Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:38:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
49
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част (Прочетена 270675 пъти)
diliana_88
Регистриран
Публикации: 6
Re:СВАТБА В БУРГАС - 14 част
«
Отговор #60 -:
ноември 25, 2013, 15:32:20 »
Не знам...каквото и да си говорим Приморец си е Приморец. Обстановката там не може да се сравни с нито едно друго място в Бургас. Вярно,че е малко по-скъпо ,но се надявам да си заслужава. А сватбената агенция, с която работим ние е Брилянтин...за сега съм адски доволна от тях
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
ноември 25, 2013, 15:37:23 »
Цитат на: mimizita в ноември 25, 2013, 12:19:58
яна така е сега като минеш първа ще помагаш, вече си сватбен гуру
ooo да хахха аз нз явно колкото повече публикуваш толкова ти се трупат сърчица
mimozchee изпразни си кутията с писмата тъкмо се наема нещо да ти пиша хахах и изписва тоя капацитет -трий всичко ахах
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
ноември 25, 2013, 16:53:22 »
Цитат на: SummerMoon в ноември 25, 2013, 10:53:10
Благодаря ви,момичета!Много сте отзивчиви
Само да се решим по всички въпроси и ще искам помощ постоянно
твоята дата кога беше?
пишете си подписчета бе момиченцаааа забравям хихиих
Активен
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
«
Отговор #63 -:
ноември 28, 2013, 16:46:19 »
Нямаме дата все още.Мислим за септември
Активен
Iveto
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #64 -:
ноември 28, 2013, 18:11:28 »
Здравейте момичета,
И нашата сватба е другото лято и сега проучваме възможностите за изнесен ритуал. Някоя от вас има ли преки впечатления от Старата Митрополия в Несебър? Изглежда страхотно, но се чудя дали там има сянка следобеда (16 а 17 часа) юли месец. Не искам да си изпържва гостите ;-) Ще съм безкрайно благодарна, ако можете да споделите впечатления!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
ноември 28, 2013, 19:24:12 »
Добре дошла
Не се сещам Иве къде е това точно, но по добре да ти кажа да е сянка, 1)-во по хубави стават снимките без слънце и 2-ро няма да им толкова топло на гостите, квото и да е мъжете все пак са с костюми вкл и младоженеца, голям проблем е за тях, и цялото напрежение покраи сватба....накрая са вир вода
Активен
dementia
Любопитен
«
Отговор #66 -:
декември 02, 2013, 15:35:28 »
Здравейте момичета!От известно време следя темичката и най-сетне се наканих и аз да пиша Моята дата е 20 септември и за сега съм се спряла само на мястото - "България" и се чудя за DJ и фото. Предложиха ми дж Драго -понеже е познат на кума,но искам и други мнения който го е виждал в действие
Активен
RosiDi
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #67 -:
декември 02, 2013, 19:49:23 »
Zdraveite momicheta,
Nqkoi da e chuval za svatba na Fiesta? Iskam da si napravq svatbata na moreto, a izglejda Fiesta e edinstvenoto zavedenie (izkliuchvam kapanite) v takava blizost, kakvato mi se iska. Neptuk ne stava, za6toto e veche zapazen. Drugiq variant mi e Primorec, kudeto bi bilo super sushto, no ne e na otkrito, kakto si predstavqm. Fiesta ne mi haresva osobeno, no se chudih dali moje da se podredi i ukrasi taka, 4e da stane po-priqtno i da ne izglejda kato hambar....Uspqh da namerq snimki ot svatba tam, koqto izglejda ne taka, kakto az si go predstavqh. Chuvali li ste za svatbi tam?
Sushto, znaete li kakvi sa iziskvaniqta/documenti za grajdanski brak. Poneje na jiveq v Bg i veche sum jenena, se chudih dali moje da se priznae braka mi v chujbina, v Bg i da ne trqbva da podpisvame tam, a samo da go priznaqt i pak da ni napravqt iznesen brak (fiktivno ne stavalo). Nqkoi zapoznat li e?
Blaodarq predvaritelno!
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #68 -:
декември 02, 2013, 20:19:49 »
Цитат на: RosiDi в декември 02, 2013, 19:49:23
Sushto, znaete li kakvi sa iziskvaniqta/documenti za grajdanski brak. Poneje na jiveq v Bg i veche sum jenena, se chudih dali moje da se priznae braka mi v chujbina, v Bg i da ne trqbva da podpisvame tam, a samo da go priznaqt i pak da ni napravqt iznesen brak (fiktivno ne stavalo). Nqkoi zapoznat li e?
Роси, за съжаление на Фиеста не съм чувала, нито виждала да правят сватби и не мога да те посъветвам.
Но, тъй като случая ти е сходен с моя, т.е. аз също бях вече омъжена,когато правихме сватбата в България, мога да ти дам идея какво да очакваш и как могат да станат нещата.
Ще започна с това, че в България втори път не могат да ви венчаят официално. Веднъж щом си сключила граждански брак в чужбина, не ти остава нищо друго, освен да преминеш в България и то за пред гостите, с т.нар. изнесена церемония/ритуал, която/който може да включва според вашето желание присъствието на официално лице от общината, което обаче няма да изпълни същинския ритуал по сключване на брак, а ще е по-скоро приятно "театро" за пред гостите и пред самите вас, което нещо може да извърши дори водещата ви на сватбата, тъй като няма да има официално законен характер.
Когато сключиш брак в чужбина (тук не споменаваш дали е с чужденец или не, но процедурата е сходна), единственото нещо, което трябва да направиш, и от което не можеш да избягаш, е да си легализираш брака в България (по закон си задължена в следващите 6месеца да обявиш и регистрираш брака си в България, щом си български гражданин), и ще ти се издаде българско удовостоверение за граждански брак, който да ти послужи по-нататък ако трябва да сменяш документи за самоличност, при положение, че си приела фамилията на съпруга, за подмяна на шофьорска книжка и други. Като цяло, омъжила ли си се веднъж навън, в България официално не могат да ви венчат отново, но си длъжна да си регистрираш брака пред нашите служби, и да си поискаш изнесен ритуал със заплащане да ви се направи или от ритуална зала - имат си служител, който да дойде, след уговорка и заплащане, и да ви направи "театрото", или да помолиш водещ/роднина/емблематична фигура за вас двама ви/капитан или който и да е там друг, да изпълни това вместо нея. Ако имаш въпроси относно документите, които трябва да приготвиш, и процедурите, които трябва да следваш, пиши ми на лични. Поздрави и дано да съм ти била полезна!
Активен
mimizita
Ентусиаст
Публикации: 75
«
Отговор #69 -:
декември 02, 2013, 21:17:37 »
Роси ами дай някоя насока в каква близост до бургас желаеш, този ресторант фиеста в кой град е? И разкажи какво си представяш нещо на открито до морето или външна
А дементиа много добре ме подсети че ние сме април и все още се туткам и не сам запазила дж и камера. фото имам
За фотото мога да ти дам съвет Алекс студио, Росен Георгив, мен ще ме снима Тодор Вълков много ми харесаха снимките и албумите му, също ще си правим фотосесия преди това. Само да ви кажа момичета за фотото не е важен само фотографа а това което излачвате
Щастие
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #70 -:
декември 02, 2013, 21:19:21 »
Роси, не мога да ти пратя втората част от съпбщението си понеже капацитета на пощата ти тук е изчерпан! моля те, или изтрий някое съобщение, или ми дай имейл, за да ти го изпратя! Поздрави!
Активен
RosiDi
Регистриран
«
Отговор #71 -:
декември 02, 2013, 21:28:47 »
Цитат на: mimizita в декември 02, 2013, 21:17:37
Роси ами дай някоя насока в каква близост до бургас желаеш, този ресторант фиеста в кой град е? И разкажи какво си представяш нещо на открито до морето или външна
Mimizita, svatbata 6te bude v Burgas ili okolnostite, kato v Bs bi bilo idealno, za da ne trqbva da organizirame prevoz i da se pritesnqvame za piqni 6ofiori
Neptun be6e idealniq variant, za6toto e na pqsuka i na otkrito. Su6to si misleh variant i nqkoi ot barovete kato White Flight i Caribi naprimer. Tam oba4e trqbva mn podgotovka, za da stane po-svatbarsko razpolojenieto na masi i t.n. Nz dali tova ti dava predstava ot tova, koeto si me4taq az. Ob6to vzeto iskam da e neprenteciozno, lejerno, morsko, na otkrito, ako e na pqsuka 6te e nai-dobre, no i samo s gledka pak stava...No za sujalenie v Bs nqma mn izbor. Ta ako ima6 idei, dobre sa do6li.
Za sujalenie ne moga da ti dam suvet za video operator, no za Dj v Burgaska oblast dokolkoto znam Stanislav Jekov I Ivan Todorov sa nai-dobite.
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #72 -:
декември 02, 2013, 21:37:52 »
Роси, по-добре ми дай имейл, защото искам да ти изпратя нещо за Фиеста. Също и да ти кажа подробности за това, за което ти писах относно документите! Чакам!
Активен
RosiDi
Регистриран
«
Отговор #73 -:
декември 02, 2013, 21:48:43 »
Цитат на: devisil в декември 02, 2013, 21:37:52
Роси, по-добре ми дай имейл, защото искам да ти изпратя нещо за Фиеста. Също и да ти кажа подробности за това, за което ти писах относно документите! Чакам!
[email protected]
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #74 -:
декември 02, 2013, 21:55:08 »
Роси, благодаря, провери си пощата след малко, че доста дългичък имейл стана. Извинявам се предварително на модераторите за
-а!!!!!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7