Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 22:47:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 13 част  (Прочетена 175904 пъти)

helennna
Ентусиаст
**
Публикации: 87

« Отговор #105 -: март 04, 2014, 16:36:56 »

честита темичка  Bravo
Алиекспрес е извора направо lol аз това ще го отложа за по-напреднал етап от подготовката, но ще следя темата smile
Иначе идеи да искаш, аз минах от сърца от плат, пълни с лавандула или др. приятни неща...през малки книжки с мъдри мисли...към малки тирбушончета и тапички за вино със сърца (от "извора" ги видях)...та явно съм доста объркана и не знам какви подаръчета искам, така че ще го оставя само да си дойде, както другите неща smile

Извинявам се въпроса, защото сигурно много пъти е дискутиран, но и аз харесах разни дреболийки в алиекспрес и се чудя има ли проблем с доставктата и дали със сигурност ще пристигнат, ако някой е поръчвал да сподели сигурно за стотен път smile
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #106 -: март 04, 2014, 16:47:55 »

Аз мислех за керамични фигурки които да украся. Могат и да се поръчат готови (http://foxy-wed.com/index.php - сайта е доста добър), струват около 1.50 лв, но аз предпочитам да си ги украся сама.
Нещо такова:
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 08, 2014, 09:58:47 »

Момичета, искам да купя стъклени шишенца за подаръчетата. Можете ли да ми препоръчате откъде. Не искам да са от алиекспрес или който и да е чужд сайт. Не се знае кога ще пристигнат и в какво състояние просто  pardon
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #108 -: март 08, 2014, 10:22:04 »

аз моите ги взех от тук, можеш да поискаш и без украса да ти ги пратят, много са отзивчиви попитай smile

http://www.svatba-bg.info/shop-menu.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1486&category_id=32

Пиши и тук, не мога нещо да намеря бутилчици, но отговарят на и-мейли бързо така че пиши им сигурна съм че имат smile

www.gpack.bg/bg

Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #109 -: март 08, 2014, 12:50:36 »

Аз обожавам френски макарони и много ми се иска това да са подаръчетата за гостите. Мисля да са подредени на масите, пред всеки гост, за да са и част от украсата. Трябва да са обаче в нещо прозрачно за да се виждат… Мислех за целофан или торбичка от органза, но тези сладки са толкова крехки, по-добре ще е да са в някаква прозрачна кутийка, но откъде да намеря такива?

* f8c9ee4edee3e8ded84aa0bf0ceced71.jpg (55.41 KB, 600x329 - видяно 374 пъти.)
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 09, 2014, 19:40:57 »

Мариола, благодаря ти! Намерих ги на много добра цена и с много отзивчиви търговци, които дори сега през уикенда ми отговаряха на въпросите. Утре ще ги поръчаме и живот и здраве от другия уикенд започваме работа по тях  smile

Сега се чудя друго: как да принтя на паус. Знам, че е много претенциозна материя.
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #111 -: март 11, 2014, 11:00:44 »

Извинявам се въпроса, защото сигурно много пъти е дискутиран, но и аз харесах разни дреболийки в алиекспрес и се чудя има ли проблем с доставктата и дали със сигурност ще пристигнат, ако някой е поръчвал да сподели сигурно за стотен път smile
Аз съм поръчвала какво ли не, сватбени и други неща, всичко е идвало в рамките на 60-те дни за доставка. В момента идват даже и по-бързо. Обаче ако си избрала нещо с батерия, различно от часовник, не го поръчвай от там. Бях поръчала ЛЕД чаени свещички и не ми ги изпратиха заради промяна в китайските митнически правила (не можело да се изпраща нещо, което съдържа батерия). Това обяснение не ми се стори смислено, имайки в предвид, че постоянно поръчвам и получавам часовници, но казвам, за да не рискуваш, защото два различни продавача с висок рейтинг и много продажби не ми изпратиха свещичките.
Активен
Lorenna
Сватбар

« Отговор #112 -: март 11, 2014, 13:35:49 »

Нашите подаръчета са готови и са вече при мен-кибритчета с имената ни, датата и надпис The perfect match!"
Да похваля http://sofiamatch.com/, цената беше много добра, направиха каквото поисках и ми обърнаха внимание, въпреки че поръчката беше малка (другите фирми само ми написаха, че не поемат малки поръчки, а някои даже не отговориха). Поръчах 200бр, ще дам по 3 на гост, опаковани; мислех си, че по 3 на човек ще са много, напротив-ако са по едно в опаковката изглеждат някак "постно", с 3 стана перфектно  danceg
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #113 -: март 11, 2014, 13:41:50 »

Нашите подаръчета са готови и са вече при мен-кибритчета с имената ни, датата и надпис The perfect match!"
Да похваля http://sofiamatch.com/, цената беше много добра, направиха каквото поисках и ми обърнаха внимание, въпреки че поръчката беше малка (другите фирми само ми написаха, че не поемат малки поръчки, а някои даже не отговориха). Поръчах 200бр, ще дам по 3 на гост, опаковани; мислех си, че по 3 на човек ще са много, напротив-ако са по едно в опаковката изглеждат някак "постно", с 3 стана перфектно  danceg
Можеш ли да дадеш снимка на твоите как са станали  good
Активен
vilinki
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #114 -: март 11, 2014, 14:01:58 »

Мариола, благодаря ти! Намерих ги на много добра цена и с много отзивчиви търговци, които дори сега през уикенда ми отговаряха на въпросите. Утре ще ги поръчаме и живот и здраве от другия уикенд започваме работа по тях  smile

Сега се чудя друго: как да принтя на паус. Знам, че е много претенциозна материя.

Здравей blackisback,

Аз принтих на паус текстовете за поканите. Принципно нямаше никакъв проблем със зацапване или нещо подобно. Просто много добре позиционираш листите, защото единия път паусът леко се беше огънал и после 2 часа не мога да оправя принтера smile Установих също, че е хубаво когато залагаш пауса в принтера, отдолу е хубаво под него да има обикновена хартия. Аз лично пусках по 2-3 листа наведнъж, не повече. И последното, което трябва да имаш предвид е, че цветове освен черно не излизат като хората. Аз пробвах с какво ли не...излезе нещо зеленикаво....та....

Ако с още нещо мога да помогна....казвай smile
Активен
Sunnyy123
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #115 -: март 11, 2014, 14:18:50 »

Здравейте. Време е да започна и аз с подаръчетата за гостите. Мисля да е свитъче, украсено с панделка, малко тюл и цветче. На свитъчето да е написано кратко благодарствено текстче.
Някой може ли да ми даде идея за текстче. Ще ви бъда много благодарна!  smile smile smile
Активен
Lorenna
Сватбар

« Отговор #116 -: март 12, 2014, 11:30:39 »

Ето снимка на подаръчетата. Много си ги харесвам  heart
Извинявам се, че трябваше да махна имената и да ги загрозя.

* 20140312_110815.jpg (70.55 KB, 667x500 - видяно 363 пъти.)
Активен
jimj
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #117 -: март 12, 2014, 11:52:17 »

Браво Lorenna, чудесна идея за кибритчетата и много добре са станали с опаковката  Bravo
Активен
vilinki
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #118 -: март 12, 2014, 13:32:49 »

Lorenna, много оригинална идея и много добре се е получила smile Браво  Bravo
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425

« Отговор #119 -: март 12, 2014, 13:56:16 »

момичета супер много информация поех,и вече не знам къде да си задам въпросите,някой от вас правила ли си е  керамични фигурки сама за гостите и ако да от къде закупи материалите smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: