Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:24:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 49   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част  (Прочетена 270591 пъти)

Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #90 -: януари 03, 2014, 14:27:04 »

аз също съм за "Св. Богородица".
Активен
mimizita
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #91 -: януари 03, 2014, 14:29:42 »

Църковния брак доколкото ми казаха е около 150 лева. а вашите дати за кога са smile
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #92 -: януари 03, 2014, 14:33:09 »

Искаме септември.Още сега щях да идвам до Бургас да си свърша повечето неща,но няма как да се случи,затова средата на февруари идвам и ще запазя ресторант Wink
И тъй като не мога да дойда и да разпитвам на място,ще ви досаждам с всякакви глупави въпроси badgirl
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #93 -: януари 03, 2014, 14:35:31 »

Имаш време, спокойно. Ние Приморец го капарирахме Март месец и всичко беше ок.  good Предполагам и с другите ресторанти ще е ок около февруари/март, но за фотограф и дж те съветвам да побързаш, защото известните са доста заети цял сезон (нашият дж и фотограф ги капарирахме още декември).
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #94 -: януари 03, 2014, 14:40:04 »

Да,и това съм предвидила.Много стриктно чета форума и горе-долу знам какво се прави,но постоянно ми изникват въпроси.Мои приятели се изпожениха,но тъй като от 5-6 години не живея в Бургас,а и приятелите ми са все от други градове,нямам много хора,които да разпитвам.
Може ли да препоръчате добър фотограф?Аз телефоните сама ще си ги намеря,че да не стане реклама.Просто смятам,че не съм от фотогеничните,а и моят много мрази да се снима...Изобщо това ми е голям проблем и държа фотографът да е много добър.Записала съм си един-двама,но ще се радвам и на други мнения give_rose
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #95 -: януари 03, 2014, 14:44:41 »

Виктор Налбантов и Росен Георгиев са най-спрягани в Бургас, ако искаш нещо наистина специално и парите не са пречка, бих ти препоръчала и Ка Студио (от Варна са).
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 03, 2014, 17:18:52 »

Зравейтееее връщаме се от меден мессец -'виена-буда пеща " беше страхотнооооооооооож на НГ бяхме във Виенаще разкажа по подробно като се освестим малко Girl_hide
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 03, 2014, 23:15:05 »

Виктор Налбантов е страхотен наистина! Алекс Студио също препоръчвам...изключително са креативни, а и предлагат жестоки албуми!
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #98 -: януари 04, 2014, 07:31:49 »

Благодаря ви give_rose
Янче,добре дошла! yahoo
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: януари 04, 2014, 08:36:46 »

Мерси smile добре заварила хаха . ВЪПРИКИ че мина моята свотба следя темичките но докато се включа вече сте намерили решение и затова не съм се включвала скоро но и пътувахме и празнувахме и затова нямах мн време но следя всичко с уведомленията по пощата:)
Активен
mimizita
Ентусиаст
**

« Отговор #100 -: януари 04, 2014, 15:24:04 »

Освен да е добър фотографа трябва да те предразполага и да разчупва положението другото само си идва на мястото и най важното да си щастлива и със сигорност снимките ще станат уникални. А за фото алекс студио са страхотни , аз лично ще съм с Тодор Вълков, разгледах му работата на мен лично мн ми харесва а и разчупва и забавлява, него си избрах след дълги срещи . Така че сабираш номера отиваш да се срещнеш с няколко и който ти допада ще си избереш така е най добре . Аз нямам видео срещнах се с Камбуров и Бачваров не ми допаднаха и сега си търся моя видеоператор да ме грабне добре че имам още няколко срещи
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 04, 2014, 17:26:05 »

Ние бяхме с : фото Гея, видео Иво Вартанян и дж Иван Тодоров и всшчко беше супер. ЗА ДЖ  силно го препоръчвом направи луд купон до 4  h. А фотото и видеото още ги чакаме и ни предопредиха че ще гии почакаме повечко. Но бяха страхотен екип
П.С. надявам се  да не е прозвучало като реклама
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #102 -: януари 04, 2014, 18:54:37 »

Хм,за фото Гея съм с много смесени чувства...
Активен
SummerMoon
Сватбар

« Отговор #103 -: януари 07, 2014, 12:24:43 »

Дами,след няколко дни ровене за фотографи,много си харесах фото 360,Калоян Спасов.
Имате ли идея как е като цени и отношение?Влюбена съм в снимките! good
Активен
mimizita
Ентусиаст
**

« Отговор #104 -: януари 07, 2014, 12:42:49 »

За алекс студио е към 600 лева, Росен Георгиев е към 550 а Калоян Спасов  и той е към 550 доколкото си спомням, но да не те излъжа нещо. Но горе долу там се движиха
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 49   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: