Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 17:11:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118399 пъти)

malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #285 -: април 07, 2014, 10:17:27 »

Здравейте момичета, темичката с това тримесечие винаги ще си остане любима за мен. Вчера след дълго отсъствие от форума надникнах  Girl_hide и какво да видя - останах много щастливо изненадана  badgirl
Пожелавам Ви на всички спокойни и щастливи оставащи до раждането дни, здравички, спокойни и усмихнати бебчета.
Лени, а новината за вашата госпожица .... много се радвам за Вас  heart. Стискам палчета всичко да мине бързо и по най-добрия начин.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #286 -: април 08, 2014, 08:06:20 »

Лени, стискам ти палци всичко да мине леко give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #287 -: април 08, 2014, 11:19:10 »

Лени, и аз ти пожелавам всичко да мине леко и спокойно  smile Ще те чакаме да се включваш и преди, и след появата на дребосъчката  smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 08, 2014, 15:01:03 »

Лени, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане  Good luck !
svetla_ety, много си красива пу пу

Дойде и ред на нашата тема да се отчете!  yahoo yahoo yahoo
Пожелавам ви/си най-усмихнатите и здрави бебчета, най-лекото раждане и най-бързото възстановяване! Много мина, малко остана, но на финала вярвам, че ще се отчетем подобаващо  blum

Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: април 08, 2014, 15:40:50 »

Благодаря ви много  Girl_hide , и аз се надявам всичко да мине леко и бързо като първия път smile
Усилено пера и гладя и говоря на беба да си постои още малко, че да успея с всичко  tease Трябва едно малко разместване да направим в спалнята , абе голямо мотане тоя път  blush
Спокойни дни и на вас до финала  smile
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #290 -: април 08, 2014, 22:19:41 »

Здравейте и ние сме готови с всичко,само чакаме бебко да се появи.Успех и леко раждане на вси
чки. yahoo
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: април 11, 2014, 10:31:04 »

leni_beni_, Kassi стискаме ви палци за леко и безпроблемно раждане, както и на всички останали, че някой може да ни изненада и да превари smile
Благодаря на всички за компилментите - аз не се удобрявам съвсем - много качих последния месец, а козунаците тепърва ме чакат - дано не подобря рекорда си от миналия път- 80 кг  tease  От вчера съм в еуфория - пристигна ни количката и е по - хубава от очакванията ми. Каката побърза да я пробва - не знам къде ще я съхранявам 2 месеца още  crazy. Днес бях на преглед - бебка е по - хоризонтално, но още не се е завъртяла, но аз съм решила, че до последната минута ще я чакам и ще  се надявам да се намести. Вече е 1500 гр. - двойно от миналия месец и си е наваксала изоставането. Другата седмица ми е последна на работа и нямам търпение да си почина вече  danceg
Прегръдки на всички тумбачета!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: април 15, 2014, 17:09:36 »

Здравейте, включвам се от болницата да се похваля, че на 13 април в 2:40 ч сутринта се роди Рада  smile тежи 3250 гр и е 50 см. Утре ще ни изписват вече. Добре сме и двете .
Някои от вас знаят за първото ми прекрасно раждане, но това беше направо върха  tease Мисля да разкажа в темичката на баткото  smile
Целувки от нас и леко раждане на всички   smile
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: април 15, 2014, 18:08:31 »

Лени, честита ви втора радост, много се зарадвах на новината smile
Да ви е жива и здрава малката Рада, и много да ви радва. А баткото много да ти помага.
Чакам подрабности в темата на Никола.
п.п момичета извинявайте, че ви се намесвам в темата. Лека бременност на всички  give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #294 -: април 15, 2014, 18:35:06 »

leni_beni_, честита ти бяла Рада! Да е хубава и работна като момата, на която е посветена една от най- известните народни песни! Като името си, нека среща винаги радост, да ви е здравичка и много щастлива! heart heart heart
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #295 -: април 16, 2014, 10:05:26 »

Лени, да ви е жива и здрава малката принцеса и да има много късмет!
Прочетох в темичката ти за раждането и направо щях да падна, радвам се, че така бързо и лесно е минало!

Аз вчера бях на лекар, според ехографа беб е малко над 2800, дано да изчака да мине Великден и тогава да се роди.
Иначе ходих на курс за раждане и там обясняваха разни неща, уж как да сме спокойни и подготвени, надявам се да мога да спазя препоръките blum
Как сте  вие момичета?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #296 -: април 16, 2014, 11:25:17 »

Първото малко пролетно цветенце се появи  smile Честито, Лени  give_rose

Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 16, 2014, 13:34:47 »

Лени, честито второ щастие  heart
Да ви е жива и здрава, много послушна и усмихната малката Рада! На теб ти желая бързо възстановяване!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 17, 2014, 09:04:10 »

Ехааа има вече бебе в темичката  Bravo Честита дъщеричка, Лени! Много радост и щастие да донесе в семийството!
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #299 -: април 18, 2014, 14:42:08 »

Здравейте и от нас малко със закъснение но и ние вече сме четирима.На 9 Април в 22:40се роди нашата втора голяма радост  Георги 3170 гр. 50 см.  Отдавна сме си вкъщи просто не ми е останало време да пиша.Честито и на Лени.Да ви е жива и здрава и много радост да ви носят  с баткото.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: