Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:17:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118673 пъти)

Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #45 -: ноември 15, 2013, 19:14:53 »

Засега си нося роклите без проблем, но си взех едни дънки с малък ластик, защото моите панталони започнаха да са ми неудобни. Иначе си ги поръчах по интернет и взеха, че ми станаха smile
Преправих си една туника, блузите ми стават, тъй че имам гардероб smile
Засега се въздържам от подобни други покупки, като нямам какво да нося, ще ходя на шопинг пак smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 15, 2013, 19:41:53 »

Аз нищо не съм купувала още, мисля да си нося моите дрехи колкото мога по-дълго. Иначе и аз съм хвърлила око на H&M и Waikiki, на достъпни цени са дрехите. Иначе клиновете и широките блузи също са доста добър вариант. Силно се надявам зимните месеци да нямам голям корем, че .. зимните дрехи са по-сложни.
При мен има друг голям проблем. Догодина е сватбата на сестра ми, а аз ще съм в края на 8мия месец, т.е. "много бременна". Някакви идеи за рокля? Шивач? Каквото и да е? Интересува ме за Варна.
кака ми бе така на сватбата на малката ми сестра -сега септември месец
беше с една рокля която е по-широка в корема
ето снимка  give_rose
http://prikachi.com/images/1/6758001Y.jpg
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: ноември 15, 2013, 22:40:23 »

Момичета, извинявайте, че пак нахлувам в темата, ама да ви споделя моя опит (разбира се, може да не го взимате под внимание) - дънките и панталоните с къс ластик могат да бъдат ужасно неудобни в един момент, защото ги правят умишлено доста стегнати. Тези с широк ластик на мен лично са ми идеални и супер удобни, даже май ще си ги нося и след това biggrin . Ето един сайт за дрехи, доставката е безплатна, имат хубави официални рокли. Аз лично предпочитам H&M де biggrin От четвърти-пети месец някъде почти нямах останали панталони/дънки, които да успея да закопчея. Иначе идват коледни намаления, може да забиете нещо от там :-)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 16, 2013, 10:42:59 »

Много хубав сайт  Bravo
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #49 -: ноември 16, 2013, 12:12:09 »

О, flyin, страхотни неща има в този сайт  smile Благодаря ти!

gucci, близначета зодия близнаци, това е комбинация  smile Със сигурност никога не знаеш с кое точно близначе в конкретното близначе ще се видиш след малко. Не ти е никак лесно, но пък да знаеш, че като порастнат ще са страхотни мъже  smile
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #50 -: ноември 19, 2013, 14:15:15 »

честито Мишел, каква хубава новина.
Лека бременност на всички дами
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: ноември 19, 2013, 16:19:24 »

Честито на всички бъдещи мами! Да ви кажа това според мен е най-хубавия период да ти се роди бебче! А за дрешките...аз много рано почнах да нося панталон за бремени понеже ми беше неудобно тъй като винаги съм имала плосък корем и извенъж се поду  smile в последстие си купих още един и това ми бяха покупките за бременността.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #52 -: ноември 21, 2013, 09:46:46 »

Аз рядко успявам да прочета нещо различно от бебешките теми, но вчера случайно попаднах на тази и много се развълнувах.
Честито мили момичета - желая ви безпроблемна и много щастлива бременност smile
Понеже видях, че говорите за дрехи - аз пазарувам от asos и бях си попълнила гардероба с 2-3 рокли и 1 панталон за бременни още в 5-тия месец. Страхотни са - нямат нищо общо с недоразуменията, които срещнах по родните магазини. Носих си ги до последно и със самочувствие smile Много често пускат и добри намления smile
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: ноември 22, 2013, 10:20:05 »

Здравейте момичета.Честито на всички бременни ,лека и прекрасна бременност ви пожелавам.И аз най-сетне намерих къде тази темичка за да се включа за втори път.Нашето бебче се очаква да е майско,но още не знаем какво ще е.И аз след едно момче( две с таткото в къщи) се надявам да изравним бройката и да плета плитки,но ще видим другата седмица.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #54 -: ноември 24, 2013, 12:28:30 »

Добре дошла, Тринити!

Как сте, момичета, скоро никой не се е поразписвал. Аз снощи борих температура, дано не ми се случва повече (а и на никой де).
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 25, 2013, 14:33:25 »

_Ezra_ , роклята е супер. Дано и аз да не наедрея много, че ще бъда много прелестна  pleasantry
flyin , много полезен сайт. Ще го разгледам обстойно. Малко ме е страх да поръчвам без да пробвам, но ако няма на къде ще се възползвам.
michelle , моя термин се пада близнак, началото на юни. Нямам никакви близнаци в обкръжението си и съответно никаква представа и впечатления относно зодията. Не, че вярвам изцяло в зодиите, но не може да се отрече, че има някой общи черти в характерите smile
Alleksia, скорошно оздравяване. Хич не ми се мисли как ще се пазим през зимата  angry

Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 25, 2013, 23:10:41 »

Ехаааа yahoo Колко съм щастлива да видя тук любими съфорумки - Алекс, Мишел, честито, милички!!! Така се радвам за вас! heart Лека и безпроблемна бременност, бъдете спокойни и позитивно настроени - това е най-важното give_rose give_rose give_rose Нямам много време да ви чета, но като мога ще хвърлям по едно оче да видя как сте girl_wink Сложете по една линийка, че да правим обратно броене Wink
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 26, 2013, 09:31:21 »

Аз имах малко премеждие . Бях в болница 3 дни  sad За щастие не беше свързано с бебо .  Претърпях лека операция, но вече всичко е наред.
Днес съм на преглед и 4Д и ще се видим с малкото човече  yahoo Ако реши да се покаже, ще пиша пак  smile
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #58 -: ноември 30, 2013, 12:13:21 »

Нещо не сме много активни в темичката  pardon
Лени, надявам се всичко да е наред с теб! Успяхте ли да видите бебо?
Аз бях на преглед миналата седмица, но не искаше да се покаже, правиха ми и трипъл тест, всичко било наред.
Пожелавам ви лека и приятна събота и неделя!
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #59 -: ноември 30, 2013, 18:04:02 »

На нас ни казаха 99%  Ashamed мома , дано да не се промени smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: