, 10:33:38 »

Свекс, няма вечни метали хаха, преносно казано, разбира се.
Е, за две не се стремя, аз нямам амбиции много в тази област хаха
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: