Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 19:39:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръчето ти отвори и бързо тук покажи!  (Прочетена 56562 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #105 -: декември 21, 2013, 16:49:16 »

Бухалчето и кутийката му са фантастични good, както и всичко останало! heart heart heart
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #106 -: декември 21, 2013, 18:00:17 »

Ох, не мога да се добера цял ден до компа, за да ви се похваля, че и аз имам подаръъъъък  yahoo yahoo yahoo

Моята Снежанка - pandapanda лично ми го поднесе днес. Пандичке, СТРАХОТЕН е!!!!! И тримата останахме без думи - толкова много ни зарадва  heart. БЛАГОДАРЯ ти от сърце и от името на трима ни!

Ето го колко сладурски опакован беше:

Бубет Любопиткова веднага си го присвои и хукна с него (снимките са правени с телефона и не са най-добрите, а тази конкретно е размазана като доказателство колко е бърза Бубата):

Отваряме пакетаааа:

И вътре куп прекрасни изненади: календар със снимки на Ема - жесток!!!, като всяка снимка отговаря на съответния месец (Пандичке, много, ама много ни зарадва, защото ние поръчахме календари на същия принцип за родата, но не предвидихме за нас), малки календарчета - различни, с различни снимки и различен дизайн - не можем да спрем да ги разглеждаме и да се усмихваме; супер нежни сладурски обеци, прекрасен шал и коледна картичка със страхотни пожелания  yahoo:

Пандичке прекрасна, огромно благодаря на теб и твоята половинка за вниманието и любовта, с които сте приготвили този вълшебен подарък  give_rose Не мога да опиша възторга си, разплаках се от радост - благодаря, благодаря, благодаря  heart

За пръв път толкова много се вълнувам и усмихвам на Коледа и то е заради вас в този форум  heart
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #107 -: декември 21, 2013, 18:22:11 »

Еми, страхотен подарък - браво на Езра  Bravo

Lady_sunflower, радвам се, че си харесала опаковката, дано ти хареса и съдържанието. Дървената фигурка на пакетчето е всъщност играчка за елха smile Още веднъж извинения за грозно надписаната картичка (ако не си видяла в другата тема), но нямах възможност(време) за нова.

Тео, чакаме снимкиии smile

Мърче, Sunshine, чудни подаръци smile
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #108 -: декември 21, 2013, 18:45:28 »

Момичета, явно много сме слушали, за да получим такива чудесни подаръци - от хубави, по-хубави.  Bravo Така, сега да ви разкажа за моето подаръче под "Форумската елха"...  smile
Милата ми Снежанка е roumyana .
Скъпа Руми, благодаря ти от сърце за хубавия подарък и милите пожелания към него!!!! Останах много изненадана, защото все едно сме пазарували заедно.  smile Много, много благодаря!!  give_rose
Направо съм изумена от хубавите съвпадения, които имаме с Руми и си мисля, че е крайно време да се запознаем на живо. Тя е първият човек, който ме "посрещна" във форума, когато се регистрирах. Сватбите ни макар и по различно време бяха в един и същ ресторант, а като си видях и подаръка, явно посещаваме и едни и същи магазини и имаме еднакви вкусове  smile
Подаръчето ми е: красива коледна чаша с лъжичка, сладка висулка - Снежко и чудесен шал, който си бях набелязала миналата седмица и много ми беше харесал.  danceg
Ето и снимчица (качеството е ужасно, за което моля за извинение).

* Forumski podarak.jpg (53.32 KB, 400x533 - видяно 215 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 21, 2013, 18:53:11 »

Хубави са ви подаръчетата много.Моя още го няма.Но нека не се притеснява моята Снежанка и да го прати когато може.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #110 -: декември 21, 2013, 19:22:41 »

Всяка година от хубави по-хубави подаръци  smile Браво на всички Снежанки! Личи си колко много сте се постарали  Bravo
 Дойде време да се похваля и аз с моето подаръче  smile То е много, много коледно, свежо, весело и красиво. Благодаря много на Mulan! Толкова старателно и грижливо е подбрано всичко!
 Още като си го взех, нямах търпение да отворя голямата кутия  smile Обаче тя беше с така хубава опаковка, че беше грехота да не се снима. А вътре имаше куп изненади - ръкавичка и ръкохватка, чашчици и чинийка, звездичка за украса и свещичка с невероятен аромат  smile И картичка с много, много мило пожелание.
 Благодаря ти, мила Мая, всичко е чудесно  give_rose

* Untitled-1__.jpg (71.57 KB, 480x570 - видяно 218 пъти.)
« Последна редакция: декември 21, 2013, 19:27:15 от michelle » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 21, 2013, 21:05:56 »

Милата ви Езра е мн щастлива и разсмяна  yahoo толкова се радвам че ви хареса подаръка и най-вече моето геройче е доволно -моето коте аристократче  yahoo в момента съм размазана до болка от работа  cray но ти ме накара да съм щастлива и усмихната, с нетърпение исках да видя отзивите като отвори подаръка; в интерес на истината го мислих мн, нямах мн време а имах мн идеи, накрая мислех че не съм го направила мн хубав и няма да го харесаш (и аз имам същата блуза и е мн готинка  give_rose ) Снимките ако имах повече време щях да направя повече  good  heart благодаря че оцени подаръка ми, така се радвам че съм те зарадвала  smile сега може да разбереш и аз как се чувствах след като получих подарък от мяука  heart с кеф да се мажеш с кремчетата  Curtsey

сноу супер подарък  Makeup chee мале, сега видях и преди това и сле това, че не бях чела - невероятни подаръци, ох че хубаво, тук е пълно с истинска приятелска коледна магия  give_rose  heart
светли, този чай от какао да споделиш как е, че му се чудех онзи ден в био магазина  good Wink
« Последна редакция: декември 21, 2013, 21:12:36 от _Ezra_ » Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #112 -: декември 21, 2013, 23:13:35 »

Ето ме и мен, момичета

Моята Снежанка (Snow_white)gcrst gcrst gcrst е прекрасна и се е постарала мноооого   thank you thank you thank you thank you
Snow_white е помислила за всеки от нашето семейство. Mалкото ни момченце вече си има първата книжка с песнички и стихотворения за Коледа. Книжката беше "облечена" с ръчно направена корица от плат, върху който са нарисувани моите любими слънчогледи (каквато беше и темата на  нашата сватба). За мама и тати има коледни чашки за кафе, опаковани в страхотна кутийка, а за мен (специалната мама) има страхотни обеци. Имаме си и дървена фигурка за елаха - дядо Коледа. А картичката е страхотно и много мило написана - благодаря за хубавите пожелания

Snow_white прекрасна си и много ти благодаря за прекрасния подарък. Пожелавам на теб, семейството ти и разбира се на всички момичета тук във форума много топлина, здраве, семейно щастие и  много щастливи мигове през  2014 г.

* 4.JPG (28.57 KB, 324x242 - видяно 2886 пъти.)
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #113 -: декември 21, 2013, 23:17:58 »

Ето имам и още една снимка, където сме разопаковали всичко smilesmilesmile

Snow_white, много ме кефи снимката, на която малката тича с подаръка -  много сладка

* 5.JPG (34.18 KB, 324x242 - видяно 2878 пъти.)
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #114 -: декември 22, 2013, 01:19:10 »

Слънчогледке, радвам се, че са ти харесали подаръчетата....аз направо се влюбих в подвързията за книги и веднага я заплюх за теб smile Исках да доизпипам още нещата, но ситнежка се разболя и ми обърка всички планове  pardon

Ох, толкова се радвам, че се включих в размяната на подаръци, отдавна не съм била толкова щастлива и усмихната на Коледа  yahoo

Snow_white, много ме кефи снимката, на която малката тича с подаръка -  много сладка

Пийвай кафенце в чашките сега, че на лято ще гониш и ти Митачето Wink

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 22, 2013, 01:25:34 »

Колко коледно е тук smile

Ние сега се прибрахме и мъжа ми от врата ми казва да проверя форума lol
Snow_White, много се радваме, че ти е харесал подаръка smile Сега да дам обясненията, които обещах - шалът е мой избор, мисля че ще отива на якето ти smile ; календара е моя идея и избор на снимки (темплейтите бяха готови), а изпълнението е на мъжа ми (за съжаление беше готов преди прекрасната коледна фотосесия на Бубет). Той даде идеята за малките календарчета, които станаха много сладурки наистина и за нас си оставихме Wink А обеците са дело на мъжа ми - преди 1-2 години той откри тази си заложба и почти не си купувам обеци lol Много мило ми стана като видях снимката как двете с Бубето разопаковате  heart Изключително ми беше приятно да се занимавам с подаръка - все пак си гледах  сладички снимки на Бубет  give_rose А днес ми беше много хубаво да се срещна с вас - много сте готини и двете принцеси heart

сега остана да чакам моето подаръче smile
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #116 -: декември 22, 2013, 08:30:28 »

Наистина е много коледно тук в нашата темичка santz
Страшно много се радвам ,че този път се включих в размяната на подаръци.Беше за мен много вълнуващо,носещо празнично настроение и усмивки heart Всички в този форум сте страхотни и се радвам ,че съм открила,както него,така и вас heart
michelle,сърдечно се радвам ,че подаръкът ми ти е харесал Girl_hide ако трябва да съм честна,не съм обмисляла прекалено дълго време какъв да бъде,понеже страшно много обичам Коледа и всичко свързано около нея elf5 Притесненията ми бяха свързани с това дали всичко ще пристигне здраво,защото попаднах на кофти служителка във фирмата,но сега вече съм спокойна.
П.п.Наистина подаръците на всичките ни геройчета са страхотни и си личи колко много са се постарали нашите Снежанки heart
Весели празници на всички...Бъдете здрави,много щастливи ,винаги усмихнати и обичани! give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 22, 2013, 08:42:05 »

отново мн хубав подарък  give_rose браво сноу  smile smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #118 -: декември 22, 2013, 09:17:38 »

Прекрасни подаръци и още по- прекрасни отзиви за тях heart heart heart.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: декември 22, 2013, 19:35:55 »

Тонина,много се радвам,че ти е харесал подаръка. И аз много се радвам,че точно на теб подарявям и че си доволна.
всички подаръци са много хубави. Коледа е завладяла всички.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: