Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 19:35:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица с есенна мъгла 18-24.11.2013
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица с есенна мъгла 18-24.11.2013 (Прочетена 13969 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Седмица с есенна мъгла 18-24.11.2013
«
-:
ноември 18, 2013, 12:11:21 »
При някои от вас може би все още е слънчево, но при мен започнаха мъглите. Есента все повече се усеща, а скоро и зимата ще наближи. Лошото време го приемам като продължение на темата от миналата седмица - когато навън е неуютно, в къщи е най-уютно
И за да ви стопля в мъгливото време - малко чай
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Седмица с есенна мъгла 18-24.11.2013
«
Отговор #1 -:
ноември 18, 2013, 12:21:52 »
добро утро, хубаво си го измислила.
тъй като виждам , че когато имаме конкретна тема на разговор, сме повече тук, предлагам да обсъдим ( който е гледал де ) Вип брадър и избирането на Станка за "победител". За доста хора, това бил избор на Бай Ганьо за пример на народа, за други- титлите й били достатъчен добродетел.
Кажете си мнението и вие
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #2 -:
ноември 18, 2013, 12:34:11 »
Охо, провет!
Аз се опитах да пусна тема, но не стана, нещо имало много файлове. Бях е замислила като "късна есен", та ще пусна и кафето за нея, макар и по обяд
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #3 -:
ноември 18, 2013, 12:39:05 »
Еми
улучи ме право в целта с тая тема.
Аз много се ядосах от финала. Наистина очаквах както винаги победителя да бъде някой който е бил или омразен в къщата или някой който никой не е очаквал. Бях готова да смена канала когато изгониха четвърти Пламен и онова същество го би по гласове, но в Мариан ми беше надежтата. Супер много се издразних че Станка спечели. Толкова нагласено беше всичко, и накрая бутна Мира след като се опита да и честити, ако на това му се казва достоен човек не знам. Всичко с купени гласове на онази, колко много напомня на всичко което се случи в събота през целия ден
. довчера само ще пусна да видя кой влиза, май няма да ги гледам повече.
Иначе мъглата почна да се вдига и се появи слънчицето
. Много са ми смешни Поляците в нашия офис, пускат даже климатика на студено че им било много жега днес. Те идват от северна Полша и за тях тук е лято
Активен
emmmmmy
«
Отговор #4 -:
ноември 18, 2013, 12:42:17 »
за мен също работата беше нагласена. Затова реших да ви питам и вас.
Има слънце и при мен, днес съм на безплатна опера, дано е хубаво.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #5 -:
ноември 18, 2013, 12:48:04 »
И при нас е мъгливо и студено и е понеделник ...
сутринта много трудно се измъкнах от леглото и както мм пита - "Не може ли освен болничен да има опция и за гушкащ ден?"
Такова настроение имахме като гледахме навън само за гушкане и спане си мислехме.
Вчера сутринта ми щукна, че искам да правя пилешки шишчета, отидохме и напазарихме всички продукти, но ... забравихме шишчета да купим!
В крайна сметка ги бодах на клечки за зъби и станаха като хапки
Играчка, обаче си беше много вкусничко!
Днес се и усетих, че трябва да започна да мисля подаръци на племениците - някакви съвети за нещо интересно за дечица на 2 и 4?
Момченце и момиченце съответно, какво ли не съм им купувала вече и направо ми липсва муза - играчки - пеещи, скачащи, пъзели, дрешки ... какво друго може?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #6 -:
ноември 18, 2013, 12:51:48 »
Аз също гледах Вип брадър. Това, че Станка спечели не ме изненада много, след като Пламен остана четвърти. Имах по-големи очаквания от Станка, но отношението и към Мира през цялото време ме разочарова. Всички казват колко била добра, а мен ми се стори доста злобна. Все пак се надявам това да и помогне да си преживее комплексите.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #7 -:
ноември 18, 2013, 12:52:35 »
Привет и от мен!
Опитах да гледам Вип брадър, но този път никак не ми допадна - толкова злоба и агресия лъхаше, че се отказах. И подбора не ми хареса, така че реших, да си го спестя. Относно Станка (винаги съм се радвала на победите й, просълзявала ме е и ме е карала наистина да бъда горда), когато влезе в къщата, си казах : ето го моят победител!! ...НО...някъде почнах да се "разминавам" със Станка- шампионката и Станка от къщата. Лично аз предпочитам спортистката... Мнението ми се базира само на първите седмици от предаването, после спрях да го следя.
Иначе днес в Пловдив отново имаме слънчице и е супер.
Активен
svekarva
«
Отговор #8 -:
ноември 18, 2013, 13:22:44 »
Нещо не мога да пиша във форума - редовно ме изхвърля, че имало достатъчно файлове.. И кафето не можах да кача.
За ВИП-а мога да кажа, че Станка е типажът, който по принцип се избира - ясна, предсказуема и успяла. Гледах избирателно и мисля, че момичето даде максимума - толкова може, но пък се старае от сърце.
Vivi20
, книжки и дискове с детски филмчета подарявала ли си?
Хехе, купих от магазините на Дайхман плик и лист за писмо до дядо Коледа. В Пловдив от години отговарят на писмата и е много мило.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #9 -:
ноември 18, 2013, 15:02:11 »
Едно поздравче, за Еми
като го видях за теб се сетих
Не мога да пиша редовно тук, ама не съм ви забравила дами, Поздрави от нас Ангелчо
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #10 -:
ноември 18, 2013, 15:28:16 »
Привет пенсионерки
Надявам се всички сте добре
Тук мъглата се вдигна и изпече едно хубаво слънце, нищо че е доста студено, по-добре е от студената, мъглива и мрачна сутрин
Темата за ВБ е доста актуална напоследък. За съжаление гледах доста голяма част от него /по това време се прибираме вкъщи и телевизора е фон, докато приготвяме вечеря, дрехи за другия ден и т.н./. За мен финалът е доста разочароващ. В началото си мислех, че Станка е безспорният фаворит, но уви показа доста неприятни черти от характера си. Днес успях да гледам малко и от гостуването й при Гала. Затвърдих си мнението - човек с много комплекси и неумение за общуване. За съжаление титлите и медалите й не я правят стойностен човек. И като цяло мисля, че тя и Тервел се компрометираха най-много. Не очаквах, че спортисти като тях /изявени, с успехи и имащи одобрението на публиката/ ще се подведат по един човек и 3 месеца няма да излезнат от сянката му.
От друга страна се разочаровах от отношението на продуцентите към публиката - Кештерминал спонсори на ВБ и В.Ч. с 90% вот в сряда
И въобще цялото й арогантно, мутренско и с фалшива престореност на чувствителност поведение много беше дразнещо, а в същото време продуцентите я изкарват мила и добра жена
Ох, пак се ядосах.
Според мен най-заслужаваше 1-во място Мариан /не само, защото сме адаши
/, но и защото мисля, че поведението му беше достойно, мъжко и премерено. След него подреждам Пламен и Йоана - защото играха играта, а Пламен като цяло "изнесе" целия сезон на гърба си.
Малко дълго стана, но както казах гледах голяма част от предаването и някак се "натоварих" с цялата постановка.
«
Последна редакция: ноември 18, 2013, 15:29:59 от ma6ka_
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #11 -:
ноември 18, 2013, 15:37:35 »
Eme, мерси за поздрава!
Машка, по-точно не можех да го напиша това за кештерминала и престорената чувствителност. то се вижда че е вещица с гаден нрав и мутренски похвати в живота.
И аз бях за Пламен или Мариан. Много ме кефеше първият как дразни Кештерминалката и другите "випове"
Аз гледах рядко- но достатъчно за да схвана ситуацията и да затвърдя мнението си че това беше най-злобният, скучен и политическ ВБ досега.
Активен
svekarva
«
Отговор #12 -:
ноември 18, 2013, 16:15:02 »
На кого викате Кештерминалка, на Ваня ли?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #13 -:
ноември 18, 2013, 16:18:39 »
аз на Кештерминалката и викам прасенцето, а иначе е известна като Ваня Червенкова.
Оф изтръпвам само като се сета за нея
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #14 -:
ноември 18, 2013, 16:19:53 »
Цитат на: svekarva в ноември 18, 2013, 16:15:02
На кого викате Кештерминалка, на Ваня ли?
Кештерминал са автомати за разплащане, нещо от типа на Изи пей, но е машина подобна на банкомат. Марката Кештерминал е собственост на В.Ч. и в същото време е спонсор на ВБ.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче