Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:07:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 49   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част  (Прочетена 270489 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 07, 2014, 13:28:12 »

Всеки от фотографите има по няколко оферти, от които може да се избере. Съветвам ви да си набележите няколко варианта и да се срещнете с всеки от тях. Така ще усетите дали някой е човека за вас. Не можете да питате за отношение!?! Всеки възприема хората по различен начин. Ако за еди кой си някой фотограф е изключителен, за вас може да не е така - просто несъвместимост  pardon
Активен
mimizita
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #106 -: януари 07, 2014, 14:17:17 »

А това за срещите е така, трябва да се срещнеш с няколко и да видиш кой ти допада. А за няколко оферти само на мен видеото ми вадят оферти , повечето фотографи си дават цената от началото до края  и вече ако искаш допълните сватбен албум или дискови носители всеки си казва цената или са безплатни. Сватбен албум в повечето случаи е 300 лева. Но това с различни оферти за фото при мен нямаше.  Bravo
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #107 -: януари 07, 2014, 16:40:49 »

Благодаря ви за информацията.Пределно ми е ясно,че за всеки е различно.Попитах за отношение,защото не искам да се срещна с него и срещу мен да стои някакъв груб човек (примерно).Набелязала съм няколко,ще се срещна с тях и се надявам да ми допадне поне един.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #108 -: януари 07, 2014, 16:44:12 »

Защо не му пишеш й-мейл и така ще се ориентираш за цените и за стила му? Само 1 среща на живо обикновено не е достатъчна да асимилираш всичко по офертата, а и е хубаво да имаш предварително инфо, за да може на срещата да си готова с въпроси.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 08, 2014, 00:52:12 »

Честно да си кажа аз се срещнах с доста фотографи преди да се спра на някого, но понеже не разбирам особено от фотография, не знаех какво да попитам. Затова бях решила, че този, който ме предразположи към разговор и ми задържи интереса, той ще е и фотограф. Направих така, защото този човек трябва да успее да ви предразположи за снимки в деня на събитието, трябва да имате еднакви виждания за това кое е стилно, забавно, интересно... За нашите снимки искахме да са нестандартни /такова беше и мястото/, затова и фотографите, с които се видяхме на среща  отговаряха на нашите критерии за интересни фото решения. С този дълъг пост исках да ви посъветвам : момичета не отивайте предварително надъхани на срещите, оставете се изцяло на собствени усещания, защото много двойки правят грешки при избора на профита именно, защото някой друг ги препоръчва. Форума е място където да се запознаете с имената на профитата, еветуално с работата на някои от тях, а не да си създавате предварително мнение.  give_rose Отделно трябва да си зададете въпросите за цена, часове на работа, овъртайм, албуми, да споделите идеите си за място на фотосесията /евентуално тук ще разберете дали имате еднакви идеи за нещата/, задължително питайте колко време искат за фотосесията и по кое време смятат, че ще е най-подходящо /с оглед светлината/ и т.н.
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #110 -: януари 08, 2014, 11:35:31 »

Защо не му пишеш й-мейл и така ще се ориентираш за цените и за стила му? Само 1 среща на живо обикновено не е достатъчна да асимилираш всичко по офертата, а и е хубаво да имаш предварително инфо, за да може на срещата да си готова с въпроси.
Срещата няма да е една,ще идваме на порции pardon Ще взема да му пиша все пак.Аз не тръгвам с убеждение към някого,много държа на личния контакт.Ако е някакъв ръб или някой,който цяла вечер да ми сваля приятелките,няма да го бъде.Бяхме на една сватба лятото,фотографът беше просто непоносим!
Искам да ви попитам,тъй като не ми е ясно,фотосесията е само на 1 място и отнема към 30 минути?Поне с такова впечатление останах от всичко,което съм изчела.На мен ми се иска на 2 места,но явно не може,понеже времето е кът.Ужасно е това с организацията от друг град!Не знам защо така се реших crazy
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 08, 2014, 11:42:47 »

Нашата фотосесия беше 2 часа и половина и беше на едно място. Имахме идея за още едно място, но имаше други младоженци там и се отказахме. Тези неща се консултират с фотографа и с вашата програма. Ние имахме само ритуална и ресторант, т.е. без църква и имахме доста време за фотосесията. Честно казано за мен сесията беше едно от най-важните неща за деня и й отделихме достатъчно време.
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #112 -: януари 09, 2014, 16:48:01 »

Да,и на мен ми се иска повече да поработим с фотографа,защото наистина изобщо не сме фотогенични...А колкото повече снима,толкова по-голям ни е шансът да имаме поне няколко хубави снимки после Wink
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 09, 2014, 22:01:49 »

Ние пък 40 мин преди ритуала правихме снимки за да сварим хубавото време и слънцеии коетж беше с нас през целия ден! А след ритуала шмах още време за снимки на вън и после продължихме във фотото.... та около2 ч. И нещо дори шмахме сесия  +- почивките Girl_hide нямам тарпение да ги видя вече ома козаха че 1 м някъде ще чакаме... NO
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 09, 2014, 22:05:20 »

Отбелязва м че пиша от телефона и може да пиша с грешки но клавиатура та ми смесва буквите.... Извинете ме предварително но само от тел. имам време да ви следя
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #115 -: януари 10, 2014, 09:57:08 »

Не се притеснявай,всичко ти разбираме Girl_hide
Ох,вече нямам търпение да кажем на всички,защото ми мина нервната криза и сега съм щастлива yahoo Засега съм казала само на майка ми и на главната шаферка...
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 10, 2014, 12:33:15 »

да чета коментарите ти в "РОДНИНИТЕ" мйа темата беше че си имаш твоите ядове имаше и още една булка blackisback които се сблъскват с родителските мнения. И нашите мн се налагаха и обще взето бях кълбо от нерви 5м......Винаги ще ги има тези неща това е кръвта вода не става smile Само стискайте зъби обичайте се уважавайте с твоя, бъдете си упора един на друг и това е после всичко е 1 ден с родата и тем пободни , разбрах го това като мина всичко че не си е заслужавало да хвърляш нерви на вятъра, Накрая хората дори които отпаднаха като бройка не бяха приятелите а роднините!И то някой дори без да се обадят.... така че  гледайте да се забавлявате а не да обръщате внимание на чуждото мнение.Всеки е различен всеки иска да си натрапи мнението и всеки иска да му се угоди , да ама не! Това е вашия ден вашата сватба вашите гости! give_rose
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #117 -: януари 11, 2014, 07:08:18 »

Да,и аз се чудя как може да е такава лудница за единия ден,който минава и заминава!Надали някой ще забележи украсата,нито пък ще се впечатли от някакви детайли...Само дето се вманиачаваме до полуда!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 13, 2014, 20:11:51 »

ето малко да се посмеете и някой номер да откраднете за сватбата хахха
http://vbox7.com/play:ce3316953a
да ме извините ако линка е реклама lol
мн се смяхме  yahoo
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #119 -: януари 14, 2014, 10:44:03 »

Здравейте, момичета smile Моята сватба мина преди 2 години и половина и този форум (и специално темичката за Бургас) много ми помогнаха за някои неща. Сега вече започнах да изпитвам носталгия по организацията на сватбата и толкова много ми се иска да се върна пак и да изживея всичко отново  yahoo Сега ще се радвам, ако мога да помогна на някоя от вас със съвет или каквото и да било, защото сватбите са моята страст, дори обмислям варианта, един ден да си отворя собствена сватбена агенция  Bravo Прегледах темичката на бързо и ще се включа с няколко идеи. За оператор видях, че някои са препоръчали Веско Лазаров. Той беше и на нашата сватба и съм много доволна и от отношението му и от крайния продукт, препоръчвам го smile За фотограф, лятото бяхме на една сватба, където имаше много фотографи, но лично мен ме впечатли най-много Иван Славов. Той сравнително от скоро се занимава със заснемането на сватби, но снимките му са уникални просто. Не са, като повечето обикновени снимки, на тревичката с размазан фон отзад... има много по-различно виждане за нещата и разчупени идеи. Като човек е много печен и забавен, определено знае, как да отпусне младоженците и да ги накара не просто да се снимат, а да се насладят на фотоесията.  smile Някой беше писал и за времето за сватбената фотосесия. Булката тогава ми каза, че той не определя времето, но му трябват поне 2 часа, ако е повече, ще е още по-добре, защото ще може да се отиде на повече места. За него няма значение и точния брой места, съобразява се с младоженците smile Ето това е сайтът му:  http://ivanslavov.bg/ , можете да му хвърлите по едно око. За сватбена агенция, ние бяхме с Магнетик и въпреки пропуските им тогава, може да се каже, че се справиха прилично. Имаше доста неща, които ме издразниха, но сега, като се върна назад, може би не са били толкова значителни. Иначе съм чувала добри отзиви за Магнетик дей, както и за Брилянтин smile Ако мога да помогна с още нещо, насреща съм   give_rose
« Последна редакция: януари 14, 2014, 10:47:00 от grazia_m » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 49   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: