Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:30:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 118678 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: ноември 14, 2013, 10:03:02 »

Благодаря за милите пожелания! kiss2

Много се радвам, че в темата виждам любими съфорумки. Така като гледам май само моят дребен рогат добитък(нали ще е овен/телец) реши да си покаже характера и да ми разбие на пух и прах мечтите да купувам рокли tease Тъкмо обяснявах, че има шанс за момичеи то на момента реши да покаже, че няма да е както аз кажа. Но да е жив и здрав, няма да го връщаме на щъркела Victory
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: ноември 14, 2013, 12:58:28 »

Mrs.™ , и аз сега съм с такива мечти ...за рокли и панделки  blush
Но по-важното е за е живо и здраво. Ако пак е момче, поне вече имам опит  tease
Аз евентуално на 26-ти може и да знам  smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: ноември 14, 2013, 15:11:37 »

И аз благодаря за пожеланията smile
За мен още е рано да разбера пола, но нямам търпение.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: ноември 14, 2013, 16:16:40 »

Честито на бъдещите мамчета  Bravo give_rose много се радвам за вас!!!
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #34 -: ноември 14, 2013, 17:51:06 »

Здравейте,и аз да се похваля,че съм твърдо мъжка майка.Малкото и то ще е момче.Радвам се на всички мами,лека  и безпроблемна бременност на всички ни. give_rose
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #35 -: ноември 14, 2013, 19:32:31 »

Ами освен да се запиша и аз в темичката smile
Очакваме новото попълнение в семейството към 9 май smile Още не знаем дали е момиче или момче, но аз така или нямам претенции, така каквото дойде smile

Пожелавам на всички мноооого лека бременност heart
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: ноември 14, 2013, 20:00:57 »

Ехааа, то половината форум се изсипал в тази темичка с хубави новини! Честито на всички, лека бременност и само хубави емоции ви пожелавам!
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #37 -: ноември 15, 2013, 12:37:46 »

Искам да ви питам подновихте ли гардероба и от каде пазарите дрешки за бременни ? В малките градове няма магазини за такива дрехи и избора е ограничен.
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #38 -: ноември 15, 2013, 13:00:24 »

Ехааа, цял куп бебета се очертават на хоризонта.
Честито на всички бъдещи майки, леко бременеене и здрав финал  Bravo
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: ноември 15, 2013, 13:11:04 »

Искам да ви питам подновихте ли гардероба и от каде пазарите дрешки за бременни ? В малките градове няма магазини за такива дрехи и избора е ограничен.
Взех си дънки и панталон от НМ. По нататък мисля да заложа на по широки блузони/туники, които да мога да нося и после. И разбира се клинове. Но ше гледам дрехите да мога и после да ги нося и няма да прекалявам. За сега карам или с дънките или клин с есенни туники/дълги ризи, които имам от преди.
Майските бебчета май главно са си заплюли началните дати от месеца  diablo
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: ноември 15, 2013, 14:19:45 »

Аз нищо не съм купувала още, мисля да си нося моите дрехи колкото мога по-дълго. Иначе и аз съм хвърлила око на H&M и Waikiki, на достъпни цени са дрехите. Иначе клиновете и широките блузи също са доста добър вариант. Силно се надявам зимните месеци да нямам голям корем, че .. зимните дрехи са по-сложни.
При мен има друг голям проблем. Догодина е сватбата на сестра ми, а аз ще съм в края на 8мия месец, т.е. "много бременна". Някакви идеи за рокля? Шивач? Каквото и да е? Интересува ме за Варна.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #41 -: ноември 15, 2013, 15:33:10 »

Аз до сега не съм носела туники и разни по-дълги блузи все си мисля ,че с тях изглеждам по-едра. Мисля и аз да се въздаржа от много покупки понеже ми се струва ,че и след това няма да ги нося. В нашия гред няма такива магазини и ще се наложи да прескочим до някой близък мол, иначе и на мен тези две марки са ми любими.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #42 -: ноември 15, 2013, 15:55:22 »

Овенчета, теленца...като гледам повече от вас чакат по някое упорито и независимо "рогатичко"  Wink Това е чудесно! По мои впечатления хората от тези зодии порастват като стабилни и сериозни личности с необикновено богат вътрешен свят.
 Аз ще почакам да видя дали някой няма да е към чакащите близначета (зодията де Wink , дай боже да се появи и в другия смисъл такава мама).

Открай време масовата мода за бременни ме е вкарвала в тотално недоумение и потрес  angry Не знам защо е така трудно да се правят свежи дрехи, които да показват, че тези жени са също много привлекателни.
 Скоро видях в H&M хубави неща и подкрепям Mrs.™ в избора  good
 Мои познати понякога си пазаруват от сайтове извън България и са доволни. За себе си съм решила да се опитам да нося колкото може по-дълго сегашните си дрехи, а после ще търся по-големи размери от стандартните. Да видим дали ще се вместя в плановете.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: ноември 15, 2013, 16:59:03 »

Аз си имам едно овне в къщи вече ....На бебо термина е изчислен 3 дни след РД на мъжа ми . Баткото се роди 5 дни по-рано от изчисления термин по цикъл, но беше преносен (понеже съм с ранна ову). Така или иначе , живот и здраве, с баща си ще са родени в един и същ месец, с разлика от няколко дни  smile

И аз сега ходя предимно с клинове и туники. От предната бременност имам едни дънки за бременни и една риза. Друго за сега не мисля да си купувам , специално.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: ноември 15, 2013, 17:12:14 »

michelle аз си имам близначета зодия близначета-смятай колко бебета си имам вкъщи  blum smile tease
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: