Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:55:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
49
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 14 част (Прочетена 270762 пъти)
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
Re:СВАТБА В БУРГАС - 14 част
«
Отговор #120 -:
януари 14, 2014, 11:45:47 »
Много полезен пост!
Сега ще разгледам фотографа и видеото
А в кой ресторант ви беше сватбата?
Активен
grazia_m
Ентусиаст
Публикации: 101
Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!
«
Отговор #121 -:
януари 14, 2014, 11:58:19 »
Сватбата ни беше в Сол Несебър Палас, но не в ресторанта, а в конферентната зала, където по принцип се правят сватбите. Аз много държах да е в такова помещение, където да няма колони или чупки, за да може всичко гости да виждат нас и всичко случващо се на сватбата, без да се налага да стават и да се трупат някъде си...
Доволна съм много и от ресторанта, храната беше страхотна
Активен
mimizita
Ентусиаст
Публикации: 75
«
Отговор #122 -:
януари 14, 2014, 18:55:06 »
а ти с Магнетик Дай ли беше или само с Магнетик, незнам дали са една или различни. Но аз лично бях на среща с тях Магнетик Дай и не ми допаднаха защото постепенно искат да наложат своето мнение и ти като неискаш нещо после а да няма проблеми каквото желаета и там може и ми направиха лошо впечетление много са нахални ако им мине номера ако не играят по твоята свирка но вече са оставили лошо впечатлени само и само да си им клиент и да ти вземат парите и прекалено мазно любезни са предлагат ти всичко вазможно даже и ненужно да си опънат парите , за мен са ужасни, но явно на някои хора им харесвано мен ме дразни защото са изкуствени. Аз работя с друга агенция ако се интересувате пишете на лично да не звучи като реклама.Чудесно отношение естествени , любезни и взимат присърце работата а не колкото да отбият номера дават съвети кое е илзлишно и кое не и сватбите са им уникални просто като говори разбираш че умира да си свърши работа с желание и се чувстваш специален а не поредните младоженци
Активен
grazia_m
Ентусиаст
«
Отговор #123 -:
януари 14, 2014, 20:53:19 »
Ние бяхме с Магнетик, Магнетик дей са различни от Магнетик. Както казах, не познавам лично работата на Магнетик дей, чувала съм добри отзиви за тях, но аз лично не мога да дам мнение. Отношението на Магнетик към мен беше много хубаво, никога не са се опитвали да се наложат и винаги са се съобразявали с това, което аз искам. Разбира се, са давали идеи, като агенция, защото това им е работата, но в никакъв случай не са ги налагали. В общи линии, си разбирахме много добре с тях. А това, дали ще кажеш, с коя агенция си ти, не мисля, че е реклама, защото нали уж за това е форума, за да може всяка една бъдеща булка, да намери инфо тук.
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #124 -:
януари 14, 2014, 21:18:59 »
В такъв случай, може би е уместно да се спомене и горчивия опит, в който "агенцията" ти те зарязва, прекъсвайки договора, без да се посочи причина, три седмици преди сватбата? Защото и през това минах, докато си организирах сватабта в Бургаския регион. Да, знам, че изискванията са различни, и трябва да се постигне съгласие и да се действа маскимално градивно, на явно в един момент нервите на моята партнираща агенция не издържаха, а аз далеч не бях я обременила с кой-какви задачи. Моят съвет е: колкото по-отрано си започнете нещата САМИ, толкова по-малко ядове ще берете, пък било то и с "агенция". Другото нещо е, че някои от тези агенции не си преценяват натоварването през сезона, и стремежът им да "подпомогнат" повече клиенти влиея директно върху качеството на изпълнението, комуникацията, времето за всяка сватбена двойка и ..хайде да не изборявам повече. Момичета, имате достатъчно време, за да си направите нещата сами. Достатъчно информация има публикувана в темите, за да се справите. Късмет!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #125 -:
януари 14, 2014, 21:23:27 »
и аз съм съгласна с теб незнам сигурно защото сами си направихме всичко, освен украсата в ресторанта която аз избрах всичко но управителката реализира нещата за определена много ниска сума, и всичко което беше в ресторанта остана за гостите и за нас от нашата маса си взехме най красивите неща които сега ни красят секциите
и си спомняме хубавите моменти.
Но който е решил с агенция да внимава да не остане разочарован, по-добре да се косиш на себе си от колкото на някой който не познаваш и ще му е през оная работа ако не е станало както искаш:)
Активен
grazia_m
Ентусиаст
«
Отговор #126 -:
януари 14, 2014, 21:31:09 »
При нас агенцията също не направи кой знае какво. Аз я наех единствено за украсата на ресторанта, понеже няма как само да си намеря калъфи за столове, покривки, панделки и т.н. Украсиха и масите с цветя и арката, под която се венчахме. Също така от тях си наехме и танцьорите за пилето и тортата. Иначе нищо друго не са правили те, абсолютно всичко останало си го организирах сама, а нашата сватба беше доста голяма и с много изисквания от моя страна... така че наистина не е сложно да си организираш нещата сам. Дори и подаръчетата за гостите си ги правихме заедно с мъжа ми
Активен
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
«
Отговор #127 -:
януари 15, 2014, 09:59:56 »
И аз не смятам да търся агенция,може би единствено за украсата
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #128 -:
януари 15, 2014, 18:05:17 »
Ми и на мен затова ми е агенция за украса общо взето, подаръчетата ще ми ги прави един приятел за поканите незнам още не съм се замислила, и общо взето всичко останало аз ще го правя, както и аз си избирам хората с който работя. И съответно за някои дреболии да ме подсеща агентката. Главно ще ми направи украсата и ще настанява гостите в ресторанта, ще ми даде платно за ритуала,защото има и менче за ритуала.Другото е от мен. Все още се чудя какви да са дали на морска тема или някоя камбамка
а това с малки бурканчета с мед , канелени пръчки и шоко бонбони съм го изключила. А вие дами колко по рано преди сватбата си купихте рокли
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
януари 15, 2014, 19:27:44 »
Aз моята рокля е взех 3м по рано после като се върнахме от Асеновград взехме костюма от Теодор ибяхме готови с главнте неща. А за темата на ресторанта заложихме на морска тематика в коралово и цвят шампанско бяха покривките. Просто ресторанта се казва "океан" и гледахме да ги навържем нещата.а подаръчетата ги имам като модел в албума
Активен
mimizita
Ентусиаст
«
Отговор #130 -:
януари 15, 2014, 19:51:10 »
Подаръците за гостите наистина са страхотни. А имашли идея как вървят цените на парче торта ,че като ми казаха около 5-6 лева на парче ми се струва скъпо но като не съм питала и незная
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #131 -:
януари 15, 2014, 22:11:04 »
за подаръчетата ти писах на лични защото видях че и там си ми писала, а за тортата това е безбожна цена! Нашата торта беше от " Захаро" за 130 парчета 350 някъде, и тортата беше уникална! и вкусна и хубава и кумската и тя беше от там невероятноооооо вкусна и красива
Активен
grazia_m
Ентусиаст
«
Отговор #132 -:
януари 15, 2014, 23:01:17 »
И нашата беше от Захаро, но за цената ще те излъжа... може би около 600 лв. за 200 парчета, но със сигурност 5-6 лв. на парче е страшно висока цена. И аз съм много доволна от тортата ни, беше уникална и на вкус и на вид
Роклята си я купих около 4 месеца по-рано, а отидох да си я взема от София, една седмица преди сватбата
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
януари 16, 2014, 09:31:46 »
Меги, като отивате за рокля помисли и после къде ще е държиш да не е вижда твоя.Моята е държах при нашите в една стая, и все като ходихме имаше разправии за тая стая хахах защото брат ми спеше там и все забравяше притворена и се виках подири му. Така че ако е купуваш по рано или е дръж в магазина или някъде далеч от вас където няма да ходите хахах
и сие мери от време на време да можеш ако има нужда от корекции наврреме да ги направиш
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #134 -:
януари 16, 2014, 10:23:16 »
Нашата торта беше от Захаро - 360 лв за 90 парчета , като тя се състоеше от една малка торта 12 парчета /за разрязване/ и 78 малки тортички. Изключително сме доволни. Цената в крайна сметка зависи от сложността на модела. Много добри отзиви чувам и за Розата - имали нови сладкари.
Роклята, когато и да я вземеш - две седмици преди сватбата я мери и ако трябва да се правят корекции- да има време.
Успех на всички момичета, с удоволствие ще помагам
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11