Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 18:39:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 49   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част  (Прочетена 270372 пъти)

mimizita
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #135 -: януари 16, 2014, 20:07:48 »

това за съхранението е много важно не се бях замислила а успокоихте ме с цените Bravo
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 16, 2014, 21:50:08 »

По-скъпички и горе-долу на тая цена са "Кейти Кейк ли някаква такава фирма....но аз залагам на Захарото винаги от там вземаме и сме оставали доволни и тогава не ни разочароваха около 1м по-рано капарирахме тортата а няколко дни преди деня се плаща, така че имаш време да мислиш до сватбата около 1м преди сватба общо взето трябва да си готова със почти всичко Wink :менюта бройки куверти...ще се променят много само търпение трябва да имаш  girl_wink Girl_hide
И мисли за роклята вече Wink кога от къде и т.н. да търсиш рокля в Б-с трябва да ти е последния вариант, защото нямат голямо разнообразие и цените са по-високи. Ся нз има един нов магазин не съм влизала в него защото наскоро отвори и така мислете за една разходка до Асеновград tease
Активен
dani_d
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #137 -: януари 17, 2014, 02:55:22 »

След малко заминавам да чета назад в темите, дано намеря отговор, но и вас  да попитам, ако можете да помогнете. Искам ресторант с морска гледка за около 100 човека. Не искам да е Бургас... ами по Курортите- СОЗОПОЛ, Несебър, Лозенец... куверт не повече от 45, ако е по малко по добре... идеи някакви?  Аз организирам всичко сама и от чужбина и не знам дали ще се справя, сватбата ще е 2014- Септември.
За Св. Тома край Созопол мислех, но съм 50:50.. затова събирам мнения и препоръки

Благодаря heart
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 17, 2014, 07:54:18 »

събирам мнения и препоръки

dani_d, дай ми на лични твоя имейл. Мерси!
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #139 -: януари 17, 2014, 11:36:17 »

Така като гледам,май всички са доволни от Захаро.Ние обаче мислим дали да не поръчаме от "Неделя",или от Креми,тъй като няма да сме много,а тя прави много красиви неща.
Днес майка ми ще ходи до "България",че съм харесала зала "Компас".За "Приморец" започвам да се отказвам...Определено ще погледнем и "Океан",цветово най-много ми допадат с "България" Wink
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #140 -: януари 17, 2014, 11:44:52 »

След малко заминавам да чета назад в темите, дано намеря отговор, но и вас  да попитам, ако можете да помогнете. Искам ресторант с морска гледка за около 100 човека. Не искам да е Бургас... ами по Курортите- СОЗОПОЛ, Несебър, Лозенец... куверт не повече от 45, ако е по малко по добре... идеи някакви?  Аз организирам всичко сама и от чужбина и не знам дали ще се справя, сватбата ще е 2014- Септември.
За Св. Тома край Созопол мислех, но съм 50:50.. затова събирам мнения и препоръки

Благодаря heart
Миналата есен, на 06.09,бях на сватба в Китен,в един ресторант на открито.Много евтини са били кувертите,а бащата на булката плаща спането на всички гости (150 души),по 10 лв. леглото.Ресторантът беше уникален!!!Ако искаш,пиши на лични,че да не излезе реклама good
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 17, 2014, 13:21:41 »

SummerMoon ,ако питаш мен ще ти препоръчам "Океан" поради много причини е главната е че бяхме там де:)  give_rose 1-во е новичко чистичко и персонала е страхотен, няма нижда дори от украса, но ако решиш за украса може да го направят и те това smile абе общо взето има много плюсове  good и си изкарахме страхотно
Активен
dani_d
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #142 -: януари 17, 2014, 21:01:55 »

devisil- писах ти имейл вчера, сега ти изпратих имейла си на лични Wink

Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 17, 2014, 21:11:08 »

dani_d, и аз ти писах на имейла!
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #144 -: януари 17, 2014, 22:48:12 »

SummerMoon ,ако питаш мен ще ти препоръчам "Океан" поради много причини е главната е че бяхме там де:)  give_rose 1-во е новичко чистичко и персонала е страхотен, няма нижда дори от украса, но ако решиш за украса може да го направят и те това smile абе общо взето има много плюсове  good и си изкарахме страхотно
Ще го посетя непременно,и на други места четох хубави коментари Wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 18, 2014, 16:12:28 »

Океан е много по-добре от България.  Ние също сме много доволни!
Активен
mimizita
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #146 -: януари 18, 2014, 17:09:53 »

dani_d    разполагаш с време и ако не ти пречи разстоянието до б-с  имаш много възможности има ли някой от Бг който да ти помага  моят съвет е и зависи кога септември ще ви е сватбата и като търсите хотел с ресторант е трудно защото ако има туристи ще намалите музиката в 12 затова и ние  ришихме да се женим извън сезона и другото е че хотела не може да ти обещае бройка свободни места. Виж Хотела sol nesebar palace, гранд хотел поморие  Сънсет Резорт Поморие  има и в слънчев Бряг и в Созопол Много Комлпекси с излаз на море или  се обърни към сватбент агент безпристрастен и той може да те ориентира Бих ти препоръчала агентка да ти помага с ибор на ресторант така или така после някой трябва да ти е украси масата -но ще се разровя и ще пиша  за хотели

sumer moon  бих ти препоръчала вс различно различно от зала компас Б-я виждала ли си я лично  по добре разгледай в Сарафово х-л Атлантик имат хубави зали или Океан ИЛИ Приморец. Аз ходил в Компас много е тъмна незная но всеки си има вкус

а това за китен ме заинтерисува нищо че имам ресторант ако може на лично
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #147 -: януари 18, 2014, 19:09:28 »

Мимизитка,аз първо задължително трябва да ги видя с очите си,да чуя какво ще ми предложат и чак тогава ще реша.Трябва ми място,което да се върже цветово с кафяво и розово,затова заглеждам Компаса и Океан Wink Само да ми свърши сесията и отивам на разузнаване tease
Сега ще ти пиша на лично за ресторанта в Китен,голяма реклама му направих pardon
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 18, 2014, 23:39:55 »

Писах ти на лични но и съм съгласна с мимизи Компас не е твоя ресторант нз...... спред мен и по описание на цветовете е Океан хиххихи абе без да се сърдите но х-л България е остарял комунистически ресторант и хотелл ето ся примерно дори на Космос ще го събарят и дигат наново а тая.,., нз според мен това не е за сватба ресторант по скоро за банкети, а кото искаш гостите може да ги настаниш в др хотел а да си избереш др ресторант.
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #149 -: януари 19, 2014, 07:30:17 »

Вярно е,че е комунистически sad
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 49   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: