Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 17:40:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица в очакване на Първия сняг 25.11-1.12.2013
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица в очакване на Първия сняг 25.11-1.12.2013 (Прочетена 32402 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Седмица в очакване на Първия сняг 25.11-1.12.2013
«
Отговор #30 -:
ноември 27, 2013, 10:58:18 »
Толкова е красиво днес, навън
Не мога да му се нарадвам на снега, жалко че скоро и тук ще се превърни в гадна черна киша. Радвам се, че точно днес за нашият малък празник /преди една година на този ден патето ми предложи/ ще бъде бяло, "чисто" и красиво. Дано да няма протести, за да си стигнем до първото местоназначение без проблеми.
Свекърва, котката радва ли се на снега или не го отразява? Аз преди като имах котки и мъжкия като видеше сняг и ходеше на балкона да се увъргаля в него, а после на топло вътре до някоя печка.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
ноември 27, 2013, 10:59:42 »
Здравейте и от мен!
Свекърва, погледни тези:
http://www.goodfon.com/wallpaper/holiday-balls-decoration.html
http://www.goodfon.com/wallpaper/novyy-god-rozhdestvo-new-year-164.html
http://www.goodfon.com/wallpaper/holiday-snow-winter-balls.html
http://www.goodfon.com/wallpaper/novyy-god-rozhdestvo-new-year-3213.html
http://www.goodfon.com/wallpaper/novyy-god-rozhdestvo-new-year-1409.html
ю
http://www.goodfon.com/wallpaper/novyy-god-rozhdestvo-new-year-65.html
http://www.goodfon.com/wallpaper/igrushki-novogodnie-elochnye-728.html
http://www.goodfon.com/wallpaper/prazdnik-novyy-god-rozhdestvo-4250.html
Като цяло в този сайт има мнооого красиви изображения с добро качество. Дано ти е от полза
При мен работата замря и в момента скучая в офиса..
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #32 -:
ноември 27, 2013, 11:38:01 »
svekarva
, идвам право при теб да си търся едно закъсняло обещание с давност една година
. Миналата година, когато умувахме подарък на снаха ти, ми обеща съдействие специално за Овен (има имен ден, не рожден). Аз обаче понеже да използвам случая, ако може и за моята свекърва нещо, че другата седмица е рожденничка...
Честно казано, въпреки краткия ми стаж като бракувана, дойде ли празник на някой от мъжката рода и започва да ми се плаче, защото се лутам като обезглавена из магазините, а мъжът ми отказва да помага. А пък аз съм много различна като темперамент, разбирания и начин на живот от тях и...ще моля за помощ
. Ако още някой се включи в моята кампанията "Измисли ми подарък за етърва и свекърва", ще съм много задължена! Това, което няма смисъл да ми предлагате са: книги (не четат), парфюми и друг вид козметика (това съм подарявала), дрехи, спален комплект, покривки за маси, сувенири (не са особено романтични и сантиментални), картини, въобще нищо, свързано с изкуство. Ами, ако това въобще са някави насоки...
П.С. Мира, ако бях поне с 6-7 години по-млада, и неомъжена де, веднага щях да се кандидатирам за сина ти, поне ще харесваме баскетбол заедно
. (За коледния поздрав и аз не съм фен на линковете, те даже хората не се престрашават и като прикачен файл вече да отварят картички, рисунката на детенцето е много хубава, но не е ли малко някак лятна, не са ли нарисували нещо по-тематично или трябва да присъства някакво лого, нещо конкретно да изразява?)
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #33 -:
ноември 27, 2013, 11:47:44 »
Ехе, при вас докато беше 20 градуса и заваля сняг!
При нас е все едно и също студено и слънчево или малко по-топло, но мъгливо!
Машка, какво имаш предвид за произхода на кафето?
Междудругото, не знам как се справят щофьорите, предвид че до преди 2 дни е било за летни, сигурно голяма смяна на гуми пада сега или ... голямо пързаляне.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
ноември 27, 2013, 11:55:51 »
La_Fleur, не знам какъв ти е бюджета, но като гледам наистина дилемата ти е голяма. Аз бих те посъветвала, ако носят злато да им вземеш, или на едната нещо такова. Последните месеци цените доста паднаха и за 70-100лв. можеш да вземеш хубава висулка примерно. Другото ми предложение е /ако още не сте им подарявали/ фото книга или колаж с ваши общи снимки от сватбата или ако имате скорошни снимки с детенцето.
На първо четене за това се сещам, но едва ли съм ти помогнала много. Желая ти успех!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
ноември 27, 2013, 12:02:25 »
ivelka
, много яки рамки
La_Fleur
, а как биха приели giftcard? според мен е много практичен подарък, но някои хора го приемат за отбиване на номер.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #36 -:
ноември 27, 2013, 12:16:15 »
La_Fleur
много добре те разбирам, в същото положение съм в момента, трябва да избирам подарък за свекървата за коледа, и отново съм в голяма чуденка. Тъпото е че тя винаги ми купува дрешки, ама и много хубави, знае ми размера и всеки път ме изненадва със страхотна рокля. Даже тази година вече ми биля набелязала италианско палто и няколко рокли. А аз идея си нямам какво да и купа. За рожденния ден и взех същото като и на мама, колекция кремчета на Лореал, мама много се радва тя въобще не се зарадва, а уж и двете скорпионки
. Тази година се чудя дали да е кафе машина или ваучер за обувки от Дайхман, че си беше харесала обувки от там.Чанти, пижами, шалове и какво ли още не сме взимали вече,
svekarva
айде ти като една свекърва удари едно рамо
Иначе за картичката е страхотна идеята, въпреки тази дето си показала е по великденска, можеш да ги помолиш децата им да нарисуват нещо коледно? Иначе разпечатана повече ме кефи, някък си има повече стойност от електронна
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #37 -:
ноември 27, 2013, 12:21:25 »
Мариолка
, моята си умира за бижута и за някакви джунджорий, и аз основно това и купувам. Твоята, ако не е по бужута и такива неща, наистина нещо за домакинството - примерно може комплект някакъв за сирена (cheese board) или за фондю нещо ... зависи какви са и интересите. Кафе машина е много хубава идея, аз също на нашите тази година това ще им купувам, за това разпитвам и тук.
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #38 -:
ноември 27, 2013, 12:46:51 »
ratatui
, благодаря ти, но не носят бижута, освен сватбените си пръстени на ръцете. Консервативни и сравнително практични са, особено етърва ми. Тя обича и да готви и разни такива неща стават за подарък, макар че вече съм и подарявала някакви форми за кекс, но пък аз не съм от цариците в кухнята и не знам какво друго мога. Фото колаж на свекърва ми подарявам за Коледа с малкия и не искам да си изстрелвам патрона, че след няколко седмици идва и този празник
.
pandapanda
, хич не е лоша идея и като че ли става за етървата, на мен вчера ми подариха, но гифткард за какво се чудя, то в нашия град опциите не са много и се сещам само за спа
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #39 -:
ноември 27, 2013, 13:01:07 »
ivelka
, разкошни са!!!! Обаче са много
и трудно ще избера. Хихи, къде по- лесно щеше да е, ако бяха само 3 броя. Обаче спирам да търся из нета, от тук ще е.
La_Fleur
, аз също съм за ваучер. И от Техномаркет да е, пак ще намерят какво да си купят. Етърва ти би трябвало да е млада, съвсем ли си няма занимавка? Цветя, да снима, да ходи по йога или екскурзии, да залита по здравословно хранене, по филми, театри? Явно трябва да е аристократичен подарък
или поне необичаен. Кажи и нещо за свекърва си. Ние не даваме вид на романтични, но сме
. Ако някой ме попита какво аз искам, веднага ще кажа: да ми организира тържеството /вкъщи или по- добре някъде вън/, да ми подари билети за "Комиците" и съответно транспорт до София, хубава чанта или раница за ръчен багаж в самолет, външна коледна украса /иначе котката я яде и после повръща/, възглавници за дивана в хола /поне 5-6 броя/, хубави слънчеви очила /ваучер, аз ще си ги избера/, парфюм "5- то авеню", хубав и топъл шал за вкъщи /хихи, кашмирен и червен и мнооого голям/, елегантни домашни пантофи и още много други. Преди няколко дни видях и външна памет за компютър във формата на майка прасе, като към нея могат да се напъхат и няколко флашки прасенца - голям кеф!
По отношение на подарък снимка,
внимание
! Ние, овцИте, не обичаме някой да избира вместо нас на коя снимка изглеждаме добре. Освен това няма нужда да има други хора там, ние си стигаме!
Може и още неща да измисля, пък ти да отхвърляш
Сега, като си чета поста, излиза, че искам подарък, ама аз да си го избера /щото аз това го мога най- добре/
И май е верно
, но поне си признавам.
«
Последна редакция: ноември 27, 2013, 13:16:55 от svekarva
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #40 -:
ноември 27, 2013, 14:07:44 »
svekarva
Сега, като си чета поста, излиза, че искам подарък, ама аз да си го избера /щото аз това го мога най- добре/ blum И май е верно diablo, но поне си признавам.
То е така и аз съм същата , като един овен искам сама да си избирам подаъка, тази година съм заявила на мъжа ми че искам кростренажор
, и по-принцип най-много сикам гифт карта, тези които са като дебитни карти да мога самичка да си купа какво искам
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #41 -:
ноември 27, 2013, 14:27:28 »
и аз обожавам ваучери за подарък или парички в празничен плик. дават свобода както на получателя, така и на подаряващия. хем човек сам си избира най -добре, хем и другият не се мъчи.
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #42 -:
ноември 27, 2013, 16:53:08 »
Svekarva
, не! Или етърва ми не е типичен овен, но всичко от изброеното е
не
, цветя - не е цветарка, не снима, не ходи по йога или екскурзии, по филми, театри - не си пада. Вярно е, че ние не сме така близки, като например поне да и знаех типа кожа, за да и купя по-луксозен комплект мазила, но поне съм горе-долу в час как и преминава ежедневието и в него не присъства нищо от изброеното. За гифткарда тъкмо се навих и се сетих, че в предишните години тя постоянно получаваше това като подарък от нейни приятели. На всеки празник аз се чувствам като най-лишената от фантазия
, не искам да взаимствам. За свекървата - чантата беше добър вариант, но съвсем скоро и подариха колежките. Но благодаря на всички за идеите, то и аз не давам кой знае какви жокери.
Май по-скоро знам какво не харесат, отколкото какво харесват...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #43 -:
ноември 27, 2013, 17:21:31 »
ла фльор , то по-скоро като изброяваш какво не харесват твоите хора, те са трудни, не че ти трудно намисляш какво да им вземеш.
вижте какво яко нещо видях :
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #44 -:
ноември 27, 2013, 18:15:37 »
Цитат на: Vivi20 в ноември 27, 2013, 11:47:44
Машка, какво имаш предвид за произхода на кафето?
Долче Густо капсулите са на Нестле, а те използват ГМО продукти дори и в бебешките си храни. Да не говорим, че със сигурност не се спазват и принципите на Fair Trade. Това имах предвид относно произхода на кафето.
Това са неща, които силно ме вълнуват и обръщам внимание на всичко, което ядем, пием или използваме за козметика и т.н.
Еми
, много готина картинка и абсолютно достоверна
La_Fleur
, може да помислиш за нов портфейл към новата чанта на свекърва ти, или чадър, или ръкавици
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
Всички
Нагоре
Изпечатай