Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:38:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 49   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част  (Прочетена 270680 пъти)

vania_kk
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #330 -: юни 11, 2014, 11:28:23 »

Здравейте! И тук да се запиша - датата е 02/08. Избрахме си Несебър (ние сме от Варна) и ще сме само с кумовете, т.е. 4 човека. Хотелът е The Mill, ще имаме вечеря на свободна консумация. Фотограф ще е Калоян Спасов, с когото тепърва ще трябва да уточняваме фотосесията. Грим и прическа - Диди. Тортата ще я поръчвам тези дни на една мацка, която прави прекрасни неща.
Единствено съм тъжна, че момченцето ни, което е на 3 няма да може да присъства, но мислим да помолим баба му и дядо му да го докарат да си направим снимки с него   pardon
и май е това за сега  Wink
Активен
nikinik
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #331 -: юни 20, 2014, 18:56:35 »

Здравейте !Предстои ни сватба през септември в "Интерхотел Поморие" и искам да ВИ попитам имате ли снимки на украасите в този ресторант,спряла съм се на морски мотив,но цветово се колебая!Благодаря ВИ моми4ета:)smilesmile
Активен
plami_lazyr
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #332 -: юни 24, 2014, 23:22:45 »

Здравейте, момичета. Изчетох всичко, много полезна информация. Присъединявам се към темичката като бъдеще булка без време, датата е 23.08., а организацията започнах преди 5 дни. Винаги съм искала малка сватба на плажа. Оказа се обаче, че да празнуваш на плажа в Бургас през август е почти "мисията невъзможна". Спряла съм се на ресторант или по-точно бирария "Морски звуци".Симпатично, винтидж /донякъде smile/, добра кухмя. Притеснявам се дали обаче ще се справят с обслужването. Някой има ли впечатления? Благодаря.
Активен
RossyT
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #333 -: юни 26, 2014, 18:14:01 »

nikinik и ние сме в този хотел на 13.09
Ресторантът го има украсен в сайтовете на доста агенции, включително и на нашата - магнетик дей (нашата сватба също е морска, в цвят синьо-зелен аквамарин )

Аз да се отчета междудругото - халки и рокля готови за един единствен ден. Халките от Раковски, Сара Трейд - 11гр около 650 лв с бяло и розово злато, като моята е с камъни - другаде не сме гледали и пробвали освен при бижутера на годежния от София. За един час бяхме готови с поръчка в Раковски.

Рокля - същия ден от Версай, Асеновград - уникална английска дантела, тип принцеса с лек шлейф, панделка и дантелени акценти - като произведение на изкуството; за Асеноград е висока цената, но иначе съм доволна. Взимам я след 2 месеца. От вълнение извиках и младоженеца - знам че не трябва но бяхме аз, той и най-добрата ми приятелка. Дизайнерката Вера е уникална, както и моделите и платовете и. Проблемът беше, че влязохме там първо и ни отне да обиколим за няколко часа Асеновград, за да разберем, че втората пробвана рокля е моята. За няколко часа от общо 7 -8 рокли без друго пробване, търсене, мерене, спонтанно и бързо я взех.

Сега почваме по детайлите - чаши, обувки и всякакви малки неща. Харесали сме едни корабчета за подарък на гостите понеже подписването е на кораб. Ако някой е виждал някъде корабен рул, моля, свиркайте, че съм наумила булчинската маса да бъде пак в морската тематика.

Не минава и без инфарктни ситуации - днес диджея Пламен (приятел и бивш колега на брат ми ) запазен от месец март му се обадил и казал, че поел друг ангажимент. Питахме го 100 пъти да дадем капаро, той "а, не вие сте познати, сигурни, няма проблем" Какви безотговорни хора, нямам думи и сега ще търсим за след 2 месеца, в сезона на сватбите нов диджей.
Сватбената агентка ми каза за Веско - някакви мнения ??? то всъщност имам ли избор  lacnl8
Ако трябва и аз ще пея на тая сватба, но няма да дам на никой и на нищо да я провали  Tc
Активен
nikinik
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #334 -: юни 26, 2014, 21:04:48 »

Rossy T ,чувала съм хубави отзиви за него,доколкото знам е от екипа на Наско,дано наистина е добър:)
Активен
Niki92
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #335 -: юни 26, 2014, 23:43:53 »

Rossy T срещата е препоръчителна с който и да е дж и капарото е задължително,а другият който е взел друга сватбба в черният списък huhhuh.gif
Активен
fiona6
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #336 -: юли 04, 2014, 20:29:37 »

Момичета, моята сватба мина, и сега  няма какво да планувам и сънувам и мечтая  sad . Беше тооолкова яко, а как бързо мина, за една секунда, все едно е било сън.Бъдещи булки - внимавайте с адреналина, направо замъглява съзнанието  angry . А как искам пак да си облека невероятната принцеска рокля...
Активен
fiona6
Любопитен
*

« Отговор #337 -: юли 05, 2014, 22:16:16 »

Трябва да ви споделя че останах много очарована от сватбения магазин Минон до първо РПУ, и най-вече от продавачката Златина. Момичето е уникално, има страхотен вкус и усет за нещата. От там си взех сватбената рокля, която се превърна в най-невероятната благодарение на нея и някои малки корекции. Самата тя дори предложи костюмите за младоженеца и точно нейното предложение беше най-готиното. Горе на втория етаж имат много хубави чаши и всякакви сватбени работи
Благодарение на Златина аз получих така мечтаната си украса. Бях си поръчала украса от charmybride.com , която не ставаше за нищо, но тъй като ми я изпратиха 1 седмица преди сватбата, нямах друг избор освен да я взема. Все пак тематиката ни беше тъмно лилаво и паунови пера. Много плаках, защото беше потресаващо некачествено изпълнение, което се разпадаше в ръцете ми, но моя ме успокои и ми каза да я занеса в магазина. Така и направих, Златина развали всичко и го направи наново - кошничка, украса за свещи, за чаши, украси ни бутилките с вино и шампанско, дори ми украси обувките и чантата. Нямам думи просто, толкова е добра и има супер фантазия, направи ни и украсата за колата.
Табелката за номера и етикетите и стикерите за колата пък си поръчахме от Бургдизайн http://www.burgasreklama.com/
Активен
dementia
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #338 -: юли 07, 2014, 22:49:49 »

Здравейте момичета! Да се похваля и аз си купих рокля от Асеновград от магазина на Стоян Радичев. Страхотни модели на прилични цени. RossyT аз също предния път си харесах рокля от Версай,но цената беше прекалено висока за моя бюджет,но те поздравявам за страхотния избор на магазин. Всички рокли бяха страхотни!
Активен
dementia
Любопитен
*

« Отговор #339 -: юли 11, 2014, 21:59:26 »

Момичета,моля някоя от вас ,която има телефон  или фейсбук на гримьорката Аделина да ми ги прати,че нещо съм ги загубила и ако може да ми препоръчате фризьор ,който да работи добре и на нормални цени.
Активен
fiona6
Любопитен
*

« Отговор #340 -: юли 16, 2014, 20:52:06 »

Мила ако искаш мога да ти дам номера на Дида от Диди стийл, невероятно добре гримира, по-точно прави чудеса , за булчинска прическа бях при Маруся зад Краставицата на ул. В. Търново(40 лв), мога да ти дам телефон.
Активен
dementia
Любопитен
*

« Отговор #341 -: юли 19, 2014, 21:16:38 »

fiona6 много бих се радвала,че последно време все не ми остава ред да се ровя и да търся мнения и телефони, а така поне тук хора ,които имат мнение ме улесняват  Wink
Активен
RossyT
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #342 -: август 10, 2014, 17:19:31 »

Момичета, след като се повдигна въпроса - аз съм на същата вълна - някой с препоръки за грим и фризьор в Бургас ? След всичката организация, май е време да се помисли и за булката  pardon
Активен
fiona6
Любопитен
*

« Отговор #343 -: август 10, 2014, 21:34:49 »

Момичета, съжалявам че не влизам много често, ето това е телефона на гримьорката Дида 0886602156 от Диди стийл, прави наистина чудеса с лицето и най-важното трайни  heart
Активен
classy
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #344 -: август 15, 2014, 13:28:12 »

Здравейте, включвам се и аз. Ние сега започваме с организацията, нямаме дата все още, но сме се ориентирали за декември - зависи кога ще има свободен ресторант - избора ще е между България и Приморец. Аз като започнах да ги мисля нещата общо взето за повечето неща знам кои ще ми ги направи. Спряла съм се на сватбена агенция Елит, фотограф ще бъде близък приятел, които работи предимно в София, фризьор ще бъде моята - Светлето (ако на някои му трябва добър фризьор препоръчвам я - салона и е на ул. Левски - взима малко по-скъпо, но си заслужава).
Нямам гримьор и DJ  - изчетох доста коментари и тепърва ще звъня за срещи
За момента това което ме притеснява е роклята  - аз не обичам да обикалям магазините и да търся(пазарувам от едни и същи места и то предимно онлайн) и да пробвам, а се съмнявам от първия път да успея и това ме стресира много.
Това е за сега smile чакам още коментари и идеи от вас
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 49   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: