Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:32:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръчето ти отвори и бързо тук покажи!  (Прочетена 56385 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 18, 2013, 21:51:10 »

Еййй, колко се радвам, че изборът ми ти допада.  smile
В голяма чуденка бях, но накрая реших, че ще взема нещо, което да е лично за теб, а книгата ще е занимавка за теб, малкия Слънчо Яворчо и приятелчетата му в бъдещите ви прекрасни Коледи, с пожелания и с внучета да майсториш след години!!!!!  good
Еха и пожеланието чудно хубаво smile!.

Наистина днес много Снежанки,а подаръците от хубави по хубави!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #76 -: декември 19, 2013, 10:58:15 »

Ихааа и аз си имам подаръчеееее   yahoo

Понеже очаквах едни обувки поръчани като ми звъннаха от рецепция в офиса затичах се портмонето, но какво да видя пакет о Габрово smile Благодаря ти ivelka страхотен е подаръка , ето как беше опакован

Тези страхотни стилни чаши които ей сега отивам да ги напълня със Starbucks кафе понеже е безплатно днес в офиса  yahoo

И тази прекрасна коледна покривка, и да знаеш идва като поръчана че моята е изцапана и не става вече  smile Благодаря ти от сърце! много ме зарадва smile

Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 19, 2013, 11:06:11 »

Ивето както винаги е подходила много стилно, браво  Bravo
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 19, 2013, 11:57:10 »

Ааааа, супер! Много се радвам, че всичко е пристигнало невредимо при теб!
Само да ти издам една малка тайна - има още една част от подаръка, която не си видяла още  tease Но предполагам, че ще ти е трудно да достигнеш до нея, заради множеството тиксо  blush
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #79 -: декември 19, 2013, 12:03:33 »

хехехе каква си хитруша, веднага отворих чашките и намерих коледното сребристо звънче smile

Още веднъж много ти благодаря страхотна си !  yahoo
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 19, 2013, 12:45:44 »

Страхотни подаръци  smile Браво на Снежанките  Bravo
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 19, 2013, 17:15:45 »

Влизам да се похваля smile и моето подаръче пристигна. То всъщност пристигна още вчера, но не успях да го взема  blush
Та, днес си го взех и е много хубаво - 2 чаши за червено вино  heart /много харесвам такива големи чаши smile/, нежна брошка-цвете в много сладка ръчно рисувана кутийка  Girl_hide и картичка с много мило пожелание  smile Всичко това беше опаковано в голяма кутия с червена коледна харти, обаче в желанието да го отворя по-бързо забравих да снимам кутията  blush

Ето и снимчица:

Bergeria, много ти благодаря за хубавия подарък smile Със сигурност ще го ползваме  smile

П.С. Само да споделя, че получавам подарък от Bergeria за 2-ри път. За Великден тя беше моето великденско зайче  girl_wink Следващия път направо ще си зная от кого да очаквам подаръче  blum
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 19, 2013, 17:20:52 »

Здравейте и аз днес получих моето подаръче  yahoo
Моята Снежанка е mariola85  smile
Мила,Мария сташно ти благодаря за вниманието към мен и моя син  give_rose Днес Алекс става на 1 годинка и сутринта като дойде куриера ми стана още по-празнично!Всичко е страхотно!Моя подарък се състои от:
Прекрасни пантофи(обожавам ги и са точно моя номер  good ),Коледно преспапие (моята колекция нараства),коледна книжка за Алекс(с голям интерес я разглеждаме),пълна торбичка с шоколадови лакомства(друго може да не ям но сладко не отказвам) и страхотна празнична картичка smile
Ето и снимка:

Много ми харесва искренно ти благодаря  heart
С най-голямо удоволствие бих изпила едно кафенце с теб на "Плаза"  smile
Весели празници на всички  santz DEER
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #83 -: декември 19, 2013, 17:24:59 »

ехаа колко се радвам че съм уцелила пантофките smile

А още по-миличко ми стана днес като видях че Алекс е рожденник да ти е жив и здрав и много да те радва smile

Целувки  LOVING
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #84 -: декември 19, 2013, 21:03:51 »

Най-сетне и аз си взех моето подаръче danceg
Изключително съм благодарна на Sunshine87 за прекрасния подарък,който ми е подбрала heart Просто цялата емоция около очакването ,момента,в който ми подадоха кутията и разопаковането й , беше за мен много запомняща се и изпълнена само с положителни вълнения give_rose Имам си прекрасен мек и топъл шал ,от който наистина имах голяма нужда gcrst ,страхотна чаша с лъжичка /дори в момента си пийвам от нея топло мляко с какао/ ,украшение за елха - снежинка,което ще намери своето място на елхата и много хубава коледна картичка с още по-хубаво пожелание heart
Още веднъж благодаря на моята Снежанка за отделеното време и прекрасния подарък give_rose
П.п. За твое успокоение вчера бях писала ,че ми е пристигнало подаръчето в другата тема,но явно не си забелязала Girl_hide
...ето ги и тях:
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 19, 2013, 21:22:20 »

Радвам се , че ти хареса, Никой не познавам от този сайт и ми беше доста трудно да се ориентирам кое би ти харесало. За това купих нещо, което на мен би ми харесало. Весели празници
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #86 -: декември 19, 2013, 21:48:43 »

Sunshine87, аз да ти напомня че не си показала твоето подаръче мила Girl_hide girl_wink.
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #87 -: декември 19, 2013, 23:21:38 »

Sunshine87,справила си се повече от прекрасно  give_rose Уцелила си ми напълно вкуса и наистина сърдечно се зарадвах на подаръка heart Още веднъж ти благодаря Wink
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 20, 2013, 06:43:38 »

ау всички какви хубави подаръци имате  yahoo браво!!!  smile smile smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #89 -: декември 20, 2013, 08:46:19 »

Да, прекрасни подаръци! Тази година преобладава пантофената вълна, май на всички ни е студеничко Wink.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: