Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 22:38:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118439 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 04, 2014, 12:13:41 »

Момичета, по-добре АБ отколкото да държите вирусите в организма ви. Моето мнение е, че сте направили нужното и не трябва да го мислите.  Friend
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 04, 2014, 13:05:03 »

Не са чак толкова страшни АБ.Нали се прави антибиограма или се избира АБ ,така че да е такъв ,който не преминава през плацентата.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #242 -: февруари 04, 2014, 14:36:17 »

Аз също пих антибиотик декември месец мисля ,че беше Оспексин. Нямах температура, но имах ужасни хрипове и кашлица.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #243 -: февруари 07, 2014, 09:10:19 »

Как сте, момичета give_rose
Напредвате ли с покупките?

Аз не съм се мяркала много, защото ми се налага да поработва повече тези 2 седмици и особено тази се прибирам много късно sad

Аз се записах на еднократните обучения на клиниката, където ще раждам, за раждане, кърмене, разни парентинг съвети и тур на болницата. Купих си една книга за бебета и деца до 2 години и сега почвам да чета.

Чакам с нетърпение другата седмица лекаря да видим бебо и да ми види изследванията.

Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 07, 2014, 09:42:05 »

Добре съм. Coffe Другите, как сте?

Бавно, но славно напредвам с покупките. Сега сме на етап търсене на легло и количка. А от другата седмица и по-дребните неща ~ одеала, спални комплекти и т.н. ще започнем да набавяме. В темата за покупки Весето беше споделила за нейният и по него оформих официално и  моят.

И ние другата седмица сме на преглед  pullpigtails Бебчо напоследък е много активен и вече не се крие, раздава силни ритници и на мъжа ми. Понякога чак ми се  cray от болка. Но търпя, чепък има дни в които е кротък и почвам да се притеснявам и затова по-добре да рита  PUGILISM
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 07, 2014, 11:34:07 »

Добре съм и аз smile
Другата седмица съм на преглед. Много се бунтува бебка, постоянно рита, върти се, не се спира. Корема ми е все на бабуни и се разтриса  smile
За покупките - не съм почнала още. Като разгледам какво имам от баткото и от племенницата, тогава ще реша какви дрешки да купувам. От по-големите неща , ще взимам само количка .
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #246 -: февруари 07, 2014, 18:56:00 »

Радвам се, че сте добре heart

Нашето човече не фраска чак такива ритници, ама си побутва, особено вечер много се вълнува.
Миналата седмица ни донесоха всички големи неща, че и спални чувалета и разни дреболии (от племенниците ми), остават ни разни дрешки и аксесоари.
Подариха ми възглавница за бременни и кърмене, която иначе нямаше да си купя сама, но направо се родих с нея, много удобно се спи blush
Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #247 -: февруари 07, 2014, 19:12:41 »

Alleksia аз си купих такава възглавничка и на мен ми е много удобна. Ние нищо не сме купили, мисля да започна с мебелите и днес мерихме кое къде и излезе,че така както си го представях няма да стане  shok Исках да взема кошара, гардеробче и скрин, но мястото е много малко понеже трябва да ги наредим в нашата спалня. Вие имате ли отделни детски или ще са при вас тези неща, на мен ми се струва ,че само скрин няма да сабира нещата ?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #248 -: февруари 07, 2014, 19:39:18 »

Ами засега ще сложим само кошарката в нашата спалня и ще му отделя едното крило на гардероба за неговите неща, защото апартаментът ни е много малък. Дори повивалника го сложихме в дневната, просто защото в спалнята няма място.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 08, 2014, 20:12:24 »

Ние имаме голям гардероб за тях.А скрина изпразних нашия за да наредя нещата които ми трябват под ръка.Но при мен са повечко нещата.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 08, 2014, 21:38:02 »

И ние нямаме място и ще сложим само легло в спалнята. Дрехите и аксесоарите ще гу разпределя между скрина ни и един-два рафта в гардероба. Повивалникът ще седи върху леглото.
« Последна редакция: февруари 08, 2014, 21:40:14 от Mrs.™ » Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 11, 2014, 10:25:34 »

Здравейте, момичета!
Радвам се да прочета добри новини и, че вече се стягате за бебчетата.
Аз съм за началото на юни, но още нищо не съм подготвила. Нашето бебче от сега иска да ни скъса нервите, не се показва  nea Много ми е криво, че не знам пола, наистина нямам предпочитания, искам просто да знам.
Вече мога да се похваля, че имам коремче и приличам на бременна. Порасна сякаш за една седмица, много странно, явно е на периоди. Иначе е много шугаво, постоянно мърда, чак се чудя кога спи. Вече започна да ме хваща параноята, че нещо му има, ако не го усетя известно време biggrin
По повод на обзавеждането, при мен е актуална тема, тъй като ни предстои ремонт на спалнята. Нашия апартамент е доста странно измислен - 2 еднакви големи стаи (хол и спалня), малка обща баня и тоалет и малка кухня. Та, има място в спалнята и там сме замислили да сложим кошарата. Смятам да е дървена с повивалник и чекмедженца отстрани. останалите неща за бебо смятам да ги слагам по гардероби и скринове.
Много ми е интересно вие на каква количка сте се спрели?
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 11, 2014, 11:54:11 »

На конкретна количка още не съм се спряла. Единствено искам да има 'зимен' кош. Имам няколко набелязани марки - някои са с 3 колела, др с 4. Но нито една не е успяла да ме грабне и да кажа 'това е количката'.

Мина моята ЖК. Изписаха ми желязо по схема( Тот'хема)и от другия месец сигурно ще мина на хапчета. Бебчо расте и все още не се е обърнал. Пак не попитах колко кг е.  pleasantry Нали все чакам да кажат, че всичко му е наред и изключвам да питам за подробности. Единствено знам, че отговаря на следващата г.с. по размери.

Лили, дано бебчо се покаже. АГ снощи се обърка и почна да обяснява "госпожицата..., госпожицата..." и мъжа ми се притесни, че е госпожица.  funnytooth funnytooth funnytooth Бързо го успокой, че е господин и даже му показа атрибута.

И при мен го има притеснението-един ден се чудя защо рита толкова много, на др защо не рита. Имахме тъжно събитие в семейството и се бях притеснила, че се 'обаждаше' рядко и леко. Но явно усещаше и просто не е искало да ме притеснява с ритници.
« Последна редакция: февруари 11, 2014, 11:59:01 от Mrs.™ » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 11, 2014, 12:58:20 »

Наденце ,сигурно знаеш ,ама аз да кажа сусамов тахан ,мед и орехи.Това е идеалната комбинация за повишаване на хемоглобина.Три пъти на ден по една супена лъжица.Действа безотказно.
Активен
macituu
Сватбар

« Отговор #254 -: февруари 11, 2014, 15:12:38 »

Аз за сега съм се спряла на тази количка,но не съм я виждала на живо да я пробвам. Като тръгнем да търсим може и да си променя мнението и да избера нещо съвсем различно  pardon

* abc_design_3tec_limited_editon_2013_1.jpg (61.26 KB, 700x700 - видяно 267 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: