Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:56:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
49
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част (Прочетена 270774 пъти)
DJ Иван Тодоров
Новак
Re:СВАТБА В БУРГАС - 14 част
«
Отговор #450 -:
март 16, 2015, 19:49:19 »
Цитат на: MagdalenaStancheva в март 16, 2015, 19:36:43
Уважаеми DJ Иван Тодоров,
Обезпечението от 950 лв. няма как да върне емоциите от сватбеното тържество на дъщеря ми, нито да компенсира негативните емоции, който й бяха причинени. В този случай случай човек трябва да замълчи с достойнство !!!
Съгласен съм, сватбата е нещо уникално, което се случва и няма как да повторим. За съжаление никой не е застрахован от токов удар и последствията от него.
Стана ми интересно какъв е случая и преди малко звъннах на въпросния оператор, за да ми разкаже за техническия проблем. Покрай проблема изкоментирахме обезщетението, което се оказа че Вие сте определили като размер. С цялото това оплакване започвам да оставам с впечатление, че търсите начин да вземете още пари ?
Поздрави
Активен
Didi1988
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #451 -:
март 16, 2015, 20:01:46 »
г-н Тодоров, бях раздвоена между двама DJ
Сега вече знам кой искам да ползвам!!!А вие UPS имате ли? За защита от токов удар
(Въпрос от съпруга ми)
ВИЕ СТЕ!
«
Последна редакция: март 16, 2015, 20:13:50 от Didi1988
»
Активен
Niki1982
Любопитен
Публикации: 41
«
Отговор #452 -:
март 16, 2015, 20:21:22 »
Хора, вие сериозно ли си правите регистрации тук, за да си изливате злобата? Мисля, че от един момент нататък доста се отклонихте от темата - сватба в Бургас. На кой какво можело да му върнат, какво не можело. Хубаво е да се каже, че е имало такъв проблем. Още по-хубаво е, че операторът ви е обезщетил. Той реално друго след това не може да направи. Моментът е неповторим, и професионално или не, той е направил от негова страна сериозен гаф, обаче нищо не може да се върне. Сега две страници да коментирате колко е лош ...Има си тема за свършената и несвършената работа. В случая и аз не виждам вина в агенцията, а не виждам и какво повече може да се направи освен обезщетението. Ако имате предложение как да ви върнат момента, го напишете тук, предложете го и на оператора и да се приключва. Такъв хубав форум има, вместо да си помагаме, вие се изпокарахте тук.
Активен
DJ Иван Тодоров
Новак
«
Отговор #453 -:
март 16, 2015, 20:27:48 »
Цитат на: Didi1988 в март 16, 2015, 20:01:46
г-н Тодоров, бях раздвоена между двама DJ
Сега вече знам кой искам да ползвам!!!А вие UPS имате ли? За защита от токов удар
(Въпрос от съпруга ми)
Здравейте Диди,
Не ходя по сватбите с UPS, но поради многобройните наводнения миналата година и потенциални проблеми с електричеството си носих агрегат за ток (специално за мъжо: Honda EU 20i)
За мен сватбата е като абитуриентски бал, няма повторение и всичко трябва да се получи от първия път. Поради тази причина съм инвестирал хиляди левове в най-скъпа и качествена техника, за да сведа техническите проблеми до минимум. Въпреки всичко все пак това е техника и винаги имам резервна апаратура като: втори лаптоп, микрофони и втори комплект активни тонколони. Поради тази причина не ходя на работа с всекидневния ми автомобил а съм инвестирал в микробус, който побира цялата техника, която не е никак малко
«
Последна редакция: март 16, 2015, 20:30:17 от DJ Иван Тодоров
»
Активен
Didi1988
Новак
«
Отговор #454 -:
март 16, 2015, 20:39:34 »
Добрее! Избрахме DJ значи,ама помогнете ми с църквата и стига с тия глупости!
Моля администраторите да обърнат внимание на госпожата и да оставят нас бъдещите булки да си помагаме взаимно в избора на ресторанти,екипи,балони,рокли ако щете и младоженци
Поздрави
До Г-н Тодоров,
"мъжо ми " се е информирал за вашата техника на сватбеното изложение
«
Последна редакция: март 16, 2015, 20:41:56 от Didi1988
»
Активен
DJ Иван Тодоров
Новак
«
Отговор #455 -:
март 16, 2015, 20:49:48 »
Цитат на: Didi1988 в март 16, 2015, 20:39:34
Добрее! Избрахме DJ значи,ама помогнете ми с църквата и стига с тия глупости!
До Г-н Тодоров,
"мъжо ми " се е информирал за вашата техника на сватбеното изложение
Обичам подготвени младоженци
А знаете ли как да си изберете диджей, тук съм написал малко по темата:
http://djivantodorov.com/275/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5/
Активен
Didi1988
Новак
«
Отговор #456 -:
март 16, 2015, 21:37:01 »
Много професионално!!!!
Активен
IvoVartanian
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #457 -:
март 17, 2015, 09:16:07 »
*** Мнението е премахнато във връзка с
пост
«
Последна редакция: март 25, 2015, 15:58:19 от Teo
»
Активен
Briliantin
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #458 -:
март 17, 2015, 12:45:38 »
*** Мнението е премахнато във връзка с
пост
«
Последна редакция: март 25, 2015, 15:10:26 от Teo
»
Активен
taratorche
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #459 -:
март 17, 2015, 14:56:55 »
Леле този форум май стана само за профита
Чест ви прави да се извините въпреки независещите от вас обстоятелства г-н Вартанян.
Всеки си има гледната точка и си я отстоява, въпреки че въпроса е приключен със споразумение и разплащане.......само не разбрахме кой кого е заплашвал де....
Надявам се спорът вече е приключен, защото аз още чакам съвет за
църкви в областта....
???
П.С. Аз лично многооооооо трудно ще се доверя на агенция, дори и препоръчана, след всичко изчетено, не знам за вас.... късмет!
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #460 -:
март 17, 2015, 15:40:42 »
Ох, много емоции, много вълнения. Жалко,че така се е получило, но в живота не всичко може да се предвиди.Аз, като майка на булка напълно разбирам как се чувстват всички. При нас също имаше пропуснати моменти и от фотографа и от видео оператора - в продължение на месеци обмислях как да аранжирам масата в дома на булката-покривка, салфетки,подноси и т.н. и накрая се оказа, че няма и една снимчица от нея, нямам и една снимка или запис от момента на обличането и подготовката на булката. В началото много се ядосвах, но вече си мисля, че никой не може да ми отнеме това което е останало в сърцето ми - цялото вълнение и всички силни емоции, които си остават скрити дълбоко в мен.
Започнах да пиша, за да отговоря на
taratorche
за църквите. Ние бяхме в кв.Сарафово / самата сватба беше в к-с Атлантис/. Църквата не е голяма, но е много хубава - ритуала, също. През септември пак там направихме кръщенката на нашия внук и беше много вълнуващо.
Активен
vartab
Ентусиаст
«
Отговор #461 -:
март 17, 2015, 16:54:09 »
Pkara, чудя се дали е традиция с булката да се записва еротичен филм? Не знам ! Аз лично нямах оператори по време на прическата, грима и обличането. Може би булките после се наслаждават на еротичните моменти. За мен е все едно да си наема оператор, след сватбата да ме снима как се събличам. То дали е обличане или събличане - все тази! Може би това са традиции, които аз не разбирам. Ама и традиции не са! В традиционния сватбен ритуал го няма - не знам , чудя се и си размишлявам на глас.
тараторче - църквата в Сарафово е вариант.
За тези които чакат да сврши ремонта на кирил и методий - няма да е скоро.
Активен
taratorche
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #462 -:
март 17, 2015, 20:55:16 »
Варта къде отиде ти с тези еротики???????
Какво му е на гримирането и някой друг кадър/снимка, където ти връзват връзки, закопчават копчета, обуват обувки или забулват?
До сега не съм гледата фото/ видео, което не започва така и е супер красиво.
Един вид се билд-ъпва и емоция и напрежение
))
Аз не съм видяла булка да се снима гола, освен в специална фотосесия с такава цел и тематика....
недей скача така на хората.
В сарафово значи препоръчвате хмм колко горе долу време продължава целия църковен ритуал?
Активен
Didi1988
Новак
«
Отговор #463 -:
март 17, 2015, 20:57:01 »
Това с еротичния филм ме разсмя,ами да отворим тема ЕРОТИКА и да качваме филмите след сватбата
По повод на агенциите,ако имате време,организирайте си сами.Аз трябва да се трудя,а и се сблъсках с много фактори които ми показаха ,че времето което ще изгубя ще е много а и много от нещата ще ми струват повече ако си ги направя или набавя сама(панделки,калъфи и знам ли оше какво).
Тъй като ние ще се женим в Сл.Бряг ,избора на църква е или Св.Богородица в Несебър или във Влас(не и знам името).
След време ,ако до тогава не ме домързи ще ви кажа и отзиви от самата сватба.
Малко ми дойде в повече от споровете и дебатите тук.Моля да гледаме позитивно и да разменяме положителни емоции
P.S. Ритуала продължавал 30-50 минути(зависило от попа)
Поздрави
«
Последна редакция: март 17, 2015, 20:59:26 от Didi1988
»
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #464 -:
март 17, 2015, 21:03:49 »
Ах, как само се е получило като се оплаквам! Нямах предвид нищо еротично за запис и снимане.Макар, че от прекрасното бельо и още по-красивата булка можеше да се получи нещо интересно за гледане след години. Исках да имам съхранен момента, в който прегърнах моето пораснало момиченце, което се
превръщаше в принцеса пред очите ми.Но стига вече с тези емоции. Успех на всички в подготовката!!!
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...