Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:51:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръчето ти отвори и бързо тук покажи!  (Прочетена 56400 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #60 -: декември 16, 2013, 10:49:19 »

Онзи изплезен заек на пакетчето какъв е?
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #61 -: декември 16, 2013, 13:23:51 »

Фиби, аз от събота не мога да видя снимките, а пусто съм много любопитна  pardon
Мислех, че е заради интернета на работа (имаме някои ограничения), но явно не е, защото и в къщи не можах да ги видя. Ако не те затруднява би ли ги качила пак?  give_rose
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: декември 16, 2013, 15:26:40 »

Много хубави подаръчета виждам  Bravo
Аз не съм готова още с моя, че миналата седмица си бях в къщи с малкия и нямаше как да го купя. Съвсем скоро ще направя и това  smile
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #63 -: декември 16, 2013, 17:49:14 »

Много се извинявам на снежанката ми, не знам защо не се виждат, до сега никога не се е случвало. Пускам ги пак.
Мила  Noir , ако пак не ги виждаш, то ще ти дам фейса ми, сложила съм ги снимките и там.

Активен
svekarva

« Отговор #64 -: декември 17, 2013, 14:37:59 »

Аз пък имам извънреден подарък от една изключително мила съфорумка danceg
Мила Гери, благодаря ти, че с тези две коледарчета намери време и за мен. Кристалният свещник ще краси дома ни и ще ми напомня, че и във виртуалното пространство стават прекрасни запознанства.  heart heart heart

* podarak.jpg (35.43 KB, 346x461 - видяно 192 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: декември 18, 2013, 12:57:51 »

Имам си подаръъъъък  yahoo yahoo tease heart santz santz gcrst

Мила Гери (gucci), много се зарадвах като разбрах, че ти си ми Снежанката, защото си представям какво предизвикателство е било за теб с близнаците да избираш подаръци, да опаковаш и изпращаш! За мен е чест, че си отделила от безценното си време, за да ме зарадваш както го направи! give_rose

Подаръкът се състои от розови меки топленки (от които имах голяма нужда, защото сега краката са ми непрекъснато студени), сладка кутийка с красива брошка/фиба за коса с цвете мак, комплект коледни хартийки за мъфини и супер сладурска картичка с най-хубавото пожелание  heart

Предварително се извинявам за качеството на снимките (от телефона са ми, понеже съм в офиса)

give_rose
Весели празници и на твоето семейство и много целувки на сладките Криси и Венци kiss2
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #66 -: декември 18, 2013, 13:12:24 »

ей какви готини пантофки, направо се влюбих в тях  heart
Моите незнайно защо след като родих ми отесняха, а ги купувах като бях бременна.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: декември 18, 2013, 14:04:28 »

страхотни подаръци е направила Гери! give_rose give_rose give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #68 -: декември 18, 2013, 14:33:21 »

fibi, тъкмо за следващата Коледа да си поискаш пантофки Wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: декември 18, 2013, 15:51:25 »

Хоп туп и аз тук!

Днес получих чудесно подаръче от моята Снежанка - Tonina.

Точно се прибирахме от пътешествия и получих смс за пратка.И подскочих ,разбира се от кеф ,защото пишеше ,че не дължа нищо за доставката.Ха ха ,ясно ,че е подаръче!
Казвам на съпруга да кара право към офиса на Еконт /мила Креми,помолих там да оставят пратката ми/ и в колата му обяснявам ,че това ми е тайния подарък.Не е просто подарък.

И така - прибрах се .Отварям - сребриста опаковка.Отварям - коледна опаковка.И отдолу подаръчето.

Мила ,Креми,

Страхотно благодарим цялото семейство за хубавият подарък.Моят съпруг страшно се зарадва на книжката smile.
Сега да кажа какво съдържа подаръка - страхотна коледна украса /ще включа в някоя снимка задължително/,колие в тематичното червено ,ръчна изработка и страхотна книжка - Коледна работилничка с хиляди идеи за майсторене на коледни украси.
Скрила съм книжката от малкия хулиган ,защото съм сигурна ,че ще я ползваме няколко години .

Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #70 -: декември 18, 2013, 15:57:12 »

Еййй, колко се радвам, че изборът ми ти допада.  smile
В голяма чуденка бях, но накрая реших, че ще взема нещо, което да е лично за теб, а книгата ще е занимавка за теб, малкия Слънчо Яворчо и приятелчетата му в бъдещите ви прекрасни Коледи, с пожелания и с внучета да майсториш след години!!!!!  good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: декември 18, 2013, 16:37:49 »

Имам коледен подарък  yahoo
ra_di ми го донесе лично и освен красив е и много практичен.

Купата вече е напълнена с плодове и краси холната ми маса. Всеки декември се заричам да взема подобна и все така не вземам. Освен много красива се връзва и цветово на кухнята/хол. Поставката за свещта чака мозъка ми да се сети къде е прибрал свещите и със сигурност и тя ще се използва, но върху кухненската маса и на Бъдни вечер. Да споменавам ли, че всяка година и коледен свещник се каня да купувам. blush Не, че нямам, но не е точно коледен.
Благодаря Радост още веднъж за прекрасния подарък! kiss2
« Последна редакция: декември 18, 2013, 16:40:29 от Mrs.™ » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: декември 18, 2013, 16:39:56 »

Ауу, днес сме многобройни зарадваните геройчета! Браво на Снежанките - страхотни подаръци! Bravo
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: декември 18, 2013, 17:33:33 »

леле, днес е снеговалеж от снежанкиии danceg
Активен
ra_di
Професор
Публикации: 367

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: декември 18, 2013, 19:15:41 »

Мисис,радвам се,че ти е харесал подаръка.Доста се чудих какво да е,исках да е нещо практично и в никакъв случай "прахосъбирачка"  blum.
 :offtopic:Относно молбата на Виви да кача снимка с отпечатъците-ще го направя,но сигурно след празниците в моята темичка,че сега нямам време.Не станаха много прилични отпечатъци,но все пак ще има нещо за спомен.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: