Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:05:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
49
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част (Прочетена 270473 пъти)
mimizita
Ентусиаст
Публикации: 75
Re:СВАТБА В БУРГАС - 14 част
«
Отговор #270 -:
март 25, 2014, 14:04:47 »
Мария изпразни си кутията за да ти пиша повече инфо. Да ти разкажа изцяло.Моят съвет е не само пиши на агентките но се срещай и с тях по личен контакт ще откриеш твоята. Разкажи за твоите планове колко човека е сватбата. И изпразни кутията да ти пиша лично.
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #271 -:
март 25, 2014, 14:07:56 »
Моля пишете ми за фризиори в бургас знам че е банално но като препрочета темите и главаата ми каша мерси
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #272 -:
март 25, 2014, 15:23:46 »
Дида от Дида стийл знаеш ли е?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #273 -:
март 25, 2014, 15:41:51 »
Препоръчвам Тодор Циков - с две ръце, както и Румен Кондев, хубави прически прави и Димитрина Тимнева.
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #274 -:
март 25, 2014, 18:48:52 »
никое име не ми е познато много благодаря всчки ще и видя за грима само за Аделина съм чувала, но имам и едно момиче още предвид ако имате за тях предложения слушам
Благодаря
Активен
Mariq86
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #275 -:
март 27, 2014, 16:07:04 »
Момичета, този уикенд с мъжа ми тръгваме по ресторантите да се срещнем с управителите и смятаме да капарираме този, който ни устройва най-много. Дано имаме късмет и да намерим нашето място
Активен
RossyT
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #276 -:
март 28, 2014, 14:36:17 »
Здравейте Момичета, чета Ви, но сега се осмелих да пиша вече с новини.
Година по-късно след предложението имаме и дата за сватбата - 13.09.2014
Понеже живеем в София, но сватбата искахме да е в моя Бургас, след като не намерихме места от февруари за септември локацията ни е Поморие.
Имаме запазен ресторант в Интерхотел Поморие - реновиран е, над водата, добра локация, базата е стара, но гостите ще се настаняват другаде.
Познати ме свързаха с диджей Пацо (Пламен) - някакви мнения ? защото аз от една среща не знам
Той ми каза че работи с Николай за заснемане, който си има екип за снимки и т.н
Ние се срещнахме с Диаманти и Брилянтин, но още търсихме ресторант и не беше ползотворно освен да ми дадат оферти на хората, с които работят - някои са меко казано високи като цени
Понеже залата на ресторанта е много голяма, а сме около 80 души ми се иска да я запълним с украса и разпръснати маси и т.н
Църковния брак ще е в църквата Св Богородица в центъра на Поморие, а брака - изнесен на корабче, което влиза в морето и т .н
Основната ми задача е да оформя екипа за сватбата. Мнения и предложения ?
Активен
tuti
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #277 -:
март 28, 2014, 20:45:14 »
Здравейте и от мен. Записвам се и аз. Нашата сватба ще бъде октомври месец.
RossyT
към твоя въпрос мога да препоръчам DJ Григор Трайчев, мога да ти дам номера му. Присъствала съм на сватба, която той водеше и на мен лично ми хареса. Тъй като и ние мислим сватбата ни да е в хотел Поморие, бих те помолилa за малко повече подробности за ресторанта (като условия и цени).
Активен
RossyT
Новак
«
Отговор #278 -:
март 29, 2014, 21:42:27 »
Тути пиша ти тук, че капацитета ти е изчерпан в инбокса.
ние запазихме там чрез позната, която работи там. ресторантът е реновиран и доста голям; до колкото знам кврерта е към 30 лв, в зависимост какво включиш в менюто; няма овъртайм освен бакшиш за персонала естествено; Още не сме сформирали менюто, но датата ни е запазена
И аз знам за Григор, но май е зает, а и Пламен е на брат ми познат и много ми го препоръча. Голям проблем ми е видеото ;( там ударих на камък. Вие имате ли дата за октомври ?
Активен
tuti
Регистриран
«
Отговор #279 -:
март 29, 2014, 21:55:42 »
Да, аз съм била там след реновирането му и много ми хареса. За датата все още се колебаем, но може би ще бъде последната седмица на октомври. Трябва вече да го решим окончателно, че си е нужно време за всичко. Само ме притеснява да не е хладно тогава, но няма вариант да изтеглим сватбата за по-рано. За видеото горещо препоръчвам Иван Стойков, той е от Поморие и на мен лично много ми допада стилът му.
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #280 -:
март 30, 2014, 14:09:02 »
роси моята сватба също ще е другия месец в същия ресторант в поморие и същата църква
за видео бих препопръчала нашият ще е станислав Камбуров , ходихме при него и той ни пуска свои неща на мен ми хареса също добър е ох забравих му името аз се колебаех между тях. Има едни Само бих препоръчала да бягаш от Съръкови и от Бъчваров. Дж е Григор. Също ми стана с кое корабче ще ви е изнесения ритуал че ми е интересно аз имамподобна . А кой ще ти е фото. Ами за агенция ти е рано относно украса по скоро те насочват към техните хора. а твоите хора къде ще спят, защото интерхотела има реновирани стаи от миналата и от тази година..
Активен
RossyT
Новак
«
Отговор #281 -:
март 30, 2014, 23:24:14 »
Мимизита, 100 % чакам отзиви и снимки !!!
Фото съм се насочила към фото Тото.
а агенция ми е притеснено как ще им потвърдя за екипа и след 3 4 месеца ще покажат пример за украса и нищо няма да ми хареса, но пък ще съм задължена да рабтя с тях
Корабът ни е Ния. Ти каква идея имаш за брака ?
Не сме търсили за нощувките, но някакви хотелчета в близост до този, семейни, ще са ок. Мисля да запазим като почне сезона, че ходихме март и нямаше никои.
Ти с агенция ли работиш? Кой ти е фото ? Колко човека сте и имаш ли тематика на сватбата вече ?
Тути дано рабботят края на октомври. За този Иван чух от една булка, която е била мин.година в същия хотел, но не ми е близка да я разпитам. Ти имаш ли отзиви ?
«
Последна редакция: март 30, 2014, 23:26:13 от RossyT
»
Активен
tuti
Регистриран
«
Отговор #282 -:
март 31, 2014, 00:27:15 »
За Иван мога да кажа, че съм била на няколко сватби, които е снимал той. Резултатът в последствие е наистина много добър. Знам за него, че постоянно е зает и явно хората го харесват като професионалист. Ние ще сме с него. Ако решиш, мога да ти дам координатите му.
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #283 -:
март 31, 2014, 10:38:06 »
За корабът е същия Ния е ама още мисля, мога да си позволя да мисля още 1 седмица, защото може и да е на някоя алеа сега утре ще ходя и ще разкажа.Фотото ми е Тодор Вълков, сватбата е около 110-100 човека незная колко ще потвърдят.Ще разбера скоро, нямам тематика на сватбата мисля само какви цветя да има във украсата и бледо лилаво , цветята ще са бели с бледо лилаво сега мислим комбинацията защото искам фрезии лалета рози орхидени ,елгидиум, и другите си ги записах смисал щевидим кое ще отпадне.Работя с white magic, украса покани едикети гълъби,
а тути хотелът прави сватби и извън сезона, смисъл за сватби и банкети ресторанта отваря.нашата също ще е 1 седмица преди официално да отвори за сезона.
Активен
Mariq86
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #284 -:
март 31, 2014, 16:34:24 »
RossyT, ot posta ti vyv foruma razbrah, che si posetila ofisite na svatbenite agencii Diamanti i Briliantin. Na men syshto mi predstoi svatba septemvri,imam si veche restorant i sega si tyrsq agenciq. Mislq da posetq ofisite na White Magic i Briliantin. Kakvi sa ti vpechatleniqta ot Briliantin i zaslujava li si da hodq i do Diamanti? Blagodarq predvaritelno za informaciqta
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...