Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 18, 2025, 21:58:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица на милостивия ноември 4.11-10.11.2013 г.
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица на милостивия ноември 4.11-10.11.2013 г. (Прочетена 23121 пъти)
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
Re:Седмица на милостивия ноември 4.11-10.11.2013 г.
«
Отговор #15 -:
ноември 07, 2013, 09:28:54 »
търся темата всичко за кумовете,но нещо не я откривам тук.. моля за помощ!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #16 -:
ноември 07, 2013, 10:12:21 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,34534.375.html
ето я
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
ноември 07, 2013, 10:13:13 »
Добро утро
Наистина ни опустя темичката. Предполагам, че и аз скоро няма да имам възможността да я посещавам редовно и ще ми е много мъчно за вас. Надявам се да мога поне да ви чета ако не друго.
pandapanda
, на този етап съм преустановила гледането на каквито и да е "зарибявки". По едно време се бях загледала в Бг сериалите, но и те ми доскучаха бързо. Голям фен съм на Game of thrones, но последния сезон още не е излязъл, така че и него не мога да гледам. А за реалитита, от време на време хващам X Factor и си го гледам с интерес, предимно заради музикалната част. Когато става въпрос за смс-и и номинации превключвам канала, че е досадно
Черпя кафенце, за все още не пилите
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #18 -:
ноември 07, 2013, 10:14:10 »
Здравейте и от мен! Досега не съм се включвала по темите, но все от някъде се започва:).
Относно сериалите много ми допадат "Дървото на живота", "Секс, лъжи и ТВ" и "Столичани в повече", но рекламите ме изнервят изключително много и затова понякога предпочитам да си свалям филмите след това от интернет, защото там няма реклами:).
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #19 -:
ноември 07, 2013, 10:15:31 »
Ей, панди готина тема.
Аз гледам доста сериали- някой ги гледам сама, защото патето ми ги намира за глупави /дневниците на вампира, древните и как се запознах с майка ви/, а CSI, criminal minds
/изведнъж им забравих имената на български/
, Хавай 5-0 и столичани в повече си ги гледаме вечер заедно.
С нетърпение чакам да почне игра на тронове, Ханибал и Шерлок.
А аз с риск да стана досадна и да ми скарате, искам пак да попитам- има ли желаещи да си разменяме подаръци за Коледа, както беше за Великден? Беше много готино и ми се ще пак да участвам в нещо подобно!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #20 -:
ноември 07, 2013, 10:16:27 »
Пандичка
, напоследък само се води, че гледам тв. Пускам нещо да ми говори, но хич не се заглеждам. Лично аз много обичам дисни канала. Има много хубави филмчета там и много се забавлява. Риалити формати не харесвам... вече ако простотията е много голяма и няма какво друго да се гледа може.
Днес слънчо пак се показа. Аз имам нужда или от една ободряваща разходка / за жалост в Плевен няма с кого / или от един мноооого дълъг сън / който пак е невъзможен / .
Ем
не чети, а се включвай
Свекърва нещо ми липсва , къде се скри?
Ах изпреварихте ме
после ще дочета
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #21 -:
ноември 07, 2013, 10:34:15 »
и аз най накрая да се добера то темичката
толкова ми беше стресираща тази седмица но мина
Пандичке
не ме почвай на любимата ми тема
нали знаеш че гледам в момента 49 сериала
От риалитита най любими са ми : Teen Mom(1,2,3) и естествено Keeping up with the Kardashians толкова са Junk ама както съм казвала преди ми хранят самочувствието
Иначе аз и преди ви го препоръчах за мен най-добрия сериал който съм гледала напоследък е : Downton Abbey
http://www.imdb.com/title/tt1606375/
Толкова е разкошен и емоционален този сериал че ти се приисква да влезнеш в този свят. Англичаните доказаха че наистина имат страхотни актьори, а участието на Маги Смит го прави още по велико и забавно
Свекърва
май е на почивка, някъде на топличко
като се върне ще разберем
Еми
и аз се присъединявам към твоя ПМС клуб
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
ноември 07, 2013, 11:15:50 »
Знаех си, че така ще ви накарам да се разбъбрите
AliTia
, аз също гледам X factor. Аз съм пълен музикален инвалид и прекланям пред хора с музикален талант.
ratatui
, завиждам ти, че с Патето имате общи сериал. Единствените сериали, които Пандето следи са Шампионска лига, Premier League, La Liga, Сериа А и т.н.
Миши
и аз много харесвам Disney Channel
Така се зарибих по разни тийнейджърски сериали.
mariola85
тъкмо теб чаках да се разпишеш
Teen Mom и аз го гледам, за да си повдигам самочувствието, радвам се, че не съм единствена. А на Downton Abbey отдавна му се каня и щом експерт като теб ми го препоръчва веднага го свалям. А и съм на вълна английски сериали, така че идеално се вписва.
Напоследък не подкрепям българските сериали - много са им дълги сериите и като изпуснеш 3 после ти трябва половин ден да наваксаш. Чакам Революция Z с нетърпение обаче (нали става дума за тийнейджъри
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #23 -:
ноември 07, 2013, 11:34:28 »
Здравейте от мен!Този път и аз се включвам,че много интересна тема сте подхванали.Аз много обичам да гледам сериали и филми,но напоследък нямам толкова време.В момента следя "Дневниците на вампира","Столичани в повече" и турският "Огледален свят" (колкото и да звучи глупаво,но на мен ми е интересен,като приказка е).Иначе от останалите любими са ми "Анатомията на Грей","Отчаяни съпруги","Тайният кръг".Единственият сериал,който следяхме заедно с моя мъж беше "Спартак".Зарибих се покрай него,макар че сцените с кървищата не ми бяха много любими.
А относно разменянето на подаръци за Коледа съм ЗА.Тази година ще се включа с удоволствие,даже чаках някой да повдигне въпроса
.
Приятен ден на всички!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #24 -:
ноември 07, 2013, 12:09:43 »
Панди, шампионската е класика и ние я гледаме, даже често си каним гости, за да гледаме мачовете. Особено като играе моя любим отбор, мачовете не се пропускат!
Ради, супер че има и други които искат да си разменяме подаръци за Коледа. Остава само да наберем още поддръжници и да организираме нещата. Аз съм готова да помогна както мога.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #25 -:
ноември 07, 2013, 12:52:33 »
аз гледам по TLC- предаванията за мода, за сватби и за готвене гледам 24 Kitchen канала. Иначе Огледален свят ме измъчва, защото харесвам актьорите, но не и тъпанарската роля на овца, която са дали на главната героиня. 1001 нощ гледам късно вечер. май е това.
вип брадър тази година е много тъп.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
ноември 07, 2013, 14:23:16 »
Привееет!
Наистина е странно, че всички ни обзема една летаргия и спираме да пишем, а само чакаме да прочетем нещо интересно из форума, а то няма откъде да се появи, ако не си го напишем ние самите
Панди
, веднага си отварям онлайн календара със сериалите и ще ти кажа какво гледам или се опитвам да следя, тъй като не винаги ми остава достатъчно време за гледане напоследък:
The Newsroom, Parenthood (невероятен и все по-добър става), The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, The X Factor (UK, US), Homeland, The Walking Dead, New Girl, American Horror Story, Modern Family, Pretty Little Liars, Shameless, Game of Thrones, Mad Men.
Повечето от тях ги следим заедно с ММ като изключим ориентираните към предимно дамска аудитиория като Тhe Vampire Dairies, Pretty Little Liars и т.н. А иначе редовно следим всички мачове на Ливърпул и от висшата лига и от купата на Англия и изобщо, където играят, защото по странни стечения на обстоятелствата и на двама ни това е любимият футболен отбор. И шампионска лига гледаме понякога също заедно и с приятели
А,
Мариолкааа
, все забравям да изтегля тоя сериал, който си ми препоръчала открай време... не знам кога ще му дойде времето да го пробваме, но не пречи да го имам в наличност
M, за тиквата - не знам какво да ти кажа, ти доста неща си изпробвала, дори мисля да заимствам някои от тях, защото тиквата е изключително полезна и особено за този период на настинки и грип е страхотна! Досега правих само кремсупа с тиква и джинджифил и беше страхотна!
«
Последна редакция: ноември 07, 2013, 14:32:38 от scilla
»
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #27 -:
ноември 07, 2013, 14:33:10 »
aз ман май-често си гледам Desperate Housewives, но иначе си имам Everybody Loves Raymond и Friends свалени и си ги гледам от време на време. Sex & the City много го гледах също, а сега в ММ понякога гледаме и Случаите на Поаро и Cold Cases. Toй все се опитва да почнем заедно да гледаме Homeland, но аз все заспивам (той си го сваля и така го гледа). Хубав ли е наистина?
Преди изгледахме Рим и Тюдорите в рамките на две седмици и с този интензитет доста ми бяха повлияли.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
ноември 07, 2013, 14:36:56 »
Homeland си го гледам сама също, мм много не си пада по тоя тип сериали. На мен лично си ми харесва много и си го гледам с интерес всеки път
Но, М, ти щом харесваш Desperate Housewives (които вече свършиха), може да пробваш Parenthood - това е сериал за човешките взаимоотношения и като цяло много може да се научи от него за хората, които сега започват да градят семейства
Силно го препоръчвам на всички тук!
«
Последна редакция: ноември 07, 2013, 15:04:20 от scilla
»
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
ноември 07, 2013, 15:33:42 »
Здравейте момичета, аз редовничко си ви чета, но напоследък не пиша много из форума като цяло. Дето вика Scilla, някаква летаргия и мен е обхванала май.
Сега ми стана интересно със сериалите. Аз по принцип не обичам да гледам сериали, може би и защото нямам време за това, тъй като от 5 години всяка свободна от учене секунда предпочитам да я прекарам навън, със съпруга и/или приятели, правейки и предприемайки хиляди различни активитети. Рядко се задържаме в къщи в "официалното" свободно време, мн активни хора сме и двамата и не ни свърта дълго ма едно място.
Но сега няколко състуденти дълбоко ми препоръчаха "Breaking Bad".
Реших да си го сваля и започнах да го гледам преди две седмици и просто... настръхващ е, води се криминална драма, но е толкова жестоко направен просто супер увличащ и интересен сюжет, макар и доста тежък и оставящ те задълго замислен върху живота и важните неща в него. Препоръчвам го!
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица на милостивия ноември 4.11-10.11.2013 г.
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден