Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 18:06:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 49   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част  (Прочетена 270325 пъти)

mimizita
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #30 -: ноември 16, 2013, 17:52:57 »

a tova s agenciqta mi e qsno az lichno shte iskam ot tqh samo ukrasa na masa i arka  drugoto tanciori dj foto otdelno i az shte si gi tarsq kakto torti pokani i drugi neshta , samo se nadqvam drugata sedmica da si zapazim dj i foto i video i veche da sam spokoina , za dj mislq da se sreshta s grigor traichev a za foto neznaq oshte te sa tolkova mnogo. za grim i pri4eska mi e rano oshte ,:)

Писането на кирилица е задължително!
« Последна редакция: ноември 16, 2013, 18:27:59 от fiibi_bg » Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: ноември 16, 2013, 18:40:46 »

За този дж знам добри неща на моя позната е познат работил е по кареокето. обаче за нашия който избрахме чухме по добри неща и в последствия се е оказа че е най най добрия хахха неискам да прозвучи като риклама ако искаш на лични ми риши
Активен
mimizita
Ентусиаст
**

« Отговор #32 -: ноември 17, 2013, 13:30:36 »

Аз мисля че искам да се срещна с 2-3 и да поговоря с тях смисал лично, защото аз нямам наблюдения и да си избера, другият за който чух много добри отзиви е станислав жеков много го хвалят в този форум, но  и аз да ти кажа незнам мисля че ще трябва да се видя с тях тази седмица и да го избера, всащност.Ако е удобно може да ми пишеш на лично кординати и мнение и как се подготвяте за сватбата с него какво ще пуска . И  дж смисал малко повече инфо. А ти ще искаш ли различни хора за сватбата освен стандарните smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: ноември 17, 2013, 23:08:30 »

смисъл танцьорите ли?за тия стандарти ли говориш. Ще имаме посрещане с народни танцьори после преди да играят с пилето и тортата ще правят малко преставление за кума и кумата мн добре го описаха и ще бъде мн забавно lol))
 danceg
Активен
dani_d
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #34 -: ноември 18, 2013, 01:17:44 »

Момичета, аз съм се спряла на Св,. Тома край Созопол,сватбата ще бъде Септ. 2014
Всякакви мнения ще са ми полезни, до сега не съм ходила там, не живея в Бг и трябва някак си да организирам сватбата. Много романтично ми изглежда. heart
Активен
diliana_88
Регистриран

« Отговор #35 -: ноември 18, 2013, 09:34:10 »

Хайде и аз да се присъединя към темата...Денят е 28ми юни 2014, а ресторанта - Приморец. Нещото, от което си нямам никаква идея е кой ще ни е на видеозаснемането. Моля давайте съвети и препоръки lol)
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: ноември 18, 2013, 09:54:31 »

Здравейте нови булки:).
Така за св. Тома имаше една булчица по назад в темите питай нея най добре ще ти каже как е минало всичко, но на снимките мястото наистина изглежда като по филмите , осигури и на 1-во място места за гостите защото лятото им е силен сезон.УСпех
А за дилиана_88, Приморец е страхотен 5 звезден хотел, скъпичък е но щом имате средствата и всичко браво .Но трябва да знаеш също така след 12:00 спират музиката и канят гостите ако искат да продължат в пиано бара, другото ако решиш да си внасяш нещо....ме самнява да разрешат и ми казаха също че си плащаш да внасяш.Ресторантът е превъзходен можеш и изнесен ритуал да направиш smile За видео ние сме с Иво Вартанян, фото-Гея, ДЖ- Иван Тодоров, танцьорите -от познати и се указа че момчето е от ансамбал "Странджа" които са добри и по описание на всичко което смятат да правят доста добре ще се получи Girl_hide Girl_hide нямам тарпение вече .
Добре изпитайте нещата имате достатъчно време сами да организирате всичко  girl_wink
Активен
diliana_88
Регистриран

« Отговор #37 -: ноември 18, 2013, 10:38:50 »

Като всяко място и това си има своите недостатъци, но като цяло сякаш беше най-доброто според нас. Музиката наистина я спират след 12, тъй като е сезон и не трябва да се пречи на почиващите. Но пък предлагат зала в самия хотел  за 60-70 човека, в която може да се продължи след това ,срещу определен наем.
За музиката сме си ангажирали Станислав Жеков, а за снимките - Виктор Налбантов. Агенцията работи за видео заснемането с Иво Вартанян, но не съм гледала нито един негов клип. Какво е общото впечатление от него?
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: ноември 18, 2013, 10:39:32 »

Момичета, аз съм се спряла на Св,. Тома край Созопол,сватбата ще бъде Септ. 2014
Всякакви мнения ще са ми полезни, до сега не съм ходила там, не живея в Бг и трябва някак си да организирам сватбата. Много романтично ми изглежда. heart

Здравей, Дани!
Не мога да ти изпратя лично съобщение, понеже капацитета на кутията ти във форума е изчерпан. Аз бях тази година булка през Септември месец (14.09) в Свети Тома. Моля те пиши ми имейл какво точно те интересува и да мога и аз да ти дам някоя полезна информация. Имейлът ми е [email protected]. Поздрави!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #39 -: ноември 18, 2013, 11:50:18 »

Хайде и аз да се присъединя към темата...Денят е 28ми юни 2014, а ресторанта - Приморец. Нещото, от което си нямам никаква идея е кой ще ни е на видеозаснемането. Моля давайте съвети и препоръки lol)

good Добър избор, ние бяхме там тази година и всичко беше перфектно! Wink
Активен
mimizita
Ентусиаст
**

« Отговор #40 -: ноември 18, 2013, 17:59:23 »

А за този станислав жеков ,лични мнения имате ли?
Активен
mimizita
Ентусиаст
**

« Отговор #41 -: ноември 18, 2013, 18:01:18 »

Виви а ти  с кое фото и видео и дж беше.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: ноември 18, 2013, 22:44:52 »

А за този станислав жеков ,лични мнения имате ли?
Бях на сватба която водеше не ми хареса! имаше мн музикални паузи,скучна музика и няколко тъпи игри без смисъл.... не ти го препоръчвам честно. а до и мн чалга пускаше нз.... ние си падаме по диско,ретро и т.н. и за това избрахме Иван Тодоров и до сега не сме чули негативно мниние а само "най добрия" и дано не сгрешим lol) има сайт с графика му дори е качен за догоди почти до май юни има мн сватби, явно е доста търсем. и услугите са му доста добри.надявам се да съм помогнала
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #43 -: ноември 19, 2013, 00:44:52 »

Иван Тодоров беше нашия ДЖ и за нас е най-добрият, справи се брилянтно и всички гости бяха много впечатлени. За Станислав Жеков аз лично съм чувала смесени мнения, така че там е малко въпрос на настроение от негова страна.  girl_wink
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #44 -: ноември 21, 2013, 12:02:37 »

good Добър избор, ние бяхме там тази година и всичко беше перфектно! Wink
Много ще ви бъда благодарна,ако споделите как вървят кувертите там give_rose
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 49   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: