Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 22:45:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 13 част  (Прочетена 175901 пъти)

mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #90 -: февруари 04, 2014, 15:06:05 »

Уау Принцес,много ме е яд че не съм ги видяла за моята сватба,аз тогава ги купих на 90ст с мед вътре,украсата ми излеза към 30 лева Oh my ...,офертата която си пуснала е страхотна:))
Активен
Mashi
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #91 -: февруари 05, 2014, 00:44:11 »

Наистина е страхотна оферта! А има и празни бурканчета! Безкрайно благодаря!  give_rose
Активен
bulka93
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #92 -: февруари 06, 2014, 23:28:27 »

Нашите подаръчета ще са бели слончета за късмет,като на всяко ще има тюлена панделка в бордо и етикетче с нашите имена и датата на сватбата smile
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: февруари 09, 2014, 12:43:28 »

Момичета, спрях се на една от идеите ви за подаръчета  yahoo. Свекърва ми като вдигна ръце и като каза, аз искам да си поздравим гостите girl_impossible - добре де, приех го, но ми се искаше да е нещо сладурско. Обмисляхме варианти за магнитчета, някакви фигурка... Но както казах, тук намерих страхотна идея. Медчетата в онези малки симпатични бурканчета и бутилчици с ракия. Това добре, с ваша помощ успях да намеря и едното и другото. Сега обаче имам питане за онези панделки с имената ви и датата, с които ги декорирате. Къде може да се намери такова нещо за изработка? Мисля, че са идеално допълнение към подаръчето, остава страхотен спомен. Само да вметна от Русе съм.
Активен
slynchogled
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #94 -: февруари 13, 2014, 13:03:32 »

Ние май ще я пропуснем тази част. В крайна сметка, като си говорихме с милото, стигнахме до следния извод - какъв по - хубав спомен от това, че са били на деня там с нас. По една снимка ще си направим и готово smile  tease
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: февруари 13, 2014, 13:47:45 »

Аз бях подготвила подаръци за гостите, които не се различаваха с нещо особено, бяла подложка във формата на цвете, вътре няколко бели, захаросани бадема, опаковано в тюл, със сърчице с надпис с имената ни и датата на сватбата. Наистина нищо особено, но доста изискано стоеше на масите и се допълваше отлично със стила на украсата.
Гостите обаче бяха трогнати и впечатлени от другия ни подарък, който им давахме при поздравленията с гостите. Понеже въпреки, че много не ни допадаше като вариант, се спряхме на класическия вариант с наздравицата и получаването на подаръците, решихме ние получаваме нещо и даваме  нещо в замяна.
Това което подарявахме, беше снимка от фотосесията ни по-рано през деня, залепена върху подложка, отваряше се като картичка, снимката отляво, отдясно послание, с което им благодарим, че са споделили деня и имаше и стихотворение и отново датата на сватбата и имената ни.
Освен това всички гости имаха снимка от сватбата ни.
Активен
anichka7
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #96 -: февруари 16, 2014, 20:53:20 »

Момичета, от доста време ми се върти из главата идеята за сукулент/мини-кактус, като подарък за гостите. Смятате ли, че е подходящо и особено за мъжете-гости?  Освен това, дали ще открия по-приемливи цени на българския пазар.

http://www.etsy.com/listing/178381884/two-wedding-succulent-sample-in-its-2?ref=shop_home_active_1
Активен
lunna
Новак
*

« Отговор #97 -: февруари 19, 2014, 18:19:32 »

Аз избрах магнитчета за хладилник с карикатура младоженци. С текст една мисъл и датата на сватбата. Много си ги харесвам и се надявам гостите ни също да ги харесат.
Активен
nelieli
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #98 -: февруари 20, 2014, 23:33:58 »

Бях на една сватба, на която подаряваха магнити, с карикатури, но техните. Супер бяха!
Мисля че да ти направят карикатура, цветна и компютърна е 130.00 лв.
Активен
lunna
Новак
*

« Отговор #99 -: февруари 21, 2014, 12:43:06 »

Моите са 80 броя и са под 100 лв.
Активен
vilinki
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #100 -: февруари 24, 2014, 13:34:22 »

И аз да се включа с моите подаръчета. Реших да са магнитчета за хладилник, но изработени лично от мен. Към всеки магнит ще има завързано с пандела отделно картонче, на което ще пише различна мисъл за любовта, а отзад нашите имена и датата.
За материал използвах глина, а отгоре принтовете ги направих с различни печати. Още не съм решила как точно ще ги давам и кой от всичките ще е модела. Най-вероятно ще са пред всеки на масата. И аз не знам. Не мога да си избистря още идеята. А ето и снимки на пробите smile
« Последна редакция: февруари 24, 2014, 13:36:07 от vilinki » Активен
kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #101 -: февруари 24, 2014, 18:15:45 »

Ние се спряхме на сватбени шоколадчета, с индивидуално послание изработени с мотива на поканите, номерата за масите, разпределително табло и други. Много сладурско изглежда на пръв поглед.Като станат готови дано да са още по-хубави.
Активен
lunna
Новак
*

« Отговор #102 -: февруари 24, 2014, 23:02:12 »

С ваша карикатура?
От къде толкова евтини магнити?!

Ще ти пиша на лични сайта. Обаче не е с наша карикатура.
Аз не бих сложила на хладилника си някакви хора (било то и приятели), дори и да е тяхна карикатура.
« Последна редакция: февруари 24, 2014, 23:07:52 от lunna » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 24, 2014, 23:49:17 »

vilinki много оригинално, аз съм пристрастна към ръчно правените подаръчета от глина, аз самата правих такива. Всички варианти ми харесват и те съветвам да ги опаковаш и поставиш на масите, когато гостите седнат ще им стане приятно  good
Активен
dementia
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #104 -: февруари 28, 2014, 19:22:15 »

Здравейте момичета!И аз се записвам да следя темата,че вече взех да мисля сериозно за подаръчета и всеки път като седна да чета темата си променям идеята за тях.За сега обмислям да подарим наша снимка от фотосесията,като предварително подготвим картонена рамка с нашите имана и датата на сватбата. След като прочетох вашите идеи ми хареса и това да има някакъв текст на гърба на импровизирана рамка, но не знам какво точно да пише.Ако някой е виждал такива рамки някъде ще съм благодарна да ми каже къде и да споделите какво мислите!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: