Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 22:28:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 118430 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #255 -:
февруари 11, 2014, 15:28:29 »
От опит мога да кажа, че количките с две дръжки са доста неудобни в дадени ситуации/даже в повечето/. Просто често с едната ръка се налага да напривш нащо, а този тип колични изискавт да се бута с две.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #256 -:
февруари 11, 2014, 15:42:20 »
АВС е с една цяла, само имитира, че са две
3-Тес е и в моя списък с набелязани колички, но с тази шарка. Много познати са доволни от тях.
Фийбс, добре ме подсещаш.
Уж щях да ям тахан с мед, но сега ще го включа в менюто.
abc-design-3-tec-multicolor-.jpg
(41.37 KB, 600x600 - видяно 231 пъти.)
«
Последна редакция: февруари 11, 2014, 15:48:10 от Mrs.™
»
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #257 -:
февруари 11, 2014, 23:44:55 »
Съгласна съм с Пънк, що се отнася до тежки комбинирани колички.
Иначе летните с две дръжки са ок.
Аз ви предлагам да разгледате количките Еспиро. Много съм доволна.
http://xn--h1aaebdr9d.com/
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #258 -:
февруари 12, 2014, 08:57:03 »
Здравейте, момичета
На мен ми изписаха желязо също, превантивно засега през един ден, и мнооого месо, защото от изследванията се оказа, че ми е паднало желязото. Явно при почри всички се получава.
Иначе за количките, нашата е Safety 1st Roadmaster,много лека и маневрена. Комплект от 2те коша и кош за кола за новородени.
Аз трябва да си купя чанта за количката, ама не ми се иска да взимам от тези типичните, за количка, а нещо по-компактно и сега съм в оглеждане.
Лили, на феталната не го ли видяха бебето какво е? И нашето така не искаше да се покаже, но на ФМ го видяха.
Иначе след прегледа вчера, когато ми изписаха желязо поне разбрахме, че човечко пак е с главата нагоре, след като си се беше обърнал и тези 1 кг.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
февруари 12, 2014, 15:41:21 »
Много хубави изглеждат на снимките количките, но не ви ли притеснява, че са тежички.. 13,6кг хич не са малко.
Аз за сега заглеждам Jane Muum, струват ми се хубави, а и във Варна са много популярни. Честно казано не съм обикаляла да бутам още, имам време.
За мен е важно да е с една дръжка, с големи гуми, предпочитам да не са надуваеми, да е лека и да е висока. Аз доста съм расла и такава трябва да търся.
Alleksia
, за сега съм била само на 1ва ФМ в 13та седмица и тогава доц.Балев ми каза момче на 90%. Моя лекар 2 пъти ми каза 90% момиче, не знам как ги измислят тези проценти, или се вижда или не?!?
Сега събота съм на 2ра ФМ и тогава вече трябва да го видим, хем на 4Д ще е този път, ха дано
Активен
veseto_87
«
Отговор #260 -:
февруари 12, 2014, 18:12:53 »
Аз мога да кажа, че и моята е толкова, но не се усеща на бутане. Супер маневрена и удобна. Тежестта идва от надуваемите гуми, но оттам и удобството. Пък и количката е предимно за бутане, нали. Не за носене на гръб.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #261 -:
февруари 12, 2014, 19:10:43 »
Аз мисля, че килограмите са важна опция. Всичко зависи какви са условията за живеене, ползва ли се асансьор, колко често се транспортира с кола, защото там сгъването и вдигането са си грижа, какви са маршрутите, по които се бута, понеже за свободни разходки ок, ти си избираш маршрута, може и да не минаваш оттам, където не можеш да минеш с количката само бутайки я, но когато трябва да се свърши някоя задача и да се мине по задължителен маршрут, няма няма, минаваш.
Не е лошо да се застрахова човек с по-малко кг, защото понякога обстоятелствата се променят. Аз например като си избирах количка живеех в апартамент, в който се влизаше директно от улицата, качваш се две стъпала и си вкъщи, количката ми беше тежка, но се справях, имах си система. Година и половина по-късно се преместихме на място, където живеехме на третия етаж и нямахме асансьор, наложи се да купувам друга количка, с тази ми беше невъзможно да се кача, при това на ръце с детето.
Така че момичета, понякога се налага да носим количките на гръб, всеки ден по няколко пъти.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
февруари 12, 2014, 21:07:37 »
Лили, вероятно сега ще ви кажат, аз ходих само на втората и тогава ни казаха. Ще удържиш още 2 дни
, но те разбирам и аз нямах търпение
Колкото до тежината на количката, не знам нашата колко е. Така или иначе, за мен е удобна, пробвала съм я и за мен е идеална. За вдигането - сега имаме асансьор, а ако няма, ще измисля къде да я държа, но няма да я качвам по стълбите. За мен е по-важно да е лесно сгъваема и да заема малко място в багажника на колата, както и да е лека за бутане и маневрена.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #263 -:
февруари 12, 2014, 21:51:38 »
Аз съм ЗА ABC Design
Моята е такава, само че не 3Tec, а Condor и съм супер доволна
Тежестта на количката не ме притеснява, дори напротив, усещам я по-стабилна. Бутала съм и по-леки колички и триколки - сториха ми се по-нестабилни. Jane Muum също са много добри, но са доста по-различни от ABC някак по-малки са
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #264 -:
февруари 13, 2014, 10:54:27 »
Здравейте мамчета! След прекаран вирус последните 2 седмици, вече се връщам към нормалния ритъм. Тежко го прекарах - ужасно кашлям все още и съм само на инхалации, но късно открих с какво да се инхалирам, че да ми помага
. Имам новини и при мен - чакам втора дъщеричка
Имах надежда да е момче този път, но сега като казаха и свиквам с тази мисъл и се радвам. Тъкмо си имаме много неща от каката. Някак ми се искаше да купувам сини дрешки, но и още рокли ще ме радват
Бебето върви почти седмица по - малко и вероятния термин е 23-ти , а не 17-ти юни . И каката я преносих 3 дни - явно при мен е така
. За покупките - активно оглеждах колички, но сега си мисля, че и със старата си ще изкарам - тя е по- обикновена Чиполино, но пък си е в отлично състояние... Само сместването на второ дете у дома е проблем - спанята ни е една и е тясна и каката няма къде да я сложим, затова вероятно ще си развалим спалнята и ще сложим легло за нея, което има издърпване на друго легло отдолу и така ще спя и аз там докато поотрасне малката
Вече много активно усещам движенията на бебето - малко късно почнаха, но сега мира няма вечер като легна и се чудя защо ми беше да се притеснявам преди това, че не усещам
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
февруари 13, 2014, 11:00:54 »
svetla_ety
честита девойка! Има голямо предимство да имаш еднополови дечица - ще си играят повече, твърде вероятно е да са по-близки, можеш да ползваш всичко от другото детенце и т.н. И аз много исках да имам две момчета, но съдбата е отредила друго. Важно е да са ни живи и здрави дечицата, а ние ще си ги обичаме независимо от пола.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #266 -:
февруари 13, 2014, 11:16:54 »
svetla_ety , честит
!
Моето желание е било винаги или две момчета и на късни години-девойка или само девойка.
Да са живи и здрави, това е важното.
Lillly, и Jane гледам, но исках да е 2 в 1, обаче коша за новородено който става на кошница за кола ме притеснява, че ми изглежда тесен. Някой има ли го и тесен ли е? Накрая май и ще взема или 3Тес или едно Mutsy - 3 в 1, колкото и да ми се иска е по-компактна и да не носим и кош и кошница при пътуване.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #267 -:
февруари 13, 2014, 12:34:55 »
Здравейте,
позволявам си да пиша във вашата тема, за да споделя мнение за Jane muum i nomad.
Аз съм с номад и коша за новородено, който се трансф.в стол е тесен и къс
Михаела е на 4 месеца и половина и вече й е тесничко ( дори забелязах, че крачетата й се опират вече). Хубавото е, че е изолиран добре и се повдига позицията на гръбето, което вече вдигнах, защото не иска да лежи вече. Да не говорим колко тежи
.
На Муум-а е по- тесен коша от номад-а- имам впечатления от моя близка, която е с нея.
Като проходимост обаче е много добра- много съм доволна.
«
Последна редакция: февруари 13, 2014, 12:36:49 от irena_popova
»
Активен
leni_beni_
«
Отговор #268 -:
февруари 13, 2014, 13:46:55 »
Светле, честити розови гащи
Аз винаги съм искала момче и момиче , бях сигурна че такива деца ще имам
Количка и ние нямаме още. За мен е важно да е лека, защото аз само с количката няма как да изляза от вкъщи. Трябва да изляза с колата първо, което значи поне 2 пъти да я тикам в багажника .
Имам договорка с една приятелка да купя нейното Куини, заедно с кош за кола на Макси кози. Нейното дете скоро ще стане на 1 година и ще ползва друга количка , лятна . Скоро не сме говорили сериозно де....май е време
Аз утре съм на консултация. Дано вече се е разположила главично малката, че предния път беше седалищно, а минах 30 седмица .
Активен
veseto_87
«
Отговор #269 -:
февруари 13, 2014, 15:09:19 »
Аз съм съгласна с Иренка за Джейн-а.
А за децата. Искам 3. Още едно момче след 2-3 години. И след още 5-6 още едно. Каквото дойде.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...